Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(aussteja @ 2007 04 12, 17:52)
as cia tiek prisiskaiciau kad dabar eisiu iki 3 ivf tikrai o paskui pagal galimybes bet gal uzteks ir vieno

uzteks uzteks ir vieno smile.gif
linkiu kad is karto du pagriebtum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juze @ 2007 04 12, 16:58)
uzteks uzteks ir vieno smile.gif
linkiu kad is karto du pagriebtum  4u.gif

nieko pries ir trys tik beda kad rankos dvi vis galvoju kaip isnesiociau i lauka
Atsakyti
Sveikos merginos.na,atejo ir mano eile IVF-ui.vakar pradejau badytis.nezinau kaip cia viskas gausis,nes man tai pirma procedura,bet kazko as nelabai optimistiskai nusiteikus.kita savaite bus pirma echoskop[ija(po pirmu 6 duriu),tai gal kitaip kalbesiu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 04 12, 18:09)
nieko pries ir trys tik beda kad rankos dvi vis galvoju kaip isnesiociau i lauka

lotuliukas.gif isnesiotum net neabejoju
o beje sorry kad praskaiciau,kada tu gaudai?
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 04 12, 17:56)
Šiandien jau 7 diena. Bet nejaučiu jokių įpatingų požymių, tik išpūstą pilvą.

jeigu ir bus kokie pozymiai - tai nebent po implantacijos. o ji juk vyksta 7- 10 dpo. labai linkiu tau sekmes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 04 12, 18:15)
Sveikos merginos.na,atejo ir mano eile IVF-ui.vakar pradejau badytis.nezinau kaip cia viskas gausis,nes man tai pirma procedura,bet kazko as nelabai optimistiskai nusiteikus.kita savaite bus pirma echoskop[ija(po pirmu 6 duriu),tai gal kitaip kalbesiu  ax.gif .

laikykis 4u.gif
viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(Juze @ 2007 04 12, 17:18)
lotuliukas.gif isnesiotum net neabejoju
o beje sorry kad praskaiciau,kada tu gaudai?

tiksliai dar nezinau si menesi pradedu tai kiek tesis nezinau man cia viskas nauja sestadieni pas gydytoja tai gal bus viskas aiskiau
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 04 12, 18:27)
tiksliai dar nezinau si menesi pradedu tai kiek tesis nezinau  man cia viskas nauja sestadieni pas gydytoja tai gal bus viskas aiskiau

stiprybes smile.gif netruks ir sulauksim geru naujienu nestuke.gif
Atsakyti
aciu juze tikekimes viskas bus gerai o kada tu planuoji lotuliukas.gif
Papildyta:
gonza sekmes didziausios lauksime geru naujienu linkiu kuo greiciau tapti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2007 04 12, 17:22)
jeigu ir bus kokie pozymiai - tai nebent po implantacijos. o ji juk vyksta 7- 10 dpo. labai linkiu tau sekmes.  4u.gif

Arba aš ką maišau, bet po įsodinimo implantacija vyksta 3-5d. g.gif Šiek tiek kitaip nei po paprastos O biggrin.gif
Larisa wub.gif išpūstas pilvas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 04 12, 18:45)
aciu juze tikekimes viskas bus gerai o kada tu planuoji  lotuliukas.gif
Papildyta:
gonza sekmes didziausios lauksime geru naujienu linkiu kuo greiciau tapti  nestuke.gif

ech verysad.gif geriausiu atveju rudeni
nebent laimesim aukso puoda smile.gif
na bent jau puodeli blush2.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz palaikyma-einu ruostis antram duriui.greiciau tas antradienis ateitu,idomu,kas ten daros baisiai g.gif .Sekmes visoms kitoms pradejusioms ir dar pradesiancioms 4u.gif .visoms kartu ne taip baisu mirksiukas.gif .
Atsakyti