is sonatinos receptu lobyno gaminu daznai...
vieni is paskutiniuju bandymu buvo lizdeliai, ju padazas fantastiskas, dar dariau jo papildomai atskirai, kad butu ant lizdeliu uzpilti tik man, kaip nepatyrusei seiminikei lizdeliai truputi prisvilo bet buvo tikrai labai labai skanus
ir dar turiu pagirti jautiena su grybais.. superinis patiekalas.. mesa gavosi minksta ir sultinga, isties labai labai skanu, tik as neturejau pievagrybiu, tai naudojau voveraites ir jos ten labai tiko
norejau paklausti.. o "varškės apkepe" manu kruopas reiki isvirti, ar tiesiog taip sudėti ir kepti?
siaip sudet , jos isbrinksta.
Tik neseniai atradau Sonatinos temas
Isbandziau "sagas", varskes spurgas ir sviestinius sausainius su kakava - vaikai liko suzaveti, vyras is viso apsalo, sako, "kur anksciau buvai?"
Aciu, Sonatina
Isbandziau "sagas", varskes spurgas ir sviestinius sausainius su kakava - vaikai liko suzaveti, vyras is viso apsalo, sako, "kur anksciau buvai?"
Aciu, Sonatina
Ačiū, Sonatina už receptukus nuolat jais naudojuosi, tik retai parašau.
Vakar gaminau Karštus sumušinius su sūriu ir svogūnais, labai apsidžiaugiau tokiu paprastu receptus, man gavosi skanūs bet neišvaizdūs. Pirmieji šiek tiek per daug apskrudo, sunku buvo apversti, kad nenukristu aptepas. Gal kažką ne taip dariau.
Ir dar kepiau Pynę su saulėje džiovintais pomidorais, supinti taip gražiai kaip tau nesigavo .Gal yra kokia pynimo paslaptis? Valgėme karštą, tai toks įdomus skonis, šiandien ragausim jau šaltą.
Vakar gaminau Karštus sumušinius su sūriu ir svogūnais, labai apsidžiaugiau tokiu paprastu receptus, man gavosi skanūs bet neišvaizdūs. Pirmieji šiek tiek per daug apskrudo, sunku buvo apversti, kad nenukristu aptepas. Gal kažką ne taip dariau.
Ir dar kepiau Pynę su saulėje džiovintais pomidorais, supinti taip gražiai kaip tau nesigavo .Gal yra kokia pynimo paslaptis? Valgėme karštą, tai toks įdomus skonis, šiandien ragausim jau šaltą.
rutelelt, džiaugiuosi, kad kotletai patiko
Mymyte, labai smagu, kad tiek visko išmėginai O dėl Napoleono - tu čia kalbi apie tą, keptą keptuvėje? Tiesą sakant, kiek dariau, visuomet valgydavom po kelių valandų, tad ir neįsivaizduoju, kas ten gaunasi po nakties... Gal tiesiog šis receptas netinka ilgam laikymui... Tada mėgink tešlą daryt pagal kito Napoleono receptą ir kepk orkaitėje... Arba ir pagal tą patį receptą, tik irgi kepk orkaitėje...
bjaurybe, gi ir pyragus dažnai patiekia su padažu Bet man varškės apkepas skanesnis, todėl su tuo manų apkepu nebeeksperimentuoju
noir1, džiaugiuosi, kad bandelės puikiai pavyko O šiaip bandelės kietos gaunasi daugiau ne dėl miltų rūšies, o dėl miltų kiekio tešloje... Greičiausiai tiesiog padauginai miltų... Nors aš mieliniams kepiniams ekstra miltų nenaudoju - nebent biskvitui...
dianute, aš, kaip ir didžiąją dalį visų formų ir formelių, pirkau štai čia Silikonines madlenų formeles man jie atvežė pagal specialų užsakymą, o metalinių, štai tokių, tai ir dabar tikrai turi:
egliuke, tikrai nereikia
mamushka
Miglota, labai džiaugiuosi, kad naudojiesi mano pateiktais receptais
alina_nr_1, kaip ir sakė mamushka, virti manų nereikia, tiesiog įmaišyti sausas kruopas į tešlą
Tuoj, nėra už ką Malonu, kad receptai patiko
Kozete, šiems sumuštiniams, kaip ir blynams, keptuvė neturi būti labai karšta... Iš pradžių įkaitinu ant 7 (iš 9), o kepti pradedu prisukusi iki 5 - 6.
