Katu, džiaugiuosi, kad tortas - monstras gavosi skanus Nors man keista, kad jis gavosi toks didelis... O tas salotas aš irgi labai mėgstu ir gana dažnai darau
Baisa, smagu skaityti, kad tiek visko gaminai Labai malonu, kad viskas gavosi skanu
laurechka, ačiū Labai smagu, kad prikepei tiek įvairių bandelių ir tortą
sausine, smagu matyti su ataskaita ir tikrai labai malonu, kad tiek receptų išmėginai, ačiū
Nolina, kažkada skaičiau, kad kiaušiniai lengviau nusiluptų, reikia iškračius baltymą ir trynį iškrapštyti ir tą plėvelę, bet pamėginau ir atsisakiau tos minties, nes kiaušinių lukštai nerealiai trapūs šiaips lakais... Tikiuosi svečiams "Marsas" patiko
Miss_Lumholdt, čia tikrai Trupiniuotis
LINUTUKE
Salvi, ačiū Labai smagu, kad pasinaudojai pateiktomis idėjomis
Finna, nieko neprižadu dėl to, kad bus po 10 temos... O Trupiniuotis tikrai geras dalykas...
pabirute, šis keksas vienas mano mėgiamiausių ir tikrai nesigauna sausas, džiaugiuosi, kad patiko
rts, nuotraukos Šaunu, kad sugalvojai, kaip išsisukti iš padėties Labai smagu, kad išmėginti receptai patiko
Spurgita, nėra už ką Svarbiausia, kad buvo skanu
lora++, aš pirkau Maximoj vaikiško maistelio skyriuje (ten kur mišinukai ir įvairios košelės bei tyrelės). Naudojau štai tokią tyrelę:
Baisa, smagu skaityti, kad tiek visko gaminai Labai malonu, kad viskas gavosi skanu
laurechka, ačiū Labai smagu, kad prikepei tiek įvairių bandelių ir tortą
sausine, smagu matyti su ataskaita ir tikrai labai malonu, kad tiek receptų išmėginai, ačiū
Nolina, kažkada skaičiau, kad kiaušiniai lengviau nusiluptų, reikia iškračius baltymą ir trynį iškrapštyti ir tą plėvelę, bet pamėginau ir atsisakiau tos minties, nes kiaušinių lukštai nerealiai trapūs šiaips lakais... Tikiuosi svečiams "Marsas" patiko
Miss_Lumholdt, čia tikrai Trupiniuotis
LINUTUKE
Salvi, ačiū Labai smagu, kad pasinaudojai pateiktomis idėjomis
Finna, nieko neprižadu dėl to, kad bus po 10 temos... O Trupiniuotis tikrai geras dalykas...
pabirute, šis keksas vienas mano mėgiamiausių ir tikrai nesigauna sausas, džiaugiuosi, kad patiko
rts, nuotraukos Šaunu, kad sugalvojai, kaip išsisukti iš padėties Labai smagu, kad išmėginti receptai patiko
Spurgita, nėra už ką Svarbiausia, kad buvo skanu
lora++, aš pirkau Maximoj vaikiško maistelio skyriuje (ten kur mišinukai ir įvairios košelės bei tyrelės). Naudojau štai tokią tyrelę:
Sonatina gal turi koki recepteli su riesutu sviestu? bet tuo tikruoju,rudu
nes nusipirkau,kazkada buvau ragavus labai patiko,bet dabar paragavus,nelabai zinau kur det,ismest nelabai norisi
nes nusipirkau,kazkada buvau ragavus labai patiko,bet dabar paragavus,nelabai zinau kur det,ismest nelabai norisi
nu jau to torto paskutinio grazumelis, kaip uzsimaniau, tai jau net rankos niezti kaip noriu daryti, tik norejau pasitikslinti ten papuostas saldytomis avietemis? o tu jas pati uzsisaldai, nes si rudeni daug turejome tai as nedrysau saldyti maniau kad atsilus turesiu pliurze, tai isviriau uogienes. nu varau is sitos temos, nes apetitas sukilo o jau per velu apsiryti
aistukke, jokių išbandytų receptų neturiu (nes niekaip nenusprendžiau, ar pas mus būna būtent to riešutų sviesto, kurio reikia receptuose), bet internete tikrai pilna įvairiausių receptų O ko būtent tu norėtum? Nes tikrai mačiau įvairiausių sausainių ir pyragų receptų...
