Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Vilkė @ 2007 04 12, 15:20)
thumbup.gif. Statau uz 4! 4u.gif

O aš statau už 4-is mirksiukas.gif A pajėgsi, Euromergele?
Atsakyti
lotuliukas.gif wub.gif cray.gif

QUOTE(Vilkė @ 2007 04 12, 16:20)
thumbup.gif. Statau uz 4! 4u.gif

Atsakyti
Kažkas yra pasakęs: "Žmogus, kuris tvirtai ko nors siekia, priverčia likimą nusilenkti". Nežinau ar tai likimas, bet aš šiuo posakiu tikiu,- tikėkite ir Jūs. Sėkmės!
Atsakyti
Vilke...ten ne liudesio asharos biggrin.gif wub.gif

Nendre....as tau ne telychia biggrin.gif .....man bent vieno ax.gif

QUOTE(Nendrė @ 2007 04 12, 16:23)
O aš statau už 4-is  mirksiukas.gif  A pajėgsi, Euromergele?

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 12, 15:29)
Nendre....as tau ne telychia  biggrin.gif  .....man bent vieno  ax.gif

A prie ko čia telyčia??? Matosi kad ne kaimo žmogus biggrin.gif Gerai jau gerai statau už vieną bet tvirtą. Atkreipk dėmesį....aš STATAU.... Po tavo 4-to, pilsiu už tave iš laimės, jeigu tik sveikata leis.... Garantuoju....
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 12, 17:15)
o apie kiausialasciu prastuma as neprisigalvojau...remiuosi embriologes pasakymais, kurie beje kertasi su gydytojos manymu, bet kas tie zodziai, kai nera galimybes to irodyti tyrimais  cool.gif  O klinika..jeigu keisiu tai jau tada keisiu zenkliai ir ne i lietuvos klinika, jeigu tik tokia galimybe pavyktu......
aciu mergaites  wub.gif  be musu tokios kompanijos manau daug prastesne savijauta butu  wub.gif

Kiek pati domėjausi, taip ir yra, kad yra 2 stovyklos. Jei prasta sperma - vieni kaltina spermą, bet kiti teigia, kad jau jeigu ji apvaisino kiaušialąstę - tai jau ne jos kaltė ir tada verčia bėda kiaušialąstei doh.gif g.gif Kažkoks uždaras ratukas.
Vėlgi, ar daug tos spermos ar mažai, ar judri ar lėtesnė, visa esmės yra genetinė informacija, kurią sperma perneša...o kokią informaciją ji perneša "biesas " žino doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2007 04 12, 16:33)
A prie ko čia telyčia??? Matosi kad ne kaimo žmogus  biggrin.gif  Gerai jau gerai statau už vieną bet tvirtą. Atkreipk dėmesį....aš STATAU.... Po tavo 4-to, pilsiu už tave iš laimės, jeigu tik sveikata leis.... Garantuoju....

man pasidare nejauku isiterpti i jusu intymu bendravima euromergele -nendre lotuliukas.gif
euromergele, smagu, kad atsigauni 4u.gif

Meda - man po nesekmingo padeda atsigauti laikas plius mastymas, kad gal tiems vaikeliams buvo kazkas negerai verysad.gif nors aišku tas "padeda" toks salyginis... reikia išsiverkti ir išgyventi ta liudesi ir beviltiškumą. Linkiu tau kuo trumpiau likti šioje "stadijoje" wub.gif
Atsakyti
tikrai taip.... smile.gif is kitos puses..niekada nezinai ka ir apie kiausialaste pasakyti, nes tik is akies pas mus sioje vietoje tyrimai...

QUOTE(PETI @ 2007 04 12, 16:38)
....visa esmės yra genetinė informacija, kurią sperma perneša...o kokią informaciją ji perneša "biesas " žino doh.gif

Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif
gal kuri zinote kada B. atostogaus
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 12, 16:29)
Vilke...ten ne liudesio asharos  biggrin.gif  wub.gif

good.gif wub.gif
Atsakyti
meda-1 laikykis .labai gaila .vis laukiau naujienu is taves galvojau jei tau pasiseks ir visoms kitoms tai ir man didesnis sansas jei gali pasakyk pas kokia gyd klaipedoj lankaisi verysad.gif tiket turi pasisekti as cia tiek prisiskaiciau kad dabar eisiu iki 3 ivf tikrai o paskui pagal galimybes bet gal uzteks ir vieno
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2007 04 12, 11:38)
larisa, o kaip tu? kelinta tau diena?  4u.gif

Šiandien jau 7 diena. Bet nejaučiu jokių įpatingų požymių, tik išpūstą pilvą.
Atsakyti