Sonatina
Sian kepimo manija Matyt ta proga kad nepalikai musu Esu Italisku bandeliu uzminkymo procese. Eilini karta neklausiau - vietoj vandens emiau piena. Kazin nieko blogo? O tai man kazkaip gaila piena pilti lauk ir naudot vandeni Ale va galva suku kaip ten su tuo vandenuku orkaitej... Zadu deti savo stikline forma kurioje kepu pyragus. Ji nera maza - gal kokiu 23X23cm. O ja man pilna pripilti vandenuko? Bijau kad bulkutes nebutu labai slapios O gal as cia is to savo nepatyrimo eilini karta nesamones kalbu Ir dar druskos zadu tiek nedeti - man kazkaip atrodo kad bulkutes bus surokokos. Mes nelabai druska megstam - net bulves verdu be druskos
Spurgita, kokie tie seni receptukai?
laurindre, būtinai pamėgink - man tikrai labai patiko ši sriuba
Comma, na pienas nieko bloga, tik tešla gausis šiek tiek kitokia O vandens įpilk per kelis pirštus į savo formą ir bus gerai Šlapios bandelės tikrai nesigaus O dėl druskos - čia jau tau spręsti... Bet kažkiek į mielinę tešlą dėti druskos tikrai reikia, nes druska reguliuoja mielių aktyvumą
laurindre, būtinai pamėgink - man tikrai labai patiko ši sriuba
Comma, na pienas nieko bloga, tik tešla gausis šiek tiek kitokia O vandens įpilk per kelis pirštus į savo formą ir bus gerai Šlapios bandelės tikrai nesigaus O dėl druskos - čia jau tau spręsti... Bet kažkiek į mielinę tešlą dėti druskos tikrai reikia, nes druska reguliuoja mielių aktyvumą
Sonatina
Uzminkiau tesla, bet ji toookia lipni. Apie tai kad rankos buti po minkymo 'svarios' ir kalbos nera. Taip ir turejo buti ar as cia su pienu prisidirbau? Gal dar miltu iminkyti?
Uzminkiau tesla, bet ji toookia lipni. Apie tai kad rankos buti po minkymo 'svarios' ir kalbos nera. Taip ir turejo buti ar as cia su pienu prisidirbau? Gal dar miltu iminkyti?
"Greičiausiai darysiu cheesecake su mangu ir braškėmis... "
Sonatina, mieloji, ... kas čia per dalykas? Minėjai, kad darysi pagal "Marsą" su vaisiais. Čia tai ir yra? Arba kuo patartum pakeisti šokoladukus "Marse" ? Gal kokiaisi džiovintais vaisiais, t.y. kas varškės kreme "neišplauktų" kaip šokoladukai, kad išplaukė (nors išplaukimas nieko blogo, kad net chebryte prisiminusi šį torčiuką velykom užsiprašė, tai sakau nustebinsiu kuo nors panašiu)
Sonatina, mieloji, ... kas čia per dalykas? Minėjai, kad darysi pagal "Marsą" su vaisiais. Čia tai ir yra? Arba kuo patartum pakeisti šokoladukus "Marse" ? Gal kokiaisi džiovintais vaisiais, t.y. kas varškės kreme "neišplauktų" kaip šokoladukai, kad išplaukė (nors išplaukimas nieko blogo, kad net chebryte prisiminusi šį torčiuką velykom užsiprašė, tai sakau nustebinsiu kuo nors panašiu)
Daivve, aš dar nebandžius šio recepto, tiesiog mėginsiu... Pagrindą darysiu iš sausainių, kaip ir Marsui, o įdaras bus varškės masė su braškių (arba aviečių) ir mango piurė... Masę supilsiu ant pagrindo ir kepsiu orkaitėje...
O Marse šokoladukus gali pakeisti kad ir mėgiamais vaisiais (konservuotas ir gerai nuvarvintais) - pvz. persikais, abrikosais ar vyšniom...
O Marse šokoladukus gali pakeisti kad ir mėgiamais vaisiais (konservuotas ir gerai nuvarvintais) - pvz. persikais, abrikosais ar vyšniom...
QUOTE(Daivve @ 2007 04 05, 16:15)
"Greičiausiai darysiu cheesecake su mangu ir braškėmis... "
as kaip tik vakar marsa dariau, ir vel , tik vietoj sokoladuku marsas dejau konservuotus ir susmulkintus persikus, oi kaip tik dabar apsivalgius sedziu ir rasau, nu laaabai skanu bent jau man gavosi manau cia labai daug kas tinka.
Ataskaita
Italiskos bandeles - skonis neblogas, bet man vos beveik neiskylo Apkaltinau mieles Senokai jos buvo pirktos, nusipirkau kitas - bandysiu dar karta. Turetu juk pavykti !!
Italiskos bandeles - skonis neblogas, bet man vos beveik neiskylo Apkaltinau mieles Senokai jos buvo pirktos, nusipirkau kitas - bandysiu dar karta. Turetu juk pavykti !!
QUOTE(Sonatina @ 2007 04 05, 15:27)
Spurgita, kokie tie seni receptukai?
Trupiniuotis su virtu kond. pienu.
LINUTUKE, džiaugiuosi, kad "Marsas" su persikais gavosi skanus
Comma, šiaip jei abejoji dėl mielių kokybės, geriau jau reikia pabandyt iš karto, ar jos aktyvios... Gaila, kad nepavyko, na bet tikiuosi dar pasiryši pamėginti
Spurgita, tai tikrai senas geras receptas Kaip tik vakar padariau, tik nežinau, ar sulauks jis Velykų
Comma, šiaip jei abejoji dėl mielių kokybės, geriau jau reikia pabandyt iš karto, ar jos aktyvios... Gaila, kad nepavyko, na bet tikiuosi dar pasiryši pamėginti
Spurgita, tai tikrai senas geras receptas Kaip tik vakar padariau, tik nežinau, ar sulauks jis Velykų
Sonatina pagarba skyreliui siam, ir kantriai be galo ir isradingai jo seimininkei
va ruosiuos daryt žuvies file prancūziškai, iskilo bukas klausimas, labai atsiprasau, bet ar uzdengt folija zuvyte?
va ruosiuos daryt žuvies file prancūziškai, iskilo bukas klausimas, labai atsiprasau, bet ar uzdengt folija zuvyte?
QUOTE(Spurgita @ 2007 04 05, 19:13)
Trupiniuotis su virtu kond. pienu.
Gal galėtute receptą trupiniuočio su virtu kodensuotu pienu parašyti. Nesurandu aš jo Ačiū