Mergaites, ar nemanot kad diskutuodamos apie formos diametra naudojate brangia vieta? Juk iki 10 temos pabaigos ne taip ir daug liko...
Ir dar prasymas: istrinkime atsakymuose nuotraukas - taupykim vieta
Persiprasau jei ka izeidziau...
jurguliuk, aš tą apkepą senokai kepiau, tad ir neprisimenu, kaip ten yra... Bet man regis jis gaunasi toks "traškus"...
smike, labai džiaugiuosi, kad pyragas puikiai pavyko ir visiems patiko
Nolina, ir aš, kaip Portuke, rinkčiausi 22 arba 26 cm skersmens formą Senokai į jas žiūriu, bet man jos atrodo kiek per žemos...
Salvi, labai malonu, kad "Marsas" jums patiko
urga, džiaugiuosi, kad ir jums "Marsas" patiko
Mama_Tania, va ir nežinau... Visur rašo, kad mėsą reikia išimti iš orkaitės, uždengti folija ir palaukti 5 - 10 min. Jei palikai neuždengtą, gal tikrai dėl to pasausėjo...
Portuke
Comma, na netaupykim taip vietos - gi aš noriu žinoti, kaip jums sekasi O nuotraukų dėjimas realiai neįtakoja vietos užėmimo - svarbiausia žinučių skaičius temoje
smike, labai džiaugiuosi, kad pyragas puikiai pavyko ir visiems patiko
Nolina, ir aš, kaip Portuke, rinkčiausi 22 arba 26 cm skersmens formą Senokai į jas žiūriu, bet man jos atrodo kiek per žemos...
Salvi, labai malonu, kad "Marsas" jums patiko
urga, džiaugiuosi, kad ir jums "Marsas" patiko
Mama_Tania, va ir nežinau... Visur rašo, kad mėsą reikia išimti iš orkaitės, uždengti folija ir palaukti 5 - 10 min. Jei palikai neuždengtą, gal tikrai dėl to pasausėjo...
Portuke
Comma, na netaupykim taip vietos - gi aš noriu žinoti, kaip jums sekasi O nuotraukų dėjimas realiai neįtakoja vietos užėmimo - svarbiausia žinučių skaičius temoje
Comma, nors čia rašau labai retai, bet šį kartą neiškenčiau. Negi Sonatina pati su savimi diskutuos, jei niekas čia nerašys tapydami vietą ir 500 žinučių temoje bus vien naujų receptų pavidalu? Negi dabar merginos turi bijoti kažką parašyti "ne į temą", kad tik nesugadintų taip taupomos vietos?
Manau, reikia džiaugtis tokiomis temomis, kaip tik aktyviai diskutuoti, klausinėti, domėtis ir pasidalinti savo pasisekimais, naujais atradimais, o ne dirbtinai sėdėt dantis sukandus, kad tik ta 10-oji tema nesibaigtų. Juo labiau, kad po to Sonatina neatsakinės į klausimus, o jų bus ir juos patartina išsiaiškinti kaip tik dabar
Atsiprašau temos autorės, moderatorės bei šio skyrelio lankytojų už pasisakymą ne i temą.
O į temą noriu pasidžiaugti tikrai vykusiu varškės apkepo receptu, kurį bandžiau ir su razinomis ir be jų, visaip skanu
Dar labai patiko Ruduo, Napoelonas, keksiukai su Nutella, planuoju citrininį tortą savo gimtadieniui Daug receptų per ilgą laiką išbandžiau, dabar visų ir neprisimenu. Bet dar daug jų laukia būt gaminami ateityje
Manau, reikia džiaugtis tokiomis temomis, kaip tik aktyviai diskutuoti, klausinėti, domėtis ir pasidalinti savo pasisekimais, naujais atradimais, o ne dirbtinai sėdėt dantis sukandus, kad tik ta 10-oji tema nesibaigtų. Juo labiau, kad po to Sonatina neatsakinės į klausimus, o jų bus ir juos patartina išsiaiškinti kaip tik dabar
Atsiprašau temos autorės, moderatorės bei šio skyrelio lankytojų už pasisakymą ne i temą.
