Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kas augina hiperaktyvų vaiką?

QUOTE(chikko @ 2007 12 28, 22:21)
Maniškis vis pradeda prašyti ,kad aš jį panešiočiau doh.gif Patikėkė, jis sveria 24 kg. o brolis 5 kg. juk yra skirtumas ane? mato kaip brolį nešioju, tai ir jis prašosi.




o tu kitaip pabandyk, pasakyk, kad jis yra sunkus ir pakelti tu negali, o geriau pasakyk, kad palaikysi, kartu su broliu ant keliu, jai tai į manoma, arba broli laikai ant keliu, o tavo vyresnėlis per nugara tave tegul apsikabina. žinau, kad sunku mano Benas dar ir dabar sako mama panešiok blink.gif tai man kai vienas tai nesvarbu. o tau sunkiau laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Mes sventyes praleidom ramiai namie. Per kucias aplankem vYro mama ir mano tevus o kaledas namie. Tik pries sventes buvom isleke i Palanga prie juros ir i HbH ta kavine tai abi dukrytes patenkintos mazoji nelabai ka suprato bet kavinej zaide su sese.
Del nesiojimo ant ranku tai labai didzioji noredavo kai tik sese gime sakydavo kodel tu ja visada priglaudus nesioji o manes ne juk as irgi tavo vaikas. Tai aiskindavau jai kai tu buvai mazyte tave taip pat nesiodavau o dabar tik apsikabinkim daznai ir ant keliu pasisodinu ir dabar ko seniau net nereikedavo jai o dabar labai reikia ypac jei sese pas mane sedi ir jai reikia. Bet kazkaip mes draugiskai sutariam myli ji ta sese net nepyksta kai jos zaislus isvercia ar trukdo jai zaisti ji man sako juk sese mazyte nesupranta nieko tai as ir nepykstu, o dar kai pagiriu uz tai tai visai patenkinta lieka. Dabar jau sese didesne tai kartu ir pazaidzia didzioji pasislepia o mazoji iesko o kai suranda juokiasi smagu abiem.
Atsakyti
QUOTE(iloniux @ 2007 12 29, 15:02)
Dabar jau sese didesne tai kartu ir pazaidzia didzioji pasislepia o mazoji iesko o kai suranda juokiasi smagu abiem.

Kaip aš laukiu to meto, kai jau abudu žais wub.gif Bet kai dabar pagalvoju ir permąstau viską, tai pirmos dvi savaitės buvo baisios, tiek didžiąjam to dėmesio reikėjo, kad oi, dabar jau mažiau, pagaliau suprato, kad brolis yra ir jis niekur nedings, teks susitaikyti su tuo. Aš jam sakau, kad jis irgi buvo mažas, kad irgi nešiojau, net nuotraukas parodau. Kai kada nunešu aš dičkį iki vonios (gal du kartai buvo), šiaip prašau tėvelio, kad panešiotų ( aš dar ir po gimdymo nelabai galiu ką sunkiai kelti).
Atsakyti
Oj merginos kaip jums su dviems vaikais biggrin.gif aš tai vis dar nesiryštu antram blush2.gif


labai malonu girdėti, kad pas jus viskas tik geryn ir geryn bigsmile.gif
Atsakyti
Vaje , tai mano sūnelis turbūt taip pat hiperaktyvus unsure.gif , labai jau daug panašių sutapimų, už tai mums kartais net susikalbėt sunku, jis tuoj supyksta, jei jo nesiklausai ar pertrauki jį, labai susinervina, pradeda pykti. Taip pat negali ramiai nusėdėt net min. doh.gif . Nu vienu žodžiu, labai judrus berniukas, nori būti visur pirmas , ir , kad viskas būtų pagal jį unsure.gif , net vaikų tarpe mėgsta vadovauti, labai bijau, kaip mums seksis kitais metais mokyklėlėj unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(tima1 @ 2007 12 31, 01:01)
Vaje , tai mano sūnelis turbūt taip pat hiperaktyvus  unsure.gif  , labai jau daug panašių sutapimų, už tai mums kartais net susikalbėt sunku, jis tuoj supyksta, jei jo nesiklausai ar pertrauki jį, labai susinervina, pradeda pykti.  Taip pat negali ramiai nusėdėt net  min.  doh.gif  . Nu vienu žodžiu, labai judrus berniukas, nori būti visur pirmas , ir , kad viskas būtų pagal jį  unsure.gif  , net vaikų tarpe mėgsta vadovauti, labai bijau, kaip mums seksis kitais metais mokyklėlėj    unsure.gif  .



