adaida, na ir improvizacija Bet gal visai gudriai tu čia sugalvojai ir kalorijų sutaupei, nedėdama sviesto...
Kaliteja, džiaugiuosi, kad kiauliena patiko O keksas atrodo
Mama_Tania, na ir mistika su tais tavo keksiukais... Niekaip nesuprantu, kaip jie galėjo per tokį ilgą laiką neiškepti...
laurechka, ar išsirinkai kokį keksą? Smagu, kad mėsos apkepas gavosi skanus O Bayl'io likeris labai panašus į kiaušininį
Comma, įsivaizduoju tą pyrago kvapą... O lašiša gavosi visiškai nesaldi... Ir aš bijojau, kad nieko nesigaus... Paragavau tirpalą - gryna druska, tad nusiraminau ir užpylusi laukiau Gavosi tiesiog labai skani normali sūdyta lašiša
tanitausa, nėra už ką Džiaugiuosi, kad keksas pavyko ir patiko
givenchy, ačiū Tikiuosi ir kiti išmėginti receptai patiks
dianute, manau, kad viską darei teisingai... Tik pamačius, kad mielės neputoja nebereikėjo nieko toliau daryti, nes jos tiesiog neaktyvios ir nebuvo verta tikėtis, kad tešla vis tiek pakils... Cukrus mielių negalėjo "nugesinti" - jis kaip tik skatina dauginimąsi... Akivaizdžiai kaltos mielės - ar tikrinai galiojimo terminą?
QUOTE(Sonatina @ 2007 04 16, 19:30)
laurechka, ar išsirinkai kokį keksą?
Baigia atvėsti Bananinis keksas tikiuosi viskas ten gerai gavosi. Reiks paskui naktipiečiams su pienu pavaryt
Keksas nesigavo Kaži kame kampas čia? Toks nei sudrėkęs, nei sukritęs... Nepurus visai Ai, bet suvalgysim ir tokį
Išbandžiau kelis receptukus ir aš: dariau MARSĄ ir silkę pataluose. Viskas pavyko super Jau turiu užsakymą padaryti MARSĄ kitai savaitei tėčio gimtadieniui Taigi, tikrai paklausus torčiukas
Šiandien žiūrinėju Tavo receptukus, nes planuoju ką nors iš vištienos kepenėlių pietums gaminti
Šiandien žiūrinėju Tavo receptukus, nes planuoju ką nors iš vištienos kepenėlių pietums gaminti
QUOTE(RamuneR @ 2007 04 17, 08:28)
Mums labai patinka kremines kepeneles su pievagrybiais (tikslaus pavadinimo neatsimenu ). Dariau jau daug kartu
netikrinau...
nieko, meginsiu tol, kol iseis.
del cukraus ir as manau, kad neturejo pakenkti, tai mieles cia ir kaltos
aciu!
Dariau keksiukus su persikais Super, gavosi labai skanus
Sonatina
Sonatina
aš ką tik "pašoviau" vištieną jogurto padaže, laukiu nesulakiu kada galėsiu valgyti Bet pridėjau tokį pilną indą, labai tikiuosi, kad nepradės bėgti per viršų jogurtas , gal sukris daržovės ir atsiras vietos
Aš vis galvoju kaip čia mums išsaugoti visus Sonatinos receptus , kur juos čia būtų galima sukelti, kad tik niekur nedingtų, nes ji mūsų gelbėtoja kulinarijoje
Aš vis galvoju kaip čia mums išsaugoti visus Sonatinos receptus , kur juos čia būtų galima sukelti, kad tik niekur nedingtų, nes ji mūsų gelbėtoja kulinarijoje
na va, pasidariau TIKRA varskini tingini. Super
tik sausainiu idejau truputi daugiau, jei buciau darius pagal recepta, nebutu siek tiek sausokas... bet su arbata labai skanu..ir greit pagaminama, dazniau praktikuosiu
tik sausainiu idejau truputi daugiau, jei buciau darius pagal recepta, nebutu siek tiek sausokas... bet su arbata labai skanu..ir greit pagaminama, dazniau praktikuosiu
QUOTE(rike @ 2007 04 17, 16:53)
aš ką tik "pašoviau" vištieną jogurto padaže, laukiu nesulakiu kada galėsiu valgyti Bet pridėjau tokį pilną indą, labai tikiuosi, kad nepradės bėgti per viršų jogurtas , gal sukris daržovės ir atsiras vietos
jau sukirtom vištytės kumpelius , mėsytė super , o daržovės (ypač morkos) nelabai, ir aš manau todėl , kad patiekalą gaminau su paprastu jogurtu, o ne su siūlomu (tokio neradau pard. Rimi), įsivaizduoju koks būtų skonis su tuo padažu
Bet vis vien buvo skanu ir beto kažkas naujo
P.S. vištiena buvo marinuota, nes žinojau, kad trūks skonio
Isbandziau zuvi prancuziskai, labai skanu, dekui
laurechka, o gal labai permaišei tešlą? Tiesiog daugiau neįsivaizduoju, dėl ko taip galėjo nutikt...
RamuneR, džiaugiuosi, kad silkė ir "Marsas" patiko
smale
dianute, būtinai pamėgink su naujom mielėm
Liova, labai malonu, kad keksiukai puikiai pavyko
rike, na iš tiesų būtent tas padažas duoda daug skonio Nors aš pati su paprastu jogurtu niekada ir nebandžiau...
adaida, oho kokia greita Džiaugiuosi, kad TIKRAS varškinis tinginys patiko
Bri, nėra už ką
Kozete, Jau atsakiau į šį klausimą
RamuneR, džiaugiuosi, kad silkė ir "Marsas" patiko
smale
dianute, būtinai pamėgink su naujom mielėm
Liova, labai malonu, kad keksiukai puikiai pavyko
rike, na iš tiesų būtent tas padažas duoda daug skonio Nors aš pati su paprastu jogurtu niekada ir nebandžiau...
adaida, oho kokia greita Džiaugiuosi, kad TIKRAS varškinis tinginys patiko
Bri, nėra už ką
QUOTE(Kozete @ 2007 04 18, 10:10)
Mane irgi labai domina skonis
Kozete, Jau atsakiau į šį klausimą
QUOTE(Sonatina @ 2007 04 16, 21:30)
Comma ... O lašiša gavosi visiškai nesaldi... Ir aš bijojau, kad nieko nesigaus... Paragavau tirpalą - gryna druska, tad nusiraminau ir užpylusi laukiau Gavosi tiesiog labai skani normali sūdyta lašiša