O į temą noriu pasidžiaugti tikrai vykusiu varškės apkepo receptu, kurį bandžiau ir su razinomis ir be jų, visaip skanu
Dar labai patiko Ruduo, Napoelonas, keksiukai su Nutella, planuoju citrininį tortą savo gimtadieniui Daug receptų per ilgą laiką išbandžiau, dabar visų ir neprisimenu. Bet dar daug jų laukia būt gaminami ateityje
Makaronai su vištiena ir pesto
2 porcijos
200 g makaronų
2 v. š. aliejaus
2 vištos krūtinėlės puselės, supjaustytos juostelėmis
2 v. š. bazilikų pesto
200 ml neriebios grietinėlės
druskos, pipirų
tarkuoto parmezano
Makaronus išvirti pagal nurodymus ant pakelio. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti vištos gabalėlius, kol apskrus, apie 5 min. Sudėti pesto, supilti grietinėlę, pagardinti druska bei pipirais. Virti ant silpnos ugnies apie 5 min., kol padažas šiek tiek sutirštės. Makaronus gerai nuvarvinti ir suberti į padažą. Gerai išmaišyti ir patiekti užbarsčius tarkuoto parmezano.
P. S. super paprasta, bet labai skanu
Sonatina, taip ir nesulaukiau atsakymo , tai klausiu antra kart, noriu isbandyti marcipaninius blynelius su aguonomis , o ta marcipanine mase kur parsiduoda, ar pasidaryt reikia?
Mille, ačiū už palaikymą Džiaugiuosi, kad išmėginti patiekalai patiko
Portuke, kokia tu greita Tikrai labai smagu, kad bagetai patiko
kedute, iškart po tavo klausimu Baisa atsakė, todėl aš daugiau ir nesikartojau :
Dėžutė atrodo štai taip
Dar pridursiu, kad jos yra ir Rimi
brytva, sveika sugrįžusi
Shiduh, seniai matyta Vėl pradėjai gaminti?
Portuke, kokia tu greita Tikrai labai smagu, kad bagetai patiko
kedute, iškart po tavo klausimu Baisa atsakė, todėl aš daugiau ir nesikartojau :
QUOTE(Baisa @ 2007 05 04, 22:10)
Taip, jos yra Maximoj, prie visokiu zele, sausu mieliu, vanilinio cukraus ir pan. Kainuoja apie 9lt.
Dėžutė atrodo štai taip
Dar pridursiu, kad jos yra ir Rimi
brytva, sveika sugrįžusi
Shiduh, seniai matyta Vėl pradėjai gaminti?
Sonatina, esu dekinga uz šokoladini pyraga Trupinelis. Maniau gausis riebus, bet riebumo nesijaute. Liuks variantas Mamos dienos proga padariau
skanesnis nei tortas "Marsas" Dar kelis tavo tortus nusiziurejau, butinai išbadysiu
skanesnis nei tortas "Marsas" Dar kelis tavo tortus nusiziurejau, butinai išbadysiu
sveiki, na orkaitej kepa balti kukuliukai,
jau kvapelis neapsakomas, dekui uz toki recepta Bet dar noreciau paklausti, Berneliu uzeigoj labai skanus buna svojunai tesloje, as bandziau juos daryti, tai kiausas, miltai ir alus, nu nesigavo, visai ne tas, gal zinot kokias normas, ar ne ta as dedu, cia turbut reikai viska labai jau tiksliai sudeti, nes as tai viska is akies dejau ir nieko...
jau kvapelis neapsakomas, dekui uz toki recepta Bet dar noreciau paklausti, Berneliu uzeigoj labai skanus buna svojunai tesloje, as bandziau juos daryti, tai kiausas, miltai ir alus, nu nesigavo, visai ne tas, gal zinot kokias normas, ar ne ta as dedu, cia turbut reikai viska labai jau tiksliai sudeti, nes as tai viska is akies dejau ir nieko...
QUOTE(Sonatina @ 2007 05 08, 20:27)
Mėgstu super greitus patiekalus Kiek tas Pesto kaštuoja? Kuriose pardėse būna?
Asarele, džiaugiuosi, kad pyragas patiko
Indre_, tikiuosi kukulių ne tik kvapas neapsakomas, bet ir skonis... O dėl svogūnų tešloj negaliu padėti - niekada nedariau... Gal kuri kita mergina žino gerą receptą?
liniok, šiandien kaip tik žiūrėjau Maximoj - toks, kaip nuotraukoj, kainuoja 5,99, o Barillos - 8,99 Lt...
Indre_, tikiuosi kukulių ne tik kvapas neapsakomas, bet ir skonis... O dėl svogūnų tešloj negaliu padėti - niekada nedariau... Gal kuri kita mergina žino gerą receptą?
liniok, šiandien kaip tik žiūrėjau Maximoj - toks, kaip nuotraukoj, kainuoja 5,99, o Barillos - 8,99 Lt...