Labas rytas
laurindre, kokia tu greita
Džiaugiuosi, kad pyragas patiko - šiaip aš irgi labai abejojau dėl avižinių dribsnių, bet man šio pyrago skonis labai patiko, kaip ir kitiems šešiems - septyniems ragavusiems
Manau, kad sėkmingai vietoje avižinių dribsnių galima dėti smulkintų riešutų - taip pat turėtų gautis skanu...
Daisy, ačiū
O dėl pasiūlymo prirašyti, kad tai labai ar nelabai saldu, negaliu sutikti - mums šis pyragas visiškai nepasirodė ypač saldus
, kaip ir braškių - rabarbarų pyragas, kuris kažkuriai merginai buvo per saldus... Tas saldumo supratimas pas visus labai skirtingas
Ninin, gal tada pamėgink kondensuotą ilgiau pavirti - bent 2 val. (galima ir iki 3) - ilgiau verdamas jis darosi tirštesnis
kedute, jei išmėginsi, parašyk, kaip gavosi
Kaliteja, būtinai pamėgink - man šis kremas labai patiko...
Finna, aš paprastai visur dedu "Ventos" sviestą, išskyrus paprastą tinginį - jam perku "Dvaro"... Varškinis tinginys ir man gavosi minkštokas, bet aš jį šiek tiek palaikiau šaldiklyje ir tada jis pjaustėsi normaliai
Galima tikrai mėginti ir šiam tinginiui naudoti tikrą riebų sviestą, tada garantuotai normaliai sustingtų
Katu, JaNNeTe, doris, rudens-vaike Dėl želatinos varškiniame tinginyje - aš bijau, kad kaip tik sausainiai gali likti kietoki, jei masė per greitai sustings...
O pačiam skoniui želatina tikrai jokios įtakos neturės - ji gi beskonė ir šiais lakai jos niekas neskiedžia didžiuliais skysčio kiekiais, todėl ji ir neatskies skonio
rimuze, pyragas atrodo
Tikiuosi jis buvo toks pats skanus, koks ir išvaizdus
akvike, ir kokius receptus išsirinkai?
rutulux, džiaugiuosi, kad lietiniai pagaliau pavyko
O dabar metas keliauti
toliau