Šiandien dariau mėsos apkepą Super, ačiū Sonatina.Ir kvapas ir skonis nuostabus
diora, visų pirma svarbu, kokią darei tešlą... Šioms formelėms netinka tešlos su vaisiai ir riešutais, nes jie prilimpa prie sienelių ir sunku keksą normaliai išimti... Paprastai aš jokių formų nebarstau miltais, bet šitą visuomet tepu sviestu ir miltais pabarstau... Be to, išėmusi iš orkaitės formą, pirmiausiai palaukiu kokias 5 min. ir tik tada atsargiai peiliu atskiriu suglaustas formos dalis
radau atsakymą kodėl man nesigavo, aš i tešlą idėjau smulkintų riešutų.. Sekantį kartą manau gausis viskas OK
ačiū už patarimus
radau atsakymą kodėl man nesigavo, aš i tešlą idėjau smulkintų riešutų.. Sekantį kartą manau gausis viskas OK
ačiū už patarimus
Sonatina,susigundžiau ir tavo receptus išmėginti šiandien dariau Kotletus su suflė kepurėlėmis skanumėlis labai paprasta,greita ir skanu,tik kitą kartą nemušiu tiek kiaušinių,nes gavos kotletai omlete nes kiaušiniai naminiai,jų skonis truputį kitoks,bet viską susumavus-10 balų
Sonatina, tavo receptas "Kukuliai su mocarela" siandien kaip tik, nes visai neturejau laiko... bet kaip skanuuuuuuuuuuu...
"Tuno užkepėlės" irgi vyrui patiko , o kadangi as nevisai megstu tunus (Pyragas su tunu tai labai skanus, nes ten nevisai jauciasi ju skonis), o man buvo biski per sausas patiekalas, bet vistiek
turiu , tik gal ne visus...
"Tuno užkepėlės" irgi vyrui patiko , o kadangi as nevisai megstu tunus (Pyragas su tunu tai labai skanus, nes ten nevisai jauciasi ju skonis), o man buvo biski per sausas patiekalas, bet vistiek
QUOTE(LIAN @ 2007 04 12, 18:02)
Klausimas kaip ir ne apie maista bet apie Sonatinos receptus- gal kas turite susikele visus receptus i "word'a"?Buciau labai dekinga jei pasidalintumet....
turiu , tik gal ne visus...
Velykoms dariau Keptuvėje keptas Napoleonas su bananais (kitas variantas) Bet iš 6 papločių tik 6-ą pavyko normaliai įdėti į keptuvę, gan nebūtų raukšlių. Ir nei sesuo nei aš nesugalvojom kaip reiktų daryti
Sonatina, noriu paklausti apie "Ispaniskas Ciuras su karstu sokoladu"
Recepte parasyta: "Nedideliame puode užvirti vandenį su druska ir sviestu (pamaišyti, kol sviestas ištirps). Suberti iškart visus miltus ir greitai maišyti mediniu šaukštu, kol tešla taps vientisa ir sušoks į rutulį." Ar tikrai man ta mase i tesla pavirs, ar nebus jinai karsta, kai puode uzvirsiu?
Ir dar del sokolado: koki geriausia rinktis tam tirpinimui, ar pieniska, ar juodaji-kartuji, ar toki kaip buna "konditerinis"?
Recepte parasyta: "Nedideliame puode užvirti vandenį su druska ir sviestu (pamaišyti, kol sviestas ištirps). Suberti iškart visus miltus ir greitai maišyti mediniu šaukštu, kol tešla taps vientisa ir sušoks į rutulį." Ar tikrai man ta mase i tesla pavirs, ar nebus jinai karsta, kai puode uzvirsiu?
Ir dar del sokolado: koki geriausia rinktis tam tirpinimui, ar pieniska, ar juodaji-kartuji, ar toki kaip buna "konditerinis"?
nezinau ka daryti. norejau iskepti bananini keksa, tik turejau vietoj 4, 2 bananus, tai kepiau is puses normos, viska sumaisiau pagal recepta, tik beda tame, kad kepu mazus keksiukus, vietoj didelio, o kepa jie jau 1 val. 40 min., o viduje dar zali... Ka daryti?