Pirmame puslapyje yra daugiau info apie hiperiukus. Hiperaktyvumą turi nustatyti specialistas mirksiukas.gif
Rogos info:

čia dar šiek tiek jums informacijos, tikiuosi padės:
Kada tėvams iš tikrųjų reikia susirūpinti, kad vaikas yra hiperaktyvus?
Pirmiausia tėveliai turi žinoti, kad hiperaktyvumo sindromą gali nustatyti tik specialistai. Tačiau natūralu, kad tėvai savo vaiku rūpinasi, stebi jį, todėl, kilus įtarimui, su psichologu pasikonsultuoti niekada nepakenks. Stebėdami vaiką, nepamirškite, kad hiperaktyvumui būdingi aštuoni išvardytų pažymių, ir jie turi trukti ilgiau nei 6 mėn.:
vaikas nuolat nenustygsta vietoje, mosuoja rankomis, kojomis;
jam sunku ramiai nusėdėti vietoje (pvz., per pamokas, valgant, piešiant);
truputį blaško pašaliniai dirgikliai (garsai, vaizdai);
sunku sulaukti savo eilės žaidimų aikštelėje ar kitur;
skuba kuo greičiau atsakyti į klausimą, net neišklausęs jo;
sunku laikytis taisyklių (bet ne todėl, kad jų nesuprastų);
sunku susikaupti žaidžiant ar atliekant užduotis;
dažnai vieno darbo nebaigęs puola prie kito;
nemoka žaisti tyliai;
pernelyg daug kalba, klausinėja, komentuoja kitų pokalbius;
trukdo kitiems (mokytis, žaisti);
dažnai atrodo, kad neklauso to, kas jam sakoma;
pameta daiktus, reikalingus žaisti ar mokytis (pieštukus, sąsiuvinius, žaisliukus ir t. t.);
imasi pavojingos veiklos, visai negalvodamas, kuo tai baigsis (pvz., gali staiga išbėgti į gatvę ar iš aukštai šokti žemėn)."

Atsakyti

Labas rytas 4u.gif
[COLOR=red] Šioj žemėj daug kas keista, netikėta
Šioj žemėj daug kas miela ir brangu
Todėl palikim teisę džiaugtis ir kentėti
Palikim teisę būti žmogumi,
Sušilkime visi prie žmogiškumo laužo
Ir tie kurie linksmi
Ir tie kurie liūdni
Ir šitos šilumos lyg duonos atsilaužkime
Ir būsim geresni,
Ir būsim sotesni...
Linksmų, turtingų, visomis prasmėmis, ir svarbiausia, sveikų Naujų metų. santa2.gif
Labai ačiū už informaciją 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos,
niu tai ką su artėjančiais Naujais Žiurkės metais bigsmile.gif

Būkit laimingi, kai lapus žarsto rudenio vėjas,
Būkit laimingi, kai snieguolė tirpsta delne,
Būkit laimingi, kai metai į praeitį bėga,
Būkit laimingi, šiandien, rytoj ir... visada.
Atsakyti
Su artėjančiais geltonos pelės metais

Labai noriu palinkėti kantrybės, pakantumo vieni kitiems, šilumos, supratimo, įsimintinų akimirkų ir begalinės meilės, kad vaikučiai augtų sveiki. Laimingų Naujų
Atsakyti
Na sveikos naujuose metuose 4u.gif

Taip ramu, gal kur išvykę? juk vaikams atostogos.

Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2008 01 04, 23:33)
Na sveikos naujuose metuose 4u.gif

Taip ramu, gal kur išvykę? juk vaikams atostogos.




Sveikos,
na mes tai ramiai namie visi trys praleidome bigsmile.gif tik vat nuotykis MB į menkutę avarija papuolė 31 diena doh.gif bet nieko nenutiko viskas gerai, ir pats sveikas ir mašina sveika biggrin.gif


o va vakar Benas tiek prisipylė skutimosi žėlė doh.gif kad net neišploviau, kai pradėjo oda berti tai visus plaukus nuskutau, kaip išgasdino maniau visa oda nudegins, fu viskas neblogai yra išberta, bet po kelių dienų viskas manau praeis g.gif

vat kokiais nuotykiais mes metus pradėjome lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
mes irgi ramiai sutikom naujus namie keturiese prie teliko, niekur nevaziavom, o tos atostogos vaikam jau baigia atsibost ir man ir Saidai abi laukiam kada i mokykla reiks eit nes jau prasidejao daug nesutarimu kai istisai namie kartu bunam.
Atsakyti