QUOTE(Mea @ 2007 05 22, 17:18)
gal žinot kokius muitus/mokesčius reikia mokėti siunčiantis tiesiogiai iš JAV parduotuvių į LT?
O čia komercinė paslaptis - niekas nežino
Aš siunčiausi iš VS kelis kartus - tai visus kartus į tas sumas žiūrėjau stalčių atsidarius
O durniausia, kad ateina siuntinys, parašo sumą, klausi - už ką, ir niekas nekomentuoja, nei vienas ne kompetencijoj
Sėdi boba pašte prie langelio ir akis varto - tai nežynaaau, tai va parašyyyta
Kartą kažkodėl negrai siuntė per UPS - nors aiškiai prašiau per paštą - tai tie dar nulupo ar ne 100 Lt už kažkokias muitininko paslaugas, subinės, ir ne kitaip, kad jie visi nusprogtų
Nors nei aš prašiau tų jų paslaugų, nei ką, paštas kažkaip nieko panašaus neima. Žodžiu, loterija kažkokia...
O eina pletkai, kad būna, kam iš viso neapmuitina. Bet man nepasitaikė. Manau, čia buožių išmislai ir liaudies padavimai
Užtai buvo, kad gavau iš pašto pranešimą, kad atėjo siuntinys, mokėti nereikia, galvoju, valio
Nueinu į paštą - o boba sako, taigis taigis, 200 liteliukų paprašyč (mes ten keliese susimetam, tai biskį sumos malonios susidaro)... Nu pakoliojau aš ją, o ji ką - vėl akis varto, atsiprašom, klaida, sako. Ai, ir paštas tegu nusprogsta