Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(garnelis @ 2007 04 12, 12:25)
kontraceptines tabletes  4u.gif

Aciu blush2.gif blush2.gif supratau...
Atsakyti
Dar vienas klausimelis, gal kur nor yra statistika keliu metu dariusiu IVF . Jau rudeni mastau apie 2 IVF todel mane asmeniskai domina, ar dau kam pavyko is to antro karto.
Atsakyti
QUOTE(daivaB @ 2007 04 12, 12:05)
Dar vienas klausimelis, gal kur nor yra statistika  keliu metu dariusiu IVF . Jau rudeni mastau apie 2 IVF todel mane asmeniskai domina, ar dau kam pavyko is to antro karto.

Man pavyko is antro karto. Ir kaip tik ruduo buvo - spalio men. mirksiukas.gif
Atsakyti
yra kam pavyko is pirmo karto...yra kam pavyko is 2...yra kam is 3, 4 ir netgi is 5 karto...kaip ir yra kam isvis nepavyko......kiekviena pora turi savo istorija..kiekvienas IVF turi savo baigti. Esme tame, ar tau pavyks is antro karto..bet tai suzinosi tik pasidariusi 2 IVF smile.gif linkiu sekmes ir susikoncentruoti ties imanomais pataisymais to, kas pakisho koja pirma karta arba tiesiog atsiduoti sekmei smile.gif 4u.gif

QUOTE(daivaB @ 2007 04 12, 13:05)
Jau rudeni mastau apie 2 IVF todel mane asmeniskai domina, ar dau kam pavyko is to antro karto.

Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2007 04 12, 13:08)
Man pavyko is antro karto. Ir kaip tik ruduo buvo - spalio men.  mirksiukas.gif

Tai labai samagu, kad tau pavyko 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Nes man beziurin i darvienos skelbiama 2006-2007 statistika, jeigu nepavyko pirma karta, tai reiks antro, trecio o gal net ir ketvirto. O taip nesinoretu to.
Atsakyti
QUOTE(daivaB @ 2007 04 12, 14:15)
Tai labai samagu, kad tau pavyko 4u.gif  4u.gif  4u.gif . Nes man beziurin i darvienos skelbiama 2006-2007 statistika, jeigu nepavyko pirma karta, tai reiks antro, trecio o gal net ir  ketvirto. O taip nesinoretu to.

Sveika, aš turiu tokį sąrašiuką 2006-2007m. ir čia tokia įvairovė doh.gif
vasarį: Zanavykė - po 1 IVF - dvynukai
kovą: Daiva - po 2 IVF, Vira - po 4 IVF
balandį: Plaštakė - po 1 IVF - dvynukai, Tlana - po 1 IVF
birželį: Keitė - po 1 IVF - dvynukai, Roželė - po 1 IVF, Didi - po 1 IVF - dvynukai
rugpjūtį: Aretė - po 4 IVF, Gytautė - po 2 IVF - dvynukai, Vyrux - po 1 IVF
rugsėjį: Devina - po 3 IVF
spalį: Svajukė - po 5 IVF, VilmaJ.- po 3 IVF, Sidabrė - po 2 IVF, Selli - po 3 IVF
lapkritį: zaneta1-2IVF
sausį: Paiduke-3IVF
vasarį: Philipuks-1IVF
kovą: laukiukas-1IVF
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 04 12, 15:07)
kovą: laukiukas-1IVF, Magi - 3IVF, linasi - 1 IVF

4u.gif

P.S. 2007 m nezinomas menuo - euromergele - 4 arba 5 IVF biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 12 balandžio 2007 - 14:12
kazkaip tas antras ivf'as ziuriu is statistikos puses ner labai optimiskai nuteikiantis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaB @ 2007 04 12, 12:05)
Dar vienas klausimelis, gal kur nor yra statistika  keliu metu dariusiu IVF . Jau rudeni mastau apie 2 IVF todel mane asmeniskai domina, ar dau kam pavyko is to antro karto.

Man pavyko iš antro karto ir ... laimingas buvo spalio mėnuo smile.gif
Atsakyti
bet visdelto...tai labai individualu smile.gif

QUOTE(saules_zuikutis @ 2007 04 12, 15:17)
kazkaip tas antras ivf'as ziuriu is statistikos puses ner labai optimiskai nuteikiantis...  g.gif

Atsakyti
Na jei butu visiem vienodai tai zinotume kada pasiseks. Oj kaip gerai butu, bet euromergele teisi - tai labai individualu wub.gif
Euromergele, kaip pati laikaisi mirksiukas.gif
Atsakyti
ai nieko mirksiukas.gif stojuosi po truputi ant koju ir po keliu gal savaiciu pradesiu vel knisti prota sau ir visiems, ka cia dar tokio atradus ir padarius smile.gif Sunku...bet stoveti vietoje ir beprasmiska, ir dar turbut sunkiau, taigi..kelsim sparnus naujam bandymui kazkada smile.gif

QUOTE(Trusty @ 2007 04 12, 15:28)
Euromergele, kaip pati laikaisi mirksiukas.gif

Atsakyti