Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(euromergele @ 2007 04 12, 14:35)
ai nieko  mirksiukas.gif  stojuosi po truputi ant koju ir po keliu gal savaiciu pradesiu vel knisti prota sau ir visiems, ka cia dar tokio atradus ir padarius smile.gif Sunku...bet stoveti vietoje ir beprasmiska, ir dar turbut sunkiau, taigi..kelsim sparnus naujam bandymui kazkada smile.gif

Saunole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 12, 14:11)
4u.gif
P.S. 2007 m nezinomas menuo - euromergele - 4 arba 5 IVF  biggrin.gif  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 12, 15:35)
ai nieko  mirksiukas.gif  stojuosi po truputi ant koju ir po keliu gal savaiciu pradesiu vel knisti prota sau ir visiems, ka cia dar tokio atradus ir padarius smile.gif Sunku...bet stoveti vietoje ir beprasmiska, ir dar turbut sunkiau, taigi..kelsim sparnus naujam bandymui kazkada smile.gif

4u.gif Tikrai saunuole,sunkiausios pirmos savaites,as irgi sakiau ,kad ne jau viskas nebenoriu,per sunku, o dabar jau kirbena sirdele ax.gif
Ir kai dar kitom psiseka tai tai duoda stiprybes ir vilties.

O mano uosvienyte dar pasistenge,kai suzinojo kad ruosiames tai rubeliu visa lagamina pripirko mirksiukas.gif tai juk reikia juos panaudot mirksiukas.gif,nes tikrai ji kaip ir mes tikejo kad antras kartas bus laimingas...
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 12, 16:11)
4u.gif

Svarbiausia 2007 metai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 12, 14:35)

Šaunuolė, pupa. Nu daba gali mane nušauti arba tiesiog ignoruok mano (visai tame dar nepatyrusio žmogaus) pamastymus. Aš sėdėjau ir mąsčiau apie tave. Tu jau pradėjai įtarinėti, kad pas tave kiaušialąstės yra nekokybiškos. Aš dabar bandau sudėti viską ką įsidėmėjau iš jūsų pasakojimų. Stimuliuojant Clostilbegitu (jūs taip sakot) kiaušialąstės yra ne tokios geros kokybės kaip stimuliuojant pvz Gonaliu ar puregonu (suprantu kad čia ne taisyklė, bet....). Tai pas mane kilo mintis, gal ir tuose vaistuose (Gonalis ir PUregonas) yra skirtumas. TU visus IVF darei su Puregonu (ane?). Gal verta pabandyti su GOnaliu? Čia daba nešneku apie daktarių keitimą. Čia šiaip mano pamąstymai į kuriuos kaip ir minėjau gali nekreipti dėmesio.
Atsakyti
Nendre, aš kalbėjau su Puregono įvežėjais (direktore), tai net ji teigė, kad nėra kokybinio skirtumo tarp Gonalio ir Puregono. Nors esu radusi nuomonių, kad atseit Puregonas geresnis.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 04 12, 15:11)
Nendre, aš kalbėjau su Puregono įvežėjais (direktore), tai net ji teigė, kad nėra kokybinio skirtumo tarp Gonalio ir Puregono. Nors esu radusi nuomonių, kad atseit Puregonas geresnis.

Bet iš kitos pusės ar negali būti taip kad skirtingi moters organizmai ir skitingai realuoja į skirtingus vaistus. Vienoms Clostilbegitas geriau nei Gonalis veikia, o gal ir su Puregonu ir Gonaliu tas pats. Bet ai, ką aš žinau, tiesiog garsiai mąstau ir darau sau galvoje išvadas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrė: 12 balandžio 2007 - 15:16
grazhus pamastymai bet nieko is to neiseis biggrin.gif vienodi vaistai tie Gonalis ir Puregonas (skirtingai negu Clostilbegitas, nes jis sintetinis hormonas)...skirtingas ju tiekejas ir tiek, gal kazkiek kaina skiriasi bet tai ne esme smile.gif o apie kiausialasciu prastuma as neprisigalvojau...remiuosi embriologes pasakymais, kurie beje kertasi su gydytojos manymu, bet kas tie zodziai, kai nera galimybes to irodyti tyrimais cool.gif O klinika..jeigu keisiu tai jau tada keisiu zenkliai ir ne i lietuvos klinika, jeigu tik tokia galimybe pavyktu......

QUOTE(Nendrė @ 2007 04 12, 16:01)
.............Čia šiaip mano pamąstymai į kuriuos kaip ir minėjau gali nekreipti dėmesio.

aciu mergaites wub.gif be musu tokios kompanijos manau daug prastesne savijauta butu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 12 balandžio 2007 - 15:16
QUOTE(euromergele @ 2007 04 12, 15:15)
grazhus pamastymai bet nieko is to neiseis  biggrin.gif  vienodi vaistai tie Gonalis ir Puregonas (skirtingai negu Clostilbegitas, nes jis sintetinis hormonas)...skirtingas ju tiekejas ir tiek, gal kazkiek kaina skiriasi bet tai ne esme smile.gif o apie kiausialasciu prastuma as neprisigalvojau...remiuosi embriologes pasakymais, kurie beje kertasi su gydytojos manymu, bet kas tie zodziai, kai nera galimybes to irodyti tyrimais  cool.gif  O klinika..jeigu keisiu tai jau tada keisiu zenkliai ir ne i lietuvos klinika, jeigu tik tokia galimybe pavyktu......
aciu mergaites  wub.gif  be musu tokios kompanijos manau daug prastesne savijauta butu  wub.gif

Nesakiau, kad prisigalvojai, sakiau kad įtarinėti pradedi. Klinikos keisti irgi nesiūlau, nes tau tavo daktarė pati geriausia ir taip ir turi būti. 4u.gif

P.S. ne į temą renku natiurmortus ir peizažus - tokių gražių radau..... Šiandien bus gražu ir skanu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrė: 12 balandžio 2007 - 15:21
visos mes tikime, kad "x-tas" kartas bus sekmingas...ir aciu Dievuj kad tikime... biggrin.gif

QUOTE(milanija @ 2007 04 12, 16:00)
..........nes tikrai ji kaip ir mes tikejo kad antras kartas bus laimingas...

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 12, 15:11)
4u.gif

thumbup.gif. Statau uz 4! 4u.gif
Atsakyti
o kaip nepradesi....beda ta, kad nuomones skiriasi, o irodyti to ar kito nieks negali (cia kalbu tiktai apie musu situacija)

QUOTE(Nendrė @ 2007 04 12, 16:18)
Nesakiau, kad prisigalvojai, sakiau kad įtarinėti pradedi. ....

Atsakyti