Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Linkiu visoms sėkmės, taip pat ir "iškamšoms", kurių svajonė turi išsipildyti 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Gintarija 4u.gif
Dabar taip pagalvojau, paskaitytų kas ne nuo pradžių ir nesuprastų, kas tos iškamšos, nu pakrauptų turbūt lotuliukas.gif
Visoms sėkmės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 04 05, 21:16)
Dabar taip pagalvojau, paskaitytų kas ne nuo pradžių ir nesuprastų, kas tos iškamšos, nu pakrauptų turbūt  lotuliukas.gif

doh.gif Būtent taip nutiko man ax.gif Pusę senos temos turėjau perversti, kad suprasčiau kas prie ko doh.gif

Pakliūtų man po ranka nors viena tokia "iškamša"- iškarščiau kailį už tokias kalbas biggrin.gif

Sėkmės ir stiprybės Jums visoms wub.gif
Ūlla, nepavesk, laikom už tave visas galūnes suspaudę wub.gif wub.gif wub.gif

Linasi, tyliai tyliai 4u.gif wub.gif

Atsakyti
[COLOR=blue]nu va, dabar pagal mano statistika 50% nestukiu yra po ICSI

Nelabai supratau, vadinasi tiek pat procentų pastoja darydamos IVF arba ICSI?
Pas mane nekokios naujienos . Įsodino tik vieną, nes antras nesidalino ir dar su ICSI. O taip tikėjausi kad bus du, vis daugiau šansų. Taip , kad šansų turbūt beveik nėra. verysad.gif Turbūt jau reikia pradėti taupyt pinigėlius 2 IVF.
Žodžiu nesiseka.

Atsakyti
Linasi, ir aš tyliai sveikinu topsecret.gif

Larisa, tikrai dar ne viskas prarasta. Tikėk ir nepasiduok wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 05 balandžio 2007 - 20:30
QUOTE(Vilma J. @ 2007 04 05, 20:27)

Pakliūtų man po ranka nors viena tokia "iškamša"- iškarščiau kailį už tokias kalbas biggrin.gif

Ūlla, nepavesk, laikom už tave visas galūnes suspaudę wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tai kad dar nieko nei nepradėjau blush2.gif Ne vien nuo manęs viskas priklauso smile.gif Stengsiuosi nepavesti, nu kokia iškamša be savo iškamšiuko lotuliukas.gif

Papildyta:
Larisa wub.gif Nusiramink, IVF-laimės dalykas.Tau pavyks mirksiukas.gif Pas mane per 1IVF viskas buvo idealu, viskas dalinosi ir nieko.O yra mergaičių, kur embrioniukai buvo vos vos, ir jos jau sūpuoja savo leliukus.Taip, kad nenusimink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 04 05, 21:28)
[COLOR=blue]nu va, dabar pagal mano statistika 50% nestukiu yra po ICSI

Nelabai supratau, vadinasi tiek pat procentų pastoja darydamos IVF arba ICSI?
Pas mane nekokios naujienos . Įsodino tik vieną, nes antras nesidalino ir dar su ICSI. O taip tikėjausi kad bus du, vis daugiau šansų. Taip , kad šansų turbūt beveik nėra.  verysad.gif  Turbūt jau reikia pradėti taupyt pinigėlius 2 IVF.
Žodžiu nesiseka.

Larisa, čia gal Tau šiandien įsodimas apie 18 val. buvo g.gif

Tik nenuleisk rankų mergyt - yra šalių kuriose rekomenduojam įsodinti tik vieną. Jeigu tas vienas gražuolis stipruolis -turi tikrai nemažai šansų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 05 balandžio 2007 - 20:35
QUOTE(larisa @ 2007 04 05, 21:28)
Pas mane nekokios naujienos . Įsodino tik vieną, nes antras nesidalino ir dar su ICSI. O taip tikėjausi kad bus du, vis daugiau šansų. Taip , kad šansų turbūt beveik nėra.  verysad.gif  Turbūt jau reikia pradėti taupyt pinigėlius 2 IVF.
Žodžiu nesiseka.

tik būk gera, nenusiteik nesekmei
aš tau priminsiu tavo perimistinius žodžius, kai tas mažas žirniukas ims ir apsigyvens pas tave šiltai pilvelyje wub.gif
Atsakyti
Larise ot gausi nono.gif , antra diena o jau tokios mintys. Nusiramink ir negalvok apie neigiamus dalykus 4u.gif

Mirėja, kaip tau sekės? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 04 05, 22:34)
Larisa, čia gal Tau šiandien įsodimas apie 18 val. buvo g.gif

Tik nenuleisk rankų mergyt - yra šalių kuriose rekomenduojam įsodinti tik vieną. Jeigu tas vienas gražuolis stipruolis -turi tikrai nemažai šansų wub.gif

Taip man įsodinimas buvo 18 val.
Ačiū už palaikymą.
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 04 05, 21:34)
Tai kad dar nieko nei nepradėjau  blush2.gif Ne vien nuo manęs viskas priklauso  smile.gif Stengsiuosi nepavesti, nu kokia iškamša be savo iškamšiuko  lotuliukas.gif

Žinau, kad dar nepradėjai, bet taip pat žinau, kad ruošiesi nestuke.gif Taip pat puikiai žinau, kad ne nuo tvęs viskas priklauso....bet mūsų kumštukai vistiek jau už Tave suspausti stipriai stipriai wub.gif
O už iškamšą gausi cool.gif
Papildyta:
QUOTE(larisa @ 2007 04 05, 21:42)
Taip man įsodinimas buvo 18 val.

Būčiau žinojus būčiau priėjus smile.gif Jūs prie kabineto laukėte, o aš su daktarėliu iš kito kabineto išėjau ir leidausi laiptais žemyn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2007 04 05, 21:37)
Mirėja, kaip tau sekės? wub.gif

Na, kol kas gerai. Tik pirma diena po įsodinimo, tai psichozė dar neįma ir stogas dar vietoje. biggrin.gif Įsodino man dvi blastocistas, dar dvi liko užšaldytos kito karto laukt. Šiaip, labai gerai ir ramiai suvažinėjom: laiku išvažiavom, neskubėjom, ir pagaliau radom vietos prie klinikos mašinai pastatyt. Vyras dar džiaugėsi, kad vietoj gydytojo- vyro, šį kartą įsodinimą darė gydytoja- moteris. Tikiuosi jos ranka bus laiminga.

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 05 balandžio 2007 - 20:50