RamuneR, ačiū
greja, kaip ir sakė
katu (
), čia gyvūnų formos krekeriai, tik aš juos dar pamozojau tirpintu baltu ir juodu šokoladu
Kaliteja, džiaugiuosi, kad balandėlių apkepas patiko
O stogelis yra padarytas tiesiog iš spalvoto kartono - iškirpau vienos spalvos apskritimą ir iš kitos spalvos keturias trikampes dalis (realiai reikia taip pat iškirpti kitos spalvos apskritimą, jį sulankstyti į 8 dalis ir 4 iškirpus užklijuoti ant pirmojo apskritimo, kad spalvos eitų paeiliui). Tada į glazūruotą keksą įsmeigti patrumpintus šiaudelius ir ant jų tiesiog uždėti stogą
Astyte, labai malonu girdėti, kad išmėginti patiekalai patinka
Nertera, ačiū, reikės kada pamėginti
rutelelt, šaunuolė
šilauoge, ačiū
Džiaugiuosi, kad apkepai ir kiti patiekalai jums patinka
O į tuščias keksiukų formeles reikia pilti vandens, kad per stipriai neapdegtų kepantys keksiukai ir kad nesideformuotų forma
Kamikadze, pralinksminai
ingakyca, na ir šaunu, kad tavo sąrašas papilnėjo
anastazai, labai didelio apsivalgymo ir nebuvo, nes žmonių buvo pakankamai daug ir praktiškai visko turėjo kliūti po vieną gabaliuką
O eksperimentuoti galima su visais patiekalais
WANDA, zuikis atrodo
Reikia jau ir man jį vėl kepti...
Mymyte, manyčiau, kad per savaitę lašišą jau reikėtų suvartoti...
Aš laikau tiesiog uždarytoje dėžutėje šaldytuve, aišku jau nupylusi marinatą
Papildyta:Katu, man regis, čia daugiau skaitymo, nei darbo prie torto...
Na bet jis tikrai vertas dėmesio... Šiaip biskvitus galima išsikepti iš anksto, želė taip pat pasiruošti tarkim iš vakaro, o kremas tai visai greitai pasidaro... Mane labiausiai nervino, kad turiu tik po vieną vienodo skersmens torto formą, todėl neišeina, kol vienas biskvitas kepa, ruošti kito...
sharki, apskritai maistą pradėjau gaminti šeštadienį ryte, tai virtuvėje visą dieną praleidau... Ir dar sekmadienį kelias valandas užtrukau, kol iškepiau bandeles, riestainius, įdariau kiaušinius, agurkus ir t. t.
Flowwer nighttingale, aš esu nusipirkusi štai tokį sietelį (kainavo 18 Lt):
Bet tikrai gali naudoti patį paprasčiausią plastikinį sietelį iš eilinės parduotuvės...
O dėl Oetker produkcijos, apie ką konkrečiai klausi? Mano perkamiausi produktai - sausos mielės po 7 g (~75 - 78 ct.), kepimo milteliai (gal ~ 1 Lt), dar kartais perku užpilus ant tortų, tai irgi kainuoja nepilnai litą pakelis, kaip ir standiklis grietinėlei...
bazuka, ne mes gaminom, o aš viena
Jau viršuje rašiau, kad užtrukau 1,5 dienos
kedute, ragavau tas salotas, visai neblogos, bet tikrai nežinau receptūros...
urga, kad labai jau kreivai kremu aptepliojau, nes labai skubėjau...
ingutei, o kurių būtent tortukų?
Šiaip tai tie gaminimo tempai vis tiek priklauso nuo įgūdžių - kuo toliau, tuo viskas greičiau gaminasi
Šiaip tai aš nedariau pirma vieno patiekalo, tada kito ir t. t. Viskas vyko labai sinchroniškai - kol, tarkim, kepa vienas biskvitas, ruoši kokį nors įdarą, tada ruoši kito biskvito tešlą ir kol jis kepa, darai kažką kita...
laurindre, džiaugiuosi, kad keksiukai patiko
O braškės su rabarbarais yra jėga...