Labas rytas, antrą kartą gaminau kiaulieną korėjietiškai, tik šį kartą kepiau kepimo rankovėje, gavosi sultingi, skanūs, kaip mano dukra sako, kaip šašlykai
Sonatina, klasei apie balandelius.Tai zinok gavosi fantastiski Aciu visoms uz pagalba Tik aiip visada, nenutaikiau proporciju, tai prisigaminom ju keturiom dienoms na bet svarbu,kad buvo skanu. dabar galvoju,ka toliau pasigaminus....
Vakar kepiau MESOS APKEPA,gavosi
Kepiau BANANINIUS BLYNUS,na,bet mano keptuve tragiska,tai labai aliejaus blynai buvo prisigere,kad ir riebu,bet vistiek skanu
Snd taisiau MALTOS JAUTIENOS STOGANOVA,skanu,bet man truputuka per riebu.
Db begu kept TRUPINIUOTI,nes sesuo jau savite kaip praso,nes nerealus pyragas
O ryt taisysiu KREMINES VISTU KEPENELES.
Turiu viena klausymuka,vienuose receptuose sudetis nurodoma g,kituose ml.Tai g=ml ar skiriasi
Kepiau BANANINIUS BLYNUS,na,bet mano keptuve tragiska,tai labai aliejaus blynai buvo prisigere,kad ir riebu,bet vistiek skanu
Snd taisiau MALTOS JAUTIENOS STOGANOVA,skanu,bet man truputuka per riebu.
Db begu kept TRUPINIUOTI,nes sesuo jau savite kaip praso,nes nerealus pyragas
O ryt taisysiu KREMINES VISTU KEPENELES.
Turiu viena klausymuka,vienuose receptuose sudetis nurodoma g,kituose ml.Tai g=ml ar skiriasi
Ieva-Pieva, labai smagu, kad blynai taip patinka
Mama_Tania, kaip visada sau daugybe patiekalų Džiaugiuosi, kad viskas pavyko ir patiko O su tais keksiukai tai keista... Man iš nurodyto tešlos kiekio gaunasi kaip tik 12 keksiukų - tiesiog tolygiai išskirstau tešlą ir tiek... Gal labai intensyviai įmaišot Nutelą ir todėl susidaro kokie oro tarpai?
šilauoge, visiškai nesudėtingas tas tortas Tai ką galiausiai nusprendei?
Monica, dabar ir aš žinosiu, kad galima
manjana
laurindre
RamuneR, labai malonu, kad tiek visko išmėginai O rageliai galėjo gautis kieti tik dėl per didelio miltų kiekio tešloje... Aš mieliau rankas vos vos patepu aliejumi formuodama tokius gaminius ar gausiau pabarstau stalą miltais - tik nereikia berti per daug miltų į pačią tešlą...
noir1, ačiū
Burtininke
Nolina, ir mes savaitgalį ją vietoje šašlykų kepėm
editam, dėl kepimo akmens nieko negaliu patartu, nes jo tiesiog neturiu... Gal geriau klausk Tupperware temoj...
ingutei, šaunu, kad balandėliai puikiai pavyko
Dawija, džiaugiuosi, kad pyragas ir "Marsas" patiko
mentuske, receptai iš skirtingų šaltinių, o įvairiose šalyse mėgstama skirtingai nurodyti... Be abejo, kiekis mililitrais ir gramais skiriasi... Na gal išskyrus vandenį ar kitokius skysčius... Man smagiau, kai nurodoma mililitrais (bet tik todėl, kad neturiu normalių svarstyklių)... Džiaugiuosi, kad visi išmėginti patiekalai patiko Tikiuosi, ir kepenėlės gausis skanios
Mama_Tania, kaip visada sau daugybe patiekalų Džiaugiuosi, kad viskas pavyko ir patiko O su tais keksiukai tai keista... Man iš nurodyto tešlos kiekio gaunasi kaip tik 12 keksiukų - tiesiog tolygiai išskirstau tešlą ir tiek... Gal labai intensyviai įmaišot Nutelą ir todėl susidaro kokie oro tarpai?
šilauoge, visiškai nesudėtingas tas tortas Tai ką galiausiai nusprendei?
