Sveikos gyvos
Labai atsiprašau, kad taip ilgai neatsakau į jūsų klausimus - tiesiog labai užimta paskutiniu metu...
Inesssija, gyteni, šilauoge, RamuneR, akvike, šešėli, bielra, Paloma:), Portuke, Salvi, editam, garbane, rutulux, Limcamca, seima, Filia, matre, jaunamamyte, ir visos kitos, labai ačiū merginos
Džiaugiuosi, kad jums patiko išmėginti patiekalai
editam, tikrai nieko nežinau apie tuos sveikuolius...
O rabarbarus aš visada nulupu
Baisa, kiek kepiau, nei karto morengai neturėjo kiaušinių kvapo
Fea, aš pati su maskarpone dariau tik
Tiramisu su braškėmis (
čia mano komentarai), bet jis gavosi tikrai labai skanus, tik reikia mažiau cukraus, nei nurodyta recepte
Egle 22, gaila, kad morengai su kava nebuvo skanūs...
sviesiaplauke_as, aš tavo vietoje prisipjaustyčiau maždaug tiek persikų, kiek tinginio recepte nurodyta džiovintų vaisių...
kedute, pati niekada nemarinavau šonkaulių (vis neprisiruošiu jų nusipirkti
), bet ketinu mėginti juos ruošti pagal tokį receptą:
Glazūruoti kiaulienos šonkauliai1, 5 -2 kg kiaulienos šonkaulių
Marinatas350 ml obuolių sidro
1 obuolys, supjaustytas plonyčiais šiaudeliais
3 v. š. smulkinto svogūno
2 a. š. česnako miltelių
2 a. š. maltos paprikos
2 a. š. smulkinto raudonėlio
2 a. š. smulkintų kmynų
1 a.š. kajeno pipirų
druskos, juodųjų pipirų
Sumaišyti visus marinato ingredientus ir mėsą marinuoti mažiausiai 3 val.
Glazūra120 ml ryžių acto
120 ml sojos padažo
120 ml sauso vyno Sherry
120 ml medaus (klevų sirupo)
Sumaišyti visus ingredientus ir supilti į nedidelį puodą. Ant vidutinės ugnies masę užvirti ir vis pamaišant virti, kol skysčio kiekis sumažės kelis kartus (apie 20 - 25 min.)
Šonkaulius kepti grilyje ar orkaitėje, vis aptepant glazūra.
O kardamonas tikrai yra prieskonis
Beje, kai jo ieškojau, gavau pirkti tik Iki parduotuvėje... Aš pirkau štai tokį:
emma, tikrai ne viena mergina kepė uždengusi folija - viskas puikiai pavyko
Filia, varškės masę ir reikia maišyti mikseriu
Comma, o atsiprašinėti visiškai nebūtina
Netikiu, kad apskritai yra nors vienas patiekalas, kuris visiems be išimties patiktų
Brno, ir man kiek kartų bekepiau, omletas išsikilnodavo, bet čia tikrai ne dėl miltų kiekio, o dėl oro, patekusio į tešlą ją plakant
Tik man tai visiškai neatrodo problema, nes susukus vyniotinį nebesimato jokio reljefo
kisule, na, jei recepte nenurodyta, vadinasi nereikia...
Papildyta:Mama_Tania, džiaugiuosi, kad pagaliau radai padažo ir išbandei šį receptą
O vietoje rabarbarų gal mėgink dėti tik braškių ir pamažink cukraus kiekį varškės įdare... Dėl avižinių dribsnių ir aš labai abejojau, bet aštuoni žmonės valgė ir labai gyrė, tad gal jie ir nesijautė
Tiesa, nei vienas net nenumanė, kad pyragas su avižiniais dribsniais
O už ką keksiukus išmetei???
Bransha, bandelės atrodo tiesiog
O į tinginį pamėgink dėti tik 1/4 sviesto kiekio, kaip daro Portukė - gal tada jis tau nesijaus... (nors mums jis ir taip nesijaučia)
vytule , na ir įtempta savaitė turėjo būti
Visi pyragai atrodo puikiai
wwwtania, ačiū
Tikiuosi pavyks nustebinti vyrą
sharki, tas "Daugiasluoksnis" tikrai vertas to darbo, kurį tenka į jį įdėti...
O formą su želė apsukai folija? Aš apsukau su dviguba folija ir man visiškai niekas neišbėgo...
Labai smagu, kad tiek visko išmėginai ir atsirinkai sau tinkančius receptus
rimule, ačiū
O dėl varškės torto sunku ką ir pasakyti...
Orkaitės pas visus skirtingos - gal tiesiog reikėjo dar pakepti... O ir tas šlapumas šlapumui nelygus... Pyragas ir turi būti drėgnas, bet ne šlapias...
Inesssija, manau, kad pyragėlius tikrai gali išsikepti iš vakaro, o prieš patiekdama pašildyk iki 200 C įkaitintoje orkaitėje apie 3 minutes
Papildyta:MAMICY, toriškai vien dėl to, kad nesulaistei biskvito, taip neturėjo nutikti...
Nors gal prie drėgno biskvito kremas ir geriau "priglunda"...
Gal kremas buvo per daug sustingęs, kai jį tepei?
Daivve, kad jau tu pati šios pyrago ekspertė - kepei jį kokius 96 kartus daugiau kartų, nei aš
Manyčiau, kad tik obuoliai galėjo būti kalti, jei visa kita darei lygai taip pat, kaip ir anksčiau...
JaNNeTe, manyčiau, kad pakeisti sviestą galima tik mažesniu sviesto kiekiu
Mėgink dėti tik 1/4 nurodyto kiekio
VIOLA, dribsnius naudojau Nordic greito paruošimo (3 min.) su sėlenomis (tik tokių namie buvo)... Rudojo cukraus šįkart išvis neturėjau, tad įbėriau paprasto... Šiaip aš perku Danisco Demerara rudąjį cukrų...
Katu