Laba diena Norejau paprasyti pagalbos..gal kuri pirkoti saviskiui is ebay ar kitur Nike kedus? koks dydis musu 44-45 atitiktu ten esanti? buciau labai dekinga nes MB renkasi kedus, bet del dydziu visai nesusigaudau
Sveikos. Vakar užmačiau kažkurioj temoj apie asos.com, tada norėjau paklausti, bet pamiršau, o dabar nežinau kurioj temoj, tad rašau čia. Sakė, kad kokybe buvo patenkinta. Man įdomu kiek siuntimas į LT kainuoja. Gal kuri siuntėtės?
Sveikos. Vakar užmačiau kažkurioj temoj apie asos.com, tada norėjau paklausti, bet pamiršau, o dabar nežinau kurioj temoj, tad rašau čia. Sakė, kad kokybe buvo patenkinta. Man įdomu kiek siuntimas į LT kainuoja. Gal kuri siuntėtės?
Truputi ne i tema, bet...
Gal kas noretu prisijungti prie uzsakymo is www.wholesale-dress.net, forumiete Lillly renka uzsakyma (jos temoje (8-9 psl). yra nemazai inform.)