Monica, dabar ir aš žinosiu, kad galima
manjana
laurindre
RamuneR, labai malonu, kad tiek visko išmėginai O rageliai galėjo gautis kieti tik dėl per didelio miltų kiekio tešloje... Aš mieliau rankas vos vos patepu aliejumi formuodama tokius gaminius ar gausiau pabarstau stalą miltais - tik nereikia berti per daug miltų į pačią tešlą...
noir1, ačiū
Burtininke
Nolina, ir mes savaitgalį ją vietoje šašlykų kepėm
editam, dėl kepimo akmens nieko negaliu patartu, nes jo tiesiog neturiu... Gal geriau klausk Tupperware temoj...
ingutei, šaunu, kad balandėliai puikiai pavyko
Dawija, džiaugiuosi, kad pyragas ir "Marsas" patiko
mentuske, receptai iš skirtingų šaltinių, o įvairiose šalyse mėgstama skirtingai nurodyti... Be abejo, kiekis mililitrais ir gramais skiriasi... Na gal išskyrus vandenį ar kitokius skysčius... Man smagiau, kai nurodoma mililitrais (bet tik todėl, kad neturiu normalių svarstyklių)... Džiaugiuosi, kad visi išmėginti patiekalai patiko Tikiuosi, ir kepenėlės gausis skanios
Rytoj kepsiu Vaškės apkepą. Ar kas esat kepę jį? Aš nemėgstu razinų, bet norėčiau į tešlą vietoj jų įdėti konservuotų persikų. Kažin nepagadinsiu
Sonatina, kiek naujų receptų
Sonatina, kiek naujų receptų
Pas mus varskes apkepas nenulipa nuo pusryciu stalo Labai patogu - atsikeliu ir begu uzmaisyti, paskui kisu i orkaite ir laisva Einu po dusu ir taip toliau. Kai jau bunu pasiruosus valgyti - karstas apkepas jau ant stalo Mes megstam razinas, tai kaip gautusi su kitais dziovintais vaisiais nezinau. Bet manau kad nepagadintu skonio Net nezinau kaip butu su koncervuotais... Bet tikiu kad jie apkepui irgi nebus per slapi
Sveikos,
daug gaminu pagal Sonatiną, tik nelabai laiko yra parašyti.
Susidūriau su problema-nerandu niekaip tos vištos formos. Galvojau tvarkingai nusipirksiu iš anksto, bet nėr jos. Gal man po narkozės ne tik amnezija, bet ir su akim ne kas
Tiesa, baklažanai su faršu super, tik gal juos apkept reikėtų, nes gavosi kietoki, bet vistiek suėjo.
jautiena su svogūnais nerealiai patiko visai šeimai
gundausi ir kitus patiekalus išbandyt
gundausi ir kitus patiekalus išbandyt
QUOTE(rutulux @ 2007 05 02, 16:27)
Sveikos,
Susidūriau su problema-nerandu niekaip tos vištos formos. Galvojau tvarkingai nusipirksiu iš anksto, bet nėr jos. Gal man po narkozės ne tik amnezija, bet ir su akim ne kas
Tiesa, baklažanai su faršu super, tik gal juos apkept reikėtų, nes gavosi kietoki, bet vistiek suėjo.
http://www.arevitosi...oducts&group=25
Jei kalbi apie sitas vistas tai manau ju galima uzsisakyti
QUOTE(Finna @ 2007 05 02, 17:57)
Rytoj kepsiu Vaškės apkepą. Ar kas esat kepę jį? Aš nemėgstu razinų, bet norėčiau į tešlą vietoj jų įdėti konservuotų persikų. Kažin nepagadinsiu
Labai dažnai kepu varškės apkepą, nes šeimynai patinka ir greitai paruošiama Dukra nemėgsta razinų, tai dažnai be nieko kepu. Skonis tikrai nenukenčia
vėl gaminau krabų blynelius ir makaronų lizdelius, tik į juos nedėjau garstyčių ir pomidorų padažo, tai vaikams jo trūko, bet užsipylė ketčupo ant viršaus
Įdomu būt sužinot kokie patiekalai patys pačiausi
Įdomu būt sužinot kokie patiekalai patys pačiausi