Linkiu visoms sėkmės, taip pat ir "iškamšoms", kurių svajonė turi išsipildyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 04 05, 21:16)
Dabar taip pagalvojau, paskaitytų kas ne nuo pradžių ir nesuprastų, kas tos iškamšos, nu pakrauptų turbūt
Būtent taip nutiko man Pusę senos temos turėjau perversti, kad suprasčiau kas prie ko
Pakliūtų man po ranka nors viena tokia "iškamša"- iškarščiau kailį už tokias kalbas
Sėkmės ir stiprybės Jums visoms
Ūlla, nepavesk, laikom už tave visas galūnes suspaudę
Linasi, tyliai tyliai
[COLOR=blue]nu va, dabar pagal mano statistika 50% nestukiu yra po ICSI
Nelabai supratau, vadinasi tiek pat procentų pastoja darydamos IVF arba ICSI?
Pas mane nekokios naujienos . Įsodino tik vieną, nes antras nesidalino ir dar su ICSI. O taip tikėjausi kad bus du, vis daugiau šansų. Taip , kad šansų turbūt beveik nėra. Turbūt jau reikia pradėti taupyt pinigėlius 2 IVF.
Žodžiu nesiseka.
Pas mane nekokios naujienos . Įsodino tik vieną, nes antras nesidalino ir dar su ICSI. O taip tikėjausi kad bus du, vis daugiau šansų. Taip , kad šansų turbūt beveik nėra. Turbūt jau reikia pradėti taupyt pinigėlius 2 IVF.
Žodžiu nesiseka.
QUOTE(Vilma J. @ 2007 04 05, 20:27)
Pakliūtų man po ranka nors viena tokia "iškamša"- iškarščiau kailį už tokias kalbas
Ūlla, nepavesk, laikom už tave visas galūnes suspaudę
Tai kad dar nieko nei nepradėjau Ne vien nuo manęs viskas priklauso Stengsiuosi nepavesti, nu kokia iškamša be savo iškamšiuko
Papildyta:
Larisa Nusiramink, IVF-laimės dalykas.Tau pavyks Pas mane per 1IVF viskas buvo idealu, viskas dalinosi ir nieko.O yra mergaičių, kur embrioniukai buvo vos vos, ir jos jau sūpuoja savo leliukus.Taip, kad nenusimink
QUOTE(larisa @ 2007 04 05, 21:28)
[COLOR=blue]nu va, dabar pagal mano statistika 50% nestukiu yra po ICSI
Žodžiu nesiseka.
Žodžiu nesiseka.
Larisa, čia gal Tau šiandien įsodimas apie 18 val. buvo
Tik nenuleisk rankų mergyt - yra šalių kuriose rekomenduojam įsodinti tik vieną. Jeigu tas vienas gražuolis stipruolis -turi tikrai nemažai šansų
QUOTE(larisa @ 2007 04 05, 21:28)
Žodžiu nesiseka.
Žodžiu nesiseka.
tik būk gera, nenusiteik nesekmei
aš tau priminsiu tavo perimistinius žodžius, kai tas mažas žirniukas ims ir apsigyvens pas tave šiltai pilvelyje
Larise ot gausi , antra diena o jau tokios mintys. Nusiramink ir negalvok apie neigiamus dalykus
Mirėja, kaip tau sekės?
Mirėja, kaip tau sekės?
QUOTE(Vilma J. @ 2007 04 05, 22:34)
Larisa, čia gal Tau šiandien įsodimas apie 18 val. buvo
Tik nenuleisk rankų mergyt - yra šalių kuriose rekomenduojam įsodinti tik vieną. Jeigu tas vienas gražuolis stipruolis -turi tikrai nemažai šansų
Taip man įsodinimas buvo 18 val.
Ačiū už palaikymą.
QUOTE(Ūlla @ 2007 04 05, 21:34)
Tai kad dar nieko nei nepradėjau Ne vien nuo manęs viskas priklauso Stengsiuosi nepavesti, nu kokia iškamša be savo iškamšiuko
Žinau, kad dar nepradėjai, bet taip pat žinau, kad ruošiesi Taip pat puikiai žinau, kad ne nuo tvęs viskas priklauso....bet mūsų kumštukai vistiek jau už Tave suspausti stipriai stipriai
O už iškamšą gausi
Papildyta:
QUOTE(larisa @ 2007 04 05, 21:42)
Taip man įsodinimas buvo 18 val.
Būčiau žinojus būčiau priėjus Jūs prie kabineto laukėte, o aš su daktarėliu iš kito kabineto išėjau ir leidausi laiptais žemyn
QUOTE(simbute @ 2007 04 05, 21:37)
Mirėja, kaip tau sekės?
Na, kol kas gerai. Tik pirma diena po įsodinimo, tai psichozė dar neįma ir stogas dar vietoje. Įsodino man dvi blastocistas, dar dvi liko užšaldytos kito karto laukt. Šiaip, labai gerai ir ramiai suvažinėjom: laiku išvažiavom, neskubėjom, ir pagaliau radom vietos prie klinikos mašinai pastatyt. Vyras dar džiaugėsi, kad vietoj gydytojo- vyro, šį kartą įsodinimą darė gydytoja- moteris. Tikiuosi jos ranka bus laiminga.