QUOTE(Roga @ 2007 11 16, 23:43)
žinau, kad kiek gali tiek vaikas man papasakoja, o kai jau nebenori tai taip pat pripasakoja tiek kad net ir feraris tampa reaktyviniu na bet po truputuka aš nespausdama viska sužinosiu, tik gaila vaiko kai jis toks nuliūdęs, na dar ir velnių prisidirbęs nemažai, tai viena vakara visi kartu kalbėjomės iki 12 val. nakties bet neikoneblogai sekėsi
nieko tas nuovargis tas ligas dar paaštrina, mat jau man reikia atostogų, o tik nusimato balandį o kad operuos tai jau tikrai, mat jau sergu 27 metus, ten jau ir tikriausiai pūti pradėjau
na viskas pas tave bus gerai, o kai kengūros pabėgs tai ir lelius atlėks laikykis ir viskas bus gerai
nieko tas nuovargis tas ligas dar paaštrina, mat jau man reikia atostogų, o tik nusimato balandį o kad operuos tai jau tikrai, mat jau sergu 27 metus, ten jau ir tikriausiai pūti pradėjau
na viskas pas tave bus gerai, o kai kengūros pabėgs tai ir lelius atlėks laikykis ir viskas bus gerai
Nusižiūrėjau tavo vaiko liniuotę, nu labai jau graži ir Kalėdos jau nebe už kalnų
Gyd. mano vaikui sakė,kad jei angina per metus pasikartoja daugiau nei 5 kartus, būtina ją operuoti. Tai mums ji buvo trečią kartą. Operuoti labai nenoriu vaiko. Tavo apie ferarius kalba, mano apie visokius žmones - gyvates, transformerius, ledo, ugnies žmones. Nežinau, net iš kur traukia tokius. Šiandieną tikrino akis jam, tai jam jau per ilgai reikėjo atsakinėt į kurią pusę rutuliukai, tai pradėjo visokias nesąmones kalbėt. Aš,sakau, gyd. jis jau nebesusikaups ir tikrai tyčia sakys nesąmones, tai ta dar labiau klausinėja, tas neatsilieka su savo nesąmonėm. Žodžiu, užrašė, regėjimas 0,7 nežinau, čia geras ar blogas? Juk matė,kad mato jis gerai, bet gal bandė kantrybę vaiko ..ir savo. Nu kažkoks absurdas. Ir matau, kuo toliau tuo ji labiau pykt pradėjo, o man juokas, o vaikis nenusileidžia