Sveikutės visoms.Labai norėjau padėkoti Sonatinai už nuostabius receptukus kurie paivairino mūsų meniu.Šiandien gaminau žuvies filė prancūziškai tai skonis nerealus.Labai ir vyrui ir mažei patiko,man taip pat .Didelis ačiu už tokius skanumynus.
kepiau keksiukus su nutella,skanu kajp,i kajp karamele nutella tokia gavos ,tik kaj kurie tusciaviduriai isejo ,kodel?
Uzmaisiau mielinius blynus. Naudojau sausas mieles, bet idomumas tas, kad jos granulemis Niekada tokiu nemaciau ir neesu naudojus. Bliuda ikisau i orkaite kaip kad Sonatina daro. Tikiuosi viskas bus gerai, nes labai jau norisi valgyt
QUOTE(Sonatina @ 2007 04 16, 19:44)
Sūdyta lašiša su medumi
Aš biškį nesusipratus - file dėt ir užpilt marinatu visą gabalą, ar prieš tai supjaustyt riekutėm?
Esu jau soti, laiminga ir siltai apsirengus Blynai gavosi pasakiski Man svarbiausia tai, kad jie riebalu neprisigere, o tai labai nemegstu riebiu blynu Kadangi per ziopluma pieno truputi daugiau ipyliau, tai ir miltu turejau nuo saves dadet: pora geru (su kaupais) saukstu.
Kazkada vel kartosiu, tik va prisibijau kad Lashininis neaplankytu
Kazkada vel kartosiu, tik va prisibijau kad Lashininis neaplankytu
Manau kad toks ir turi buti. Mes sita pyraga valgom karsta su ledais Gal ne toki karsta, bet silta Mmmmm kaip skanu
zavin, nėra už ką, džiaugiuosi, kad patiko
WANDA, keksiukai atrodo O kodėl jie galėjo gautis tuščiaviduriai net neįsivaizduoju - kepiau kelis kartus ir visuomet buvo normalūs... Gal labai tešlą permaišei?
Comma, labai smagu, kad blynai puikiai pavyko be to, jų tešlą galima pasiruošti iš vakaro ir tik užmaišius, uždengti plėvele ir padėti į šaldytuvą, o ryte iškart kepti - tešla bus kaip tik puikiai pakilusi
manjana, marinatu užpilti reikia visą gabalą, o pjaustyti jau vėliau pageidaujamos formos ir dydžio gabaliukais
Dawija, gamindama kepinius ir desertus nepraktikuoju produktų dėjimo "iš akies" , nes gali gautis visiškai ne tas, kas turi gautis... Na, svarbiausia, kad pyragas buvo suvalgytas
WANDA, keksiukai atrodo O kodėl jie galėjo gautis tuščiaviduriai net neįsivaizduoju - kepiau kelis kartus ir visuomet buvo normalūs... Gal labai tešlą permaišei?
Comma, labai smagu, kad blynai puikiai pavyko be to, jų tešlą galima pasiruošti iš vakaro ir tik užmaišius, uždengti plėvele ir padėti į šaldytuvą, o ryte iškart kepti - tešla bus kaip tik puikiai pakilusi
manjana, marinatu užpilti reikia visą gabalą, o pjaustyti jau vėliau pageidaujamos formos ir dydžio gabaliukais
Dawija, gamindama kepinius ir desertus nepraktikuoju produktų dėjimo "iš akies" , nes gali gautis visiškai ne tas, kas turi gautis... Na, svarbiausia, kad pyragas buvo suvalgytas
Vakar dariau kepenėles saldžiarūgščiam padaže. Labai mėgstu kepenėles, bet ilgokai dvejojau prieš ryždamasi išbandyti šį receptą. Rezultatas Taip pat viriau trinta sriubą su porais ir žirneliais. Fantastika, kai sriubą padarai praktiškai iš nieko
Šiandien bus vištiena jogurto padaže. Tik darysiu be bulvių, nes aną kartą man jos taip ir liko pusžalės, ir pati pasiruošiu jogurto padažą.
Sonatina
Šiandien bus vištiena jogurto padaže. Tik darysiu be bulvių, nes aną kartą man jos taip ir liko pusžalės, ir pati pasiruošiu jogurto padažą.
Sonatina
gaminau vištieną su žiediniais kopūstais. Gavosi super , tik aš įdėjau truputį tarkuotos morkos, kurią apkepiau kartu su vištienos gabaliukais, patroškinau 100 g grietinėlės ir dar pribėriau šviežių krapų. toliau pagal receptą.
šveitėm, kad ausys linksėjo.
dėkui SONATINA
šveitėm, kad ausys linksėjo.
dėkui SONATINA
Senokai čia besilankiau Bet žiūriu vėl receptų krūva, tad teks dažniau užsukti Nes kiek esu bandžiusi, visi Sonatinos receptai puikūs
Kepiau ,,Napoleoną" mamos gimtadieniui (tas kur su kondensuotu pienu), tai galiu pasakyt, kad skonis - PASAKIŠKAS
Net moteris nevalganti tortų, suvalgė du gabaliukus
Tik man kremo pertepimui neliko (teko plakt gietinę) ir manau kietoki lakštai gavos, bet kai pertepiau kremu, jie pastovėjo ir valgant tortą jie nebebuvo kieti
Sonatina, norėjau paklaust, o Tu lakštų niekuo neapšlakstai?
Kepiau ,,Napoleoną" mamos gimtadieniui (tas kur su kondensuotu pienu), tai galiu pasakyt, kad skonis - PASAKIŠKAS
Net moteris nevalganti tortų, suvalgė du gabaliukus
Tik man kremo pertepimui neliko (teko plakt gietinę) ir manau kietoki lakštai gavos, bet kai pertepiau kremu, jie pastovėjo ir valgant tortą jie nebebuvo kieti
Sonatina, norėjau paklaust, o Tu lakštų niekuo neapšlakstai?