Dėl pynimo jokių paslapčių tikrai nėra Tiesiog reikia suformuoti vienodo dydžio volelius, o tada supinti:
Man ši pynė skaniausia buvo dar šilta, o kitą dieną jau nebe tokia...
O čia dariau šią savaitę vaikams į darželį. Tortas keptuvinis Napoleonas su bananais ir keksas su kiaušinių likeriu
Mymyte, labai smagu, kad tiek visko išmėginai O dėl Napoleono - tu čia kalbi apie tą, keptą keptuvėje? Tiesą sakant, kiek dariau, visuomet valgydavom po kelių valandų, tad ir neįsivaizduoju, kas ten gaunasi po nakties... Gal tiesiog šis receptas netinka ilgam laikymui... Tada mėgink tešlą daryt pagal kito Napoleono receptą ir kepk orkaitėje... Arba ir pagal tą patį receptą, tik irgi kepk orkaitėje...
bjaurybe, gi ir pyragus dažnai patiekia su padažu Bet man varškės apkepas skanesnis, todėl su tuo manų apkepu nebeeksperimentuoju
noir1, džiaugiuosi, kad bandelės puikiai pavyko O šiaip bandelės kietos gaunasi daugiau ne dėl miltų rūšies, o dėl miltų kiekio tešloje... Greičiausiai tiesiog padauginai miltų... Nors aš mieliniams kepiniams ekstra miltų nenaudoju - nebent biskvitui...
dianute, aš, kaip ir didžiąją dalį visų formų ir formelių, pirkau štai čia Silikonines madlenų formeles man jie atvežė pagal specialų užsakymą, o metalinių, štai tokių, tai ir dabar tikrai turi:
egliuke, tikrai nereikia
mamushka
Miglota, labai džiaugiuosi, kad naudojiesi mano pateiktais receptais
alina_nr_1, kaip ir sakė mamushka, virti manų nereikia, tiesiog įmaišyti sausas kruopas į tešlą
Tuoj, nėra už ką Malonu, kad receptai patiko
Kozete, šiems sumuštiniams, kaip ir blynams, keptuvė neturi būti labai karšta... Iš pradžių įkaitinu ant 7 (iš 9), o kepti pradedu prisukusi iki 5 - 6.
Dėl pynimo jokių paslapčių tikrai nėra Tiesiog reikia suformuoti vienodo dydžio volelius, o tada supinti:
Man ši pynė skaniausia buvo dar šilta, o kitą dieną jau nebe tokia...
O čia dariau šią savaitę vaikams į darželį. Tortas keptuvinis Napoleonas su bananais ir keksas su kiaušinių likeriu
Sonatina, kur buvai su komentaru apie sumuštinių kepimą anksčiau, tiksliau apie keptuvės karštumą Aš juos irgi kepiau, tik man labai riebalų prigėrė ir paskui nelabai gerai buvo O šiaip skonis man patiko
QUOTE(Sonatina @ 2007 05 17, 10:11)
O čia dariau šią savaitę vaikams į darželį. Tortas keptuvinis Napoleonas su bananais ir keksas su kiaušinių likeriu
kokia gera idėja keksuo, kurį dažnai kepu ačiū Sonatina
QUOTE(Sonatina @ 2007 05 17, 11:13)
laurindre, nieko, kitą kartą išsikepsi sumuštinius normaliai
Lidija, keksą galiu parodyti ir iš arčiau, o tortas tai šiek tiek kreivas
Lidija, keksą galiu parodyti ir iš arčiau, o tortas tai šiek tiek kreivas
, pamačiau iš ko figūrėlės , o aš būčiau pirkusi
nu tu ir Sonatina
Sonatina, aš mielinės tešlos gaminius kitą dieną orkaitėj pašildau ir būna kaip ką tik iškepti.