Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 9

Šiandien dariau mėsos apkepą thumbup.gif Super, ačiū Sonatina.Ir kvapas ir skonis nuostabus 4u.gif
Atsakyti
diora, visų pirma svarbu, kokią darei tešlą... Šioms formelėms netinka tešlos su vaisiai ir riešutais, nes jie prilimpa prie sienelių ir sunku keksą normaliai išimti... Paprastai aš jokių formų nebarstau miltais, bet šitą visuomet tepu sviestu ir miltais pabarstau... Be to, išėmusi iš orkaitės formą, pirmiausiai palaukiu kokias 5 min. ir tik tada atsargiai peiliu atskiriu suglaustas formos dalis

radau atsakymą kodėl man nesigavo, aš i tešlą idėjau smulkintų riešutų.. Sekantį kartą manau gausis viskas OK
ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 12 balandžio 2007 - 15:21
Sonatina,susigundžiau ir tavo receptus išmėginti ax.gif šiandien dariau Kotletus su suflė kepurėlėmis skanumėlis thumbup.gif labai paprasta,greita ir skanu,tik kitą kartą nemušiu tiek kiaušinių,nes gavos kotletai omlete biggrin.gif nes kiaušiniai naminiai,jų skonis truputį kitoks,bet viską susumavus-10 balų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sonatina, tavo receptas "Kukuliai su mocarela" siandien kaip tik, nes visai neturejau laiko... bet kaip skanuuuuuuuuuuu... thumbup.gif

"Tuno užkepėlės" irgi thumbup.gif vyrui patiko , o kadangi as nevisai megstu tunus (Pyragas su tunu tai labai skanus, nes ten nevisai jauciasi ju skonis), o man buvo biski per sausas patiekalas, bet vistiek thumbup.gif thumbup.gif


QUOTE(LIAN @ 2007 04 12, 18:02)
Klausimas kaip ir ne apie maista bet apie Sonatinos receptus- gal kas turite susikele visus receptus i "word'a"?Buciau labai dekinga jei pasidalintumet.... 4u.gif  4u.gif

turiu mirksiukas.gif , tik gal ne visus...
Atsakyti
Velykoms dariau Keptuvėje keptas Napoleonas su bananais (kitas variantas) Bet iš 6 papločių tik 6-ą pavyko normaliai įdėti į keptuvę, gan nebūtų raukšlių. doh.gif Ir nei sesuo nei aš nesugalvojom kaip reiktų daryti blush2.gif
Atsakyti
Sonatina, noriu paklausti apie "Ispaniskas Ciuras su karstu sokoladu" 4u.gif
Recepte parasyta: "Nedideliame puode užvirti vandenį su druska ir sviestu (pamaišyti, kol sviestas ištirps). Suberti iškart visus miltus ir greitai maišyti mediniu šaukštu, kol tešla taps vientisa ir sušoks į rutulį." Ar tikrai man ta mase i tesla pavirs, ar nebus jinai karsta, kai puode uzvirsiu? blush2.gif unsure.gif

Ir dar del sokolado: koki geriausia rinktis tam tirpinimui, ar pieniska, ar juodaji-kartuji, ar toki kaip buna "konditerinis"? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif nezinau ka daryti. norejau iskepti bananini keksa, tik turejau vietoj 4, 2 bananus, tai kepiau is puses normos, viska sumaisiau pagal recepta, tik beda tame, kad kepu mazus keksiukus, vietoj didelio, o kepa jie jau 1 val. 40 min., o viduje dar zali... Ka daryti?
Atsakyti
O as siandien dariau kopustu apkepa su farsu. Super thumbup.gif paprasta, nebrangu, darbo nedaug ir palyginti greita. Tik kita karta kopustus keleta minuciu apvirsiu, tai dar greiciau bus smile.gif Aciu uz puikius receptukus, vis ka nors smalsu isbandyti 4u.gif
Atsakyti
As tai planuoju daryti varskes toras marsas. Tik va beda neturiu blenderio ir nesugalvoju kaip juos sumalti. O gal kas matete gal kokiu maltu ju buna pirkti. USA tai tiksliai zinau kad buna
Atsakyti
akbr, vakar kaip tik dariau spurgas - tikrai gerai viskas pavyko smile.gif Aš aliejų įkaitinu ant gana stiprios ugnies (bet ne ant maksimalios), o prieš dėdama spurgas viryklę šiek tiek prisuku iki beveik vidutinio galingumo...

eziukai, džiaugiuosi, kad apkepas patiko smile.gif

diora, tikiuosi, kad kitą kartą tikrai pavyks 4u.gif

@asta
, labai malonu, kad kotletai omlete patiko biggrin.gif

Mama_Tania, tu, kaip visada, greičiausiai išmėgini naujus receptus bigsmile.gif Labai malonu, kad jie tau patiko smile.gif
O dėl keksiukų tai kažkas ne taip... g.gif O orkaitę tikrai įjungei? unsure.gif Per tokį laiką bet koks keksas turėjo iškepti, o čia juk tik keksiukai... Šiaip tai nieko ir nebelieka, tik kepti, kol iškeps... Kuo viskas baigėsi? g.gif

Mijja, aš kiekvieną lakštą kočiodavau ant kepimo popieriaus ir kartu su popieriumi nunešdavau iki keptuvės, o tada atsargiai lakštą nustumdavau į keptuvę... 4u.gif

Mexxica, čia klasikinis plikytos tešlos receptas ir tik jeigu gerai atmatuosi produktus, tikrai viskas pavyks biggrin.gif O kai puode užvirsi ji, žinoma, bus karšta - juk tikslas ir yra užplikyti miltus verdančiu vandeniu smile.gif
Šokoladą geriausiai rinktis tokį, kokį mėgsti - konditerinio aš visai nenaudoju...

eya, džiaugiuosi, kad apkepas patiko smile.gif

Salvi, gali sėkmingai sutrupinti sausainius juos sudėjusi į dvigubą maišelį ir pakočiojusi kočėlu ar tiesiog buteliu 4u.gif
Atsakyti
per velykas bandziau varskini tingini. kadangi buvau isvaziavusi ir kompo neturejau tai dariau is atminties lotuliukas.gif viskas gavosi labai gerai, kas ragavo visi gyre ir stebejosi dar tokio daukto nemate lotuliukas.gif tik tiek kad jautesi zelatinos kartumas siek tiek...nes dejau paprasta istirpinta zelatina... bet tai skonio nepagadino thumbup.gif

ot grazumelis, tik dabar paziurejau recepta, kad ne zelatina ten turejo buti, o sviestas doh.gif o man fantazija suveike ir vietoj sviesto sudejau zelatina lotuliukas.gif bet vis tiek buvo labai skanu thumbup.gif dar dejau dziovintu vaisiu, konservuotu ananasu ir braskiu is uogienes... varske ismaisiau su grietine, sudejau vaisius, supyliau zelatina ir sudejau sausainius, palaikaiu kambario temperaturoj kad sausianiai suminkstetu, tada viska - i forma ir i saldytuva ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adaida: 15 balandžio 2007 - 11:07
Kepiau seniau ir aš bananinį keksą,tai silikoninėje formoje kepti vienas malonumas thumbup.gif

Ir dar išmėginau Kiauliena vyno-grietinėlės padaže ir su pievagrybiais,tai labai patiko ax.gif

user posted image
Atsakyti