As tai planuoju daryti varskes toras marsas. Tik va beda neturiu blenderio ir nesugalvoju kaip juos sumalti. O gal kas matete gal kokiu maltu ju buna pirkti. USA tai tiksliai zinau kad buna
akbr, vakar kaip tik dariau spurgas - tikrai gerai viskas pavyko Aš aliejų įkaitinu ant gana stiprios ugnies (bet ne ant maksimalios), o prieš dėdama spurgas viryklę šiek tiek prisuku iki beveik vidutinio galingumo...
eziukai, džiaugiuosi, kad apkepas patiko
diora, tikiuosi, kad kitą kartą tikrai pavyks
@asta, labai malonu, kad kotletai omlete patiko
Mama_Tania, tu, kaip visada, greičiausiai išmėgini naujus receptus Labai malonu, kad jie tau patiko
O dėl keksiukų tai kažkas ne taip... O orkaitę tikrai įjungei? Per tokį laiką bet koks keksas turėjo iškepti, o čia juk tik keksiukai... Šiaip tai nieko ir nebelieka, tik kepti, kol iškeps... Kuo viskas baigėsi?
Mijja, aš kiekvieną lakštą kočiodavau ant kepimo popieriaus ir kartu su popieriumi nunešdavau iki keptuvės, o tada atsargiai lakštą nustumdavau į keptuvę...
Mexxica, čia klasikinis plikytos tešlos receptas ir tik jeigu gerai atmatuosi produktus, tikrai viskas pavyks O kai puode užvirsi ji, žinoma, bus karšta - juk tikslas ir yra užplikyti miltus verdančiu vandeniu
Šokoladą geriausiai rinktis tokį, kokį mėgsti - konditerinio aš visai nenaudoju...
eya, džiaugiuosi, kad apkepas patiko
Salvi, gali sėkmingai sutrupinti sausainius juos sudėjusi į dvigubą maišelį ir pakočiojusi kočėlu ar tiesiog buteliu
eziukai, džiaugiuosi, kad apkepas patiko
diora, tikiuosi, kad kitą kartą tikrai pavyks
@asta, labai malonu, kad kotletai omlete patiko
Mama_Tania, tu, kaip visada, greičiausiai išmėgini naujus receptus Labai malonu, kad jie tau patiko
O dėl keksiukų tai kažkas ne taip... O orkaitę tikrai įjungei? Per tokį laiką bet koks keksas turėjo iškepti, o čia juk tik keksiukai... Šiaip tai nieko ir nebelieka, tik kepti, kol iškeps... Kuo viskas baigėsi?
Mijja, aš kiekvieną lakštą kočiodavau ant kepimo popieriaus ir kartu su popieriumi nunešdavau iki keptuvės, o tada atsargiai lakštą nustumdavau į keptuvę...
Mexxica, čia klasikinis plikytos tešlos receptas ir tik jeigu gerai atmatuosi produktus, tikrai viskas pavyks O kai puode užvirsi ji, žinoma, bus karšta - juk tikslas ir yra užplikyti miltus verdančiu vandeniu
Šokoladą geriausiai rinktis tokį, kokį mėgsti - konditerinio aš visai nenaudoju...
eya, džiaugiuosi, kad apkepas patiko
Salvi, gali sėkmingai sutrupinti sausainius juos sudėjusi į dvigubą maišelį ir pakočiojusi kočėlu ar tiesiog buteliu
per velykas bandziau varskini tingini. kadangi buvau isvaziavusi ir kompo neturejau tai dariau is atminties viskas gavosi labai gerai, kas ragavo visi gyre ir stebejosi dar tokio daukto nemate tik tiek kad jautesi zelatinos kartumas siek tiek...nes dejau paprasta istirpinta zelatina... bet tai skonio nepagadino
ot grazumelis, tik dabar paziurejau recepta, kad ne zelatina ten turejo buti, o sviestas o man fantazija suveike ir vietoj sviesto sudejau zelatina bet vis tiek buvo labai skanu dar dejau dziovintu vaisiu, konservuotu ananasu ir braskiu is uogienes... varske ismaisiau su grietine, sudejau vaisius, supyliau zelatina ir sudejau sausainius, palaikaiu kambario temperaturoj kad sausianiai suminkstetu, tada viska - i forma ir i saldytuva
ot grazumelis, tik dabar paziurejau recepta, kad ne zelatina ten turejo buti, o sviestas o man fantazija suveike ir vietoj sviesto sudejau zelatina bet vis tiek buvo labai skanu dar dejau dziovintu vaisiu, konservuotu ananasu ir braskiu is uogienes... varske ismaisiau su grietine, sudejau vaisius, supyliau zelatina ir sudejau sausainius, palaikaiu kambario temperaturoj kad sausianiai suminkstetu, tada viska - i forma ir i saldytuva
Kepiau seniau ir aš bananinį keksą,tai silikoninėje formoje kepti vienas malonumas
Ir dar išmėginau Kiauliena vyno-grietinėlės padaže ir su pievagrybiais,tai labai patiko
Ir dar išmėginau Kiauliena vyno-grietinėlės padaže ir su pievagrybiais,tai labai patiko