Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Meda-1 @ 2007 04 11, 19:05)
Viska skaitau, bet neturiu jegu isiterpti ir parasyti pora zodziu.
Pradzia buvo gera. Ispunktavo - niolika, 4 saunuolius idejo, siokia tokia hiperstimuliacija. Prisifantazavau, kaip trynukus auginsiu (blogiausiu atveju - du). Ir kaip pagal laikroduka, neuzvelavus ne vienos dienos prasidejo kraujavimas. Pila kaip is kibiro - taigi, viskas aisku, suprantate, kodel tyliu. Tiksliau ne tyliu o rekiu - vonioje po dusu balsu, o kambaryje tyliai, tyliai, kad niekas neuzgirstu. Darbe lunatikuoju...

Meda, poklausyk tų žodžių - praeina tas nesėkmingo IVF košmaras. Nereik norėt kad taip iškart - žmogus turi duot sau laiko ir erdvės išgedėt ir susitaikyt.

BUS geriau, pamatysi. Nesilaidok please...
Atsakyti
Merginos bukit geros, parasykit kodel kitom pries IVF buvo skiriamos KT. Man buvo daryta trumpa schema, bet KT pries tai neskyre biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaB @ 2007 04 12, 10:05)
Merginos bukit geros, parasykit kodel kitom pries IVF buvo skiriamos KT. Man buvo daryta trumpa schema, bet KT pries tai neskyre biggrin.gif

Man skyrė, kad pailsėtų kiaušidės prieš stimuliaciją ir kad prislopintų endometriozę.
Atsakyti
QUOTE(daivaB @ 2007 04 12, 11:05)

Paprastai skiria tam, kad kiausides pailsetu ir 'pasikrautu energijos' stimuliacijai. Kartu KT vartojimas sumazina cistu tikimybe. Bet skiria KT tikrai ne visada. Daznai merginos savo iniciatyva vartoja KT pries ivf.
Papildyta:
QUOTE(linasi @ 2007 04 12, 11:12)
Man skyrė, kad pailsėtų kiaušidės prieš stimuliaciją ir kad prislopintų endometriozę.

linasi, o jei tau skyre KT endometriozei prislopinti, man idomu, ar tu vartojai KT nepertraukiamai (t.y. taip, kad is viso nebutu mmm KT gerimo metu) ar vis tik darydavai 7 dienu pertraukas tarp ciklu?
Atsakyti
Gal kvailai paklausiu, bet nesijuokit garsiai hah.gif hah.gif Ar KT vartojimas pries IVF turi kokios nors itakos rezultatui - tapti nestuke.gif
Atsakyti
neturi, ir nerekomenduociau savavaliskai ju gerti 4u.gif KT skiriama, tada kada gydytojai mato butinybe, jeigu neskiria - vadinasi tau ju ir nereikia smile.gif

QUOTE(daivaB @ 2007 04 12, 11:36)
Ar KT vartojimas pries IVF turi kokios nors itakos rezultatui - tapti nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(Vilkė @ 2007 04 12, 10:20)
Paprastai skiria tam, kad kiausides pailsetu ir 'pasikrautu energijos' stimuliacijai. Kartu KT vartojimas sumazina cistu tikimybe. Bet skiria KT tikrai ne visada. Daznai merginos savo iniciatyva vartoja KT pries ivf.
Papildyta:
linasi, o jei tau skyre KT endometriozei prislopinti, man idomu, ar tu vartojai KT nepertraukiamai (t.y. taip, kad is viso nebutu mmm KT gerimo metu) ar vis tik darydavai 7 dienu pertraukas tarp ciklu?

Darydavau 7 dienų pertrauką, ber mmm tokiu atveju labai negausios. Bet Euromergele teisingai sako, KT turi skirti gydytojas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaB @ 2007 04 12, 11:36)
Gal kvailai paklausiu, bet nesijuokit garsiai hah.gif  hah.gif Ar KT vartojimas pries IVF turi kokios nors itakos rezultatui - tapti nestuke.gif

Tiksliai negaliu pasakyti, bet, manau, ta itaka yra daugiau netiesiogine: geriau vyksta stimuliacija, gali buti geresne kiausialasciu kokybe, pavartojus KT geresne buna gleivine ir pan. Tai daugiau del to, kad KT sureguliuoja procesus organizme. Juk ir naturaliai planuojant, merginos turi didesne tikimybe pastot is karto po KT vartojimo nutraukimo. Bet nemanau, kad tai butu lemiamas faktorius...
Dar, tiesa, ir nuo problemos priklauso. Tarkim Linasi atveju KT vartojimas 6 men pries ivf, manau, buvo pakankamai svarbus veiksnys sekmingam rezultatui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilkė: 12 balandžio 2007 - 11:00
QUOTE(euromergele @ 2007 04 12, 11:46)
neturi, ir nerekomenduociau savavaliskai ju gerti  4u.gif  KT skiriama, tada kada gydytojai mato butinybe, jeigu neskiria - vadinasi tau ju ir nereikia smile.gif

aciu tau uz atsakyma. Nes jau jau buvau pagalvojus kad gal reiketu pavartoti KT nors ir man ju neskyre:4u:
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 12, 11:46)
neturi, ir nerekomenduociau savavaliskai ju gerti  4u.gif  KT skiriama, tada kada gydytojai mato butinybe, jeigu neskiria - vadinasi tau ju ir nereikia smile.gif

Sveikos merginos,

Meda-1 daug,daug stiprybes... wub.gif

Merginos pasirodysiu kvailai,bet kas tas KT?labai jau idomu pasidare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milanija @ 2007 04 12, 11:19)

Merginos pasirodysiu kvailai,bet kas tas KT?labai jau idomu pasidare blush2.gif

kontraceptines tabletes 4u.gif
Atsakyti
geriau pasiklausk gydytojos ar vartoti, ar ne (nes yra kas vartoja), bet savavaliskai... smile.gif nu nebent vitaminus..bet KT tai hormonai....nereikia zhaisti..paskui tokie zaidimai gali liudnai baigtis 4u.gif

QUOTE(daivaB @ 2007 04 12, 12:10)
aciu tau uz atsakyma.  Nes jau jau buvau pagalvojus kad gal reiketu pavartoti KT nors ir man ju neskyre:4u:

Atsakyti