liniok, labai smagu, kad kepenėlės ir sriuba patiko
O su tom bulvėm vištienoje ir man kelis kartus buvo... Bet pastebėjau, kad nesuminkštėdavo jos tada, kai kartu įberdavau šaldytų daržovių...
Ieva-Pieva, džiaugiuosi, kad pyragas patiko
jurginėli, labai vykusi improvizacija
Smagu, kad patiko
Burtininke, šis Napoleonas nėra iš tų "šlapiųjų"...
Lakštų aš niekuo nešlaksčiau... Bet teisingai juos padarius jie neturi gautis labai kieti - tiesiog reikia stengtis nepadauginti miltų ir prieš kepant labai plonai iškočioti (tiesiog per lakštą turi beveik persimatyti)... O kaip suprast neliko pertepimui kremo?
Čia viršui aptept ar kam?
Na, svarbiausia, kad tortas buvo suvalgytas
Finna, taip ir maniau, kad kažkam neatsakiau į klausimą... Aš naudoju saulėgrąžų aliejų "Natura" - niekada nesijaučia jokio kvapo ar pašalinio skonio. Malonu, kad vištiena patiko
kapibara, labai džiugu, kad jau 50% patiekalų išbandei
Prašome dažniau čia parašyti, kaip sekėsi gaminti
meškute_Nida, supratau
shanet, torčiukas atrodo labai spalvingai ir linksmai
Džiaugiuosi, kad jis visiems patiko
šilauoge, tai ar išsirinkai kokį tortą?
mentuske, džiaugiuosi, kad kukuliai patiko
O su baltymais reikia atsargiai - indai turi buti visiškai švarūs (be riebalų) ir neturi pakliūti nei lašo trynio, kitaip nepavyks normaliai išplakti... Be to, svarbu ir koks mikseris...
laurindre, va va, tos barankos tai košmaras tiesiog...
Comma, o kokių produktų trūksta?
Kai kadaise Anglijoj skynėm braškes, atrodė, kad tikrai visko yra