laurindre, o kieno gaminti tie pudingai? Ir kokių skonių yra, nes kažkaip nepastebėjau TP pudingų...
Akorus, džiaugiuosi, kad pyragas patiko Man braškių ir rabarbarų derinys irgi
kedute, na kokia gi aš profesionalė? Glacee pas mus profesionalė, o aš tik mėgėja
QUOTE(Sonatina @ 2007 05 24, 11:00)
laurindre, o kieno gaminti tie pudingai? Ir kokių skonių yra, nes kažkaip nepastebėjau TP pudingų...
Aš pirkau RUF firmos vanilinį, bet buvo ir Dr.Oetker šokoladinių ir grietinėlės skonio, tik tie lyg apie 1,6 lt kainavo. Dar daug kepimo miltelių ir vanilinio cukraus. Tik aš Klaipėdoje, gal pas jus ir nėra
QUOTE(Sonatina @ 2007 05 23, 19:27)
nighttingale, patikrinau kainas, tai želė kainuoja 1,69 Lt, pudingai 0,75 Lt, aromatai 1,45 Lt, kremai 2,89 Lt
Aciu eisiu dabar uzsipirkti vadinasi, nes kaip tik Dr.Oetker zele 99gr pas mumis o aromatai irgi atrodo
QUOTE(laurindre @ 2007 05 24, 10:20)
Aš pirkau RUF firmos vanilinį, bet buvo ir Dr.Oetker šokoladinių ir grietinėlės skonio, tik tie lyg apie 1,6 lt kainavo. Dar daug kepimo miltelių ir vanilinio cukraus. Tik aš Klaipėdoje, gal pas jus ir nėra
Aš esu mačiusi tuos pudingus, bet kiek skaičiau, tai ten vienam pakelyje - viena porcija apie 200ml. O Dr. Oetker išeiga apie 500ml.
Susigundziau merginų nuotraukomis ir iskepiau vakar kalakutienos zuikį su sūriu...
kažkaip man vakar įsijungė fantazija ir paimprovizavau... į faršo masę pridėjau dar kepintų pievagrybių (pamažinau šiek tiek faršo ir sūrio)... ir dariau ne vieną didelį, o keturis mažesnius zuikiukus... NIAM vakar, kai valgėm, dar normaliai reagavom, tačiau šiandien parėjus pietų pusę šalto zuikelio sukišau... labai skanu ir šiandien vakarienės nereikės daryt, galėsiu rytojaus egzaminui pasimokyt, o vyras išgelbėtas nuo makaronų vakarienei gaminimo...
ačiū už receptuką ir idėją
kažkaip man vakar įsijungė fantazija ir paimprovizavau... į faršo masę pridėjau dar kepintų pievagrybių (pamažinau šiek tiek faršo ir sūrio)... ir dariau ne vieną didelį, o keturis mažesnius zuikiukus... NIAM vakar, kai valgėm, dar normaliai reagavom, tačiau šiandien parėjus pietų pusę šalto zuikelio sukišau... labai skanu ir šiandien vakarienės nereikės daryt, galėsiu rytojaus egzaminui pasimokyt, o vyras išgelbėtas nuo makaronų vakarienei gaminimo...
ačiū už receptuką ir idėją
QUOTE(Kozete @ 2007 05 24, 14:07)
Aš esu mačiusi tuos pudingus, bet kiek skaičiau, tai ten vienam pakelyje - viena porcija apie 200ml. O Dr. Oetker išeiga apie 500ml.
Rašo, kad užpilti 0,5 l pieno
Sonatina, kaskart žaviuosi tavo receptais ir tavo darbštumu Ačiū tau
Laukiu vyro grįžtančio po darbų užsienyje - vėl lepinsiu jį tavo patiekalais
Laukiu vyro grįžtančio po darbų užsienyje - vėl lepinsiu jį tavo patiekalais
Sonatina, gal gali idet ir keptu sumustiniu (tu su svogunais, kiausiniu ir suriu) receptuka i pirma psl, prie meniu
As kartais paskaitau meniu ir mastau, ka is turimu produktu namie suregzt, o sumustinukus ir pamirsim, jei neitrauksi
As kartais paskaitau meniu ir mastau, ka is turimu produktu namie suregzt, o sumustinukus ir pamirsim, jei neitrauksi
QUOTE(dianute @ 2007 05 24, 12:39)
Susigundziau merginų nuotraukomis ir iskepiau vakar kalakutienos zuikį su sūriu...
kažkaip man vakar įsijungė fantazija ir paimprovizavau... į faršo masę pridėjau dar kepintų pievagrybių (pamažinau šiek tiek faršo ir sūrio)... ir dariau ne vieną didelį, o keturis mažesnius zuikiukus... NIAM vakar, kai valgėm, dar normaliai reagavom, tačiau šiandien parėjus pietų pusę šalto zuikelio sukišau... labai skanu ir šiandien vakarienės nereikės daryt, galėsiu rytojaus egzaminui pasimokyt, o vyras išgelbėtas nuo makaronų vakarienei gaminimo...
ačiū už receptuką ir idėją
kažkaip man vakar įsijungė fantazija ir paimprovizavau... į faršo masę pridėjau dar kepintų pievagrybių (pamažinau šiek tiek faršo ir sūrio)... ir dariau ne vieną didelį, o keturis mažesnius zuikiukus... NIAM vakar, kai valgėm, dar normaliai reagavom, tačiau šiandien parėjus pietų pusę šalto zuikelio sukišau... labai skanu ir šiandien vakarienės nereikės daryt, galėsiu rytojaus egzaminui pasimokyt, o vyras išgelbėtas nuo makaronų vakarienei gaminimo...
ačiū už receptuką ir idėją
As irgi vakar kepiau kalakutienos zuiki su suriu, bet mano improvizacijos buvo laabai jau drastiskos Pirmiausia tai kad kepiau ne is kalakutienos o is kiaulienos farso, paskui kadangi neturejau dziuvesiu tai dejau miltus ir ko pasekoje turejau mazinti pieno kieki (nemegstu kai zuikis kaip duona). Visa kita dariau pagal recepta. Iskreciau visa makarklioses turini i skarda, suformavau zuiki, aptepiau ketciupu... Na ir kazkaip nepatikliai paziurejau i ji - kazko truksta Tik tada prisiminiau suri Taigi verciau viska atgal ir dadejau surio. Va tada jau pilnas vaizdelis gavosi Skonis pasakiskas Kepsiu dar ir dar ir ne viena karta
Aciu Sonatina
Persiprašau, o kas tos kreminės garstyčios ?
O as vakar dariau "Jautiena su svogunais". Zinoma gavosi improvizacija su darzovemis, bet kvapas namuose buvo kaip geram kinieciu restorane O skonis isvis superinis
Tik turiu viena klausimuka, nes dar tik pradedu eksperimentuoti su jautienos patiekalais. Kokia jautiena labiausiai tinka siam patiekalui? As turejau sprandine, bet trumpai kepant ji gavosi siek tiek kietoka (kepiau 3-4 min). O gal as neteisingai pjausciau? Pjoviau islilgai skaidulu.
Tik turiu viena klausimuka, nes dar tik pradedu eksperimentuoti su jautienos patiekalais. Kokia jautiena labiausiai tinka siam patiekalui? As turejau sprandine, bet trumpai kepant ji gavosi siek tiek kietoka (kepiau 3-4 min). O gal as neteisingai pjausciau? Pjoviau islilgai skaidulu.