LINUTUKE, puošiau šviežiomis avietėmis Nusipirkau dvi dėžutes, bet pradėjus dėlioti paaiškėjo, kad trūksta Tai dar staigiai važiavau į parduotuvę Realiai šiuo metų laiku papuošimas kainavo brangiau, nei pats tortas, bet avietės tikrai skanios... O šaldytos avietės buvo pirktinės... Hyper Rimi būna pirkti pakankamai nebrangių (450 g - ~ 5 lt)
LINUTUKE, puošiau šviežiomis avietėmis Nusipirkau dvi dėžutes, bet pradėjus dėlioti paaiškėjo, kad trūksta Tai dar staigiai važiavau į parduotuvę Realiai šiuo metų laiku papuošimas kainavo brangiau, nei pats tortas, bet avietės tikrai skanios... O šaldytos avietės buvo pirktinės... Hyper Rimi būna pirkti pakankamai nebrangių (450 g - ~ 5 lt)
ar i manu kruopu apkepa galima det dziuvesiu vietoj manu ? susiruosiau kept , bet manu gal 0.5 stiklines
Skubus klausimas: gal kas žinot, kiek gramų yra Mūsų švelniosios varškės indelyje? Tokios neradau, nusipirkau panašios, bet nežinau kiek gramų naudoti O tortas jau gamybos procese
QUOTE(manjana @ 2007 04 10, 12:26)
Skubus klausimas: gal kas žinot, kiek gramų yra Mūsų švelniosios varškės indelyje? Tokios neradau, nusipirkau panašios, bet nežinau kiek gramų naudoti O tortas jau gamybos procese
http://www.pienozvai...a...t=6&item=32
Darem Nutella keksiukus,Varskini tingini ,zele kiausiniu lukstuose,varskes pynutes ir varskinius ragelius.Labai sweeeeet ir laaaaaabai skanu Darysim dar Aciu,Sonatina
QUOTE(Nolina @ 2007 04 09, 09:25)
Pasigirsiu ir aš: dariau Kiaušinius iš žele, sunkokai nusilupo tas lukštas bet
Aš lukštą pakankamai lengvai nulupau taip - jau gerai sustengusius kiaušinius (iš vakaro dariau, o ryte lupau) sudaužiau smarkiai (lukštą), trumpam pakišau po vandeniu karštu (iš krano bėgančiu - kad netingi, galit virintis) ir nusilupo gražiai labai - pusę nulupi, kita pusė iškrenta savaime O kai bandžiau sausus lupt, tai kaip su šviežiais virtais kiaušiniais - pusę turinio nusilupo su lukštu.
Na kad visos giriasi - tai prisidėsiu ir aš
Velykoms gaminau vyniotinį su grybais, greitą mielinį pyragą su varške ir keptą torto "marsas" variantą. Viskas buvo skaniai suvalgyta ir laabai išgirta - sesuo buvo ir į darbą nusinešus, tai kolektyvas buvo sužavėtas. Ačiū Sonatinai!
Velykoms gaminau vyniotinį su grybais, greitą mielinį pyragą su varške ir keptą torto "marsas" variantą. Viskas buvo skaniai suvalgyta ir laabai išgirta - sesuo buvo ir į darbą nusinešus, tai kolektyvas buvo sužavėtas. Ačiū Sonatinai!
a ka reiskia keptas marso variantas ?