Nonna, aš pati rūkytos lašišos nemėgstu, bet visur kur reikia rūkytos, dedu sūdytą... Manau, kad tu gali daryti atvirkščiai - tuose receptuose, kur reikia sūdytos lašišos, naudoti rūkytą... Tokiu atveju ir pas mane yra keli receptai...
babouziuke, seniai matyta Džiaugiuosi, kad kiauliena patiko
paprasta, smagu, kad žuvis gavosi skani
šilauoge, džiaugiuosi, kad atsirinkai sau tinkantį torto receptą
Nertera, realiai tas Oetker kremas nėra tai, ko reikia šiam tortui... Geriausia būtų daryti su tirpiu pudingu... Turiu pasidėjusi kelis pakelius tokio pudingo iš Vokietijos - kai išmėginsiu, parašysiu, ar jaučiasi skirtumas... O kol kas gal tikrai verta pamėginti įmaišyti grietinėlės standiklio... O "Marsas" atrodo
RamuneR, keksiukai galėjo susmegti dėl to, kad tešla permaišyta arba dar buvo ne visai iškepę... Tikiuosi, kitą kartą tikrai pavyks Džiaugiuosi, kad vištiena gavosi skani
nighttingale, labai gaila, kad "katastrofa pagal nighttingale" gavosi nelabai skani... Niekaip nesuprantu, kodėl tešlą gavosi minkoma... O miltus tiksliai atmatavai? O kad kepama varškė išsikilnojo ir vėliau sukrito - vienareikšmiškai dėl to, kad ji buvo per ilgai plakta (o ne maišyta). Tokiems varškės pyragams varškę su kiaušiniais reikia tik lengvai išmaišyti iki vientisos masės ir jokiu būdu neplakti, kad nepatektų daug oro... Kuo labiau varškė išpurenama, tuo labiau ji kepama pučiasi
Vaidullka, būtent šiame recepte puodelis - 237 ml
Comma
MELDA, tikrai nesiimsiu spėlioti, koks tai buvo pyragas... Daug kartų įsitikinau, kad čia galiu pateikti tik išbandytus receptus
LIAN, kraštas, kaip ir sakė Katu, iš sausainių trupinių, sumaišytų su tirpintu sviestu
eya, džiaugiuosi, kad pyragas patiko, atrodo labai skaniai
greja, pasižiūrėk šia temą
Katu
rutelelt, omletas kepdamas ir man iškilo, bet aušdamas vėl susileido, nereikėjo net badyti... Na bet svarbiausia, kad buvo skanu
QUOTE(Sonatina @ 2007 05 14, 21:30)
nighttingale, aš tiesiog šaukštu kabinau iš pakelio... Dešimt kartų pakabinau ir tada ištirpinau Reikės kitą kartą pasverti...
na as 100g istirpinau nu jooo, db dar karta perskaiciau recepta vietoj 1/4 puodelio kakavos, idejau 1 v.s.
Gaminau baltus kukulaičius. Neturėjau vištienos, tai dariau iš kiaulienos. Super skonis. Dariau nedidukus, tai labai greit iškepė. Priviriau ryžių, padariau padažiuką, tai pirštelius gali apsilaižyti
Tik truputį prikepė prie skardos, nustačiau 200C, gal per karšta
Tu šaunuolė receptas super
Tik truputį prikepė prie skardos, nustačiau 200C, gal per karšta
Tu šaunuolė receptas super
Omleto vyniotinis su špinatais ir lašiša
Omletui
4 kiaušiniai
4 v. š. gazuoto mineralinio vandens
100 g špinatų
druskos, pipirų, mėgiamų prieskonių
Įdarui
salotų lapų, apvirtų šparagų ar avokado
300 g rūkytos ar sūdytos lašišos
krapų, petražolių, grietinės
Blenderyje susmulkinti špinatus. Kiaušinius išplakti su mineraliniu vandeniu ir kitais ingredientais. Nedidelėje įkaitintoje keptuvėje iškepti blynelius. Į juos įsukti salotų lapelių ir juostelėmis supjaustytos lašišos. Galima dar apkepti keptuvėje arba patiekti šaltus su grietine ir žalumynais.
P. S. špinatų įdėjau gal tris kartus daugiau, tad blyneliai gavosi žali ... Vietoje špinatų galima naudoti žalius svogūnų laiškus ar virtus šparagus... Labai greitas ir dietinis užkandis...
Noriu kepti Cinamoninės bandeles,bet turiu tik sausas mieles ar tiks.Recepte rašo,kad reikia šviežių.
Karšti sumuštiniai su sūriu ir svogūnais
2 3 didelės svogūno galvos, smulkiai sutarkuotos
~ 300 g tarkuoto fermentinio sūrio
2 3 dideli kiaušiniai
batono riekių
pipirų, druskos, mėgiamų prieskonių
Sumaišyti svogūnus, sūrį, kiaušinius ir prieskonius. Masę užtepti ant batono riekių. Kepti įkaitintame aliejuje pirmiausiai reikia dėti sūrio mase žemyn, o tada apkepti neapteptą pusę.
P. S. senas geras receptas, puikiai tinkantis sunaudoti benusibaigiančiam sūriui ... Jei mėgstate, į sūrio masę įmaišykite kmynų...
na pasakysiu ir as savo subjektyvia nuomone, ti nesupykit..gaminau torta ,,Marsas", tai man asmeniskai nelabai patiko nors esu nereali tortu megeja ,
visu pirma tai visikai nepatiko sausainiu padas, niekada daugiau nedarysiu..su biskvitu pacios keptu zymiai skaniau
antra, kai susidejo sokoladukai labai jau saldu gavosi, todel manau butu skaniau i vidu deti konservuotus vaisius..o kai atsiras - braskes..
kremas ...bet toki visada darau, (paivairinu su jogurtu kartais, varskes desertu avietiniu ir t.t.) taip kad nebuvo nuostabu, kad kremas bus pavykes ir skanus
tai tiek..sorry
visu pirma tai visikai nepatiko sausainiu padas, niekada daugiau nedarysiu..su biskvitu pacios keptu zymiai skaniau
antra, kai susidejo sokoladukai labai jau saldu gavosi, todel manau butu skaniau i vidu deti konservuotus vaisius..o kai atsiras - braskes..
kremas ...bet toki visada darau, (paivairinu su jogurtu kartais, varskes desertu avietiniu ir t.t.) taip kad nebuvo nuostabu, kad kremas bus pavykes ir skanus
tai tiek..sorry