QUOTE(iloniux @ 2008 01 13, 22:26)
O del tatuiruotes as tikrai nematau nieko blogo mano Saida irgi eidavo i darzeli ir su tatuiruotem ir nagais lakuotais nieks nieko nesakydavo. Tik gal geriau tau paciai su aukletoja pakalbet del to reikejo o ne vaikui sakyt , na nezinau cia as taip galvoju.
Labai gerai galvoji Net nepagalvojau . O su auklėtoja,iš tikro, negaliu net kalbėtis, na ji mane erzina ir tiek. Su kita kalbuosi ir viską išsakau, nors dabar labai retai nueinu iki daržo, MB ir nuveža ir parveža Marką. Liuks mintį davei
QUOTE(Roga @ 2008 01 14, 20:47)
Sveikos
na tai ir baigsi tu tuos mokslus
na ir pas mus nieko nesakydavo Benas tai visai apsiklijavęs, apsipiešęs su markeriu eidavo ir nieko nesakydavo tai manau kaip ir tu sakai tai juk niekam netrukdo, o ko auklėtojos nepatenkintos nesuprantu, tiesiog paklausk kodėl negalima
Nu va, man atrodo,kad mūsų auklėtoja tokia senobinė, su senų laikų pričiūdais
ir aš pasigavau gripą vaistais tai gyva,
na tai ir baigsi tu tuos mokslus
na ir pas mus nieko nesakydavo Benas tai visai apsiklijavęs, apsipiešęs su markeriu eidavo ir nieko nesakydavo tai manau kaip ir tu sakai tai juk niekam netrukdo, o ko auklėtojos nepatenkintos nesuprantu, tiesiog paklausk kodėl negalima
Nu va, man atrodo,kad mūsų auklėtoja tokia senobinė, su senų laikų pričiūdais
ir aš pasigavau gripą vaistais tai gyva,
Sveikit, nesirkit
Nes mes visa šeimyna sergam, išskyrus mažių. markas taip koso,kad net per širdį eina. Mb visus apkrėtė, nuo jo ir aš ir Markas. Mes dabar sergam, o jis jau pasveikęs