Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kas augina hiperaktyvų vaiką?

O aš manau, kad hiperaktyvumo tokio visai nėra, manau daugiau yra tėvų hiperpasyvumas ar noras turėt ramu nieko neveikiantį vaiką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aloha @ 2007 11 04, 21:40)
O aš manau, kad hiperaktyvumo tokio visai nėra, manau daugiau yra tėvų hiperpasyvumas ar noras turėt ramu nieko neveikiantį vaiką  ax.gif

doh.gif klysti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aloha @ 2007 11 04, 21:40)
O aš manau, kad hiperaktyvumo tokio visai nėra, manau daugiau yra tėvų hiperpasyvumas ar noras turėt ramu nieko neveikiantį vaiką  ax.gif

turbut nebuvai su tuo susidurusi todel taip ir manai.
Atsakyti
QUOTE(Aloha @ 2007 11 04, 19:40)

O aš manau priešingai- kai tėvų viduje hiperaktyvu, tai pasireiškia vaiko išorėje...Kai keičiasi tėvai, tai supratę, padeda savo vaikui...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 11 04, 23:31)
O aš manau priešingai- kai tėvų viduje hiperaktyvu, tai pasireiškia vaiko išorėje...Kai keičiasi tėvai, tai supratę, padeda savo vaikui...

ačiū už nuomonę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 11 04, 21:31)

O tėvų viduje hiperaktyvu nes gyvenam hiperaktyvioj visomenėj, ir t.t. biggrin.gif

Taip, sutinku su Vaižgante, padėdami sau - padedame savo vaikams.

Tiesiok, mūsų visuomenė labai mėgsta kitus auklėti, pamiršdami pažiūrėti į save.

Atsakyti
QUOTE(vario @ 2007 11 05, 09:23)
O tėvų viduje hiperaktyvu nes gyvenam hiperaktyvioj visomenėj, ir t.t. biggrin.gif

Taip, sutinku su Vaižgante, padėdami sau - padedame savo vaikams.

Tiesiok, mūsų visuomenė labai mėgsta kitus auklėti, pamiršdami pažiūrėti į save.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif friends.gif

Papildyta:
QUOTE(iloniux @ 2007 11 04, 20:38)
Va o mums su sveciais dar niekaip nesiseka, namie tai susitariam jau daug ka graziuoju o sveciuose atrodo kad ja kas pakeiteis butu baisu tiesiog, pasirodo pacios blogiausios ydos, o ypac jei i svecius iseina su mociute ar seneliu ir nera manes salia. Nors ir kai su manim iseina irgi baisu buna. Tai nezinau kaip cia ja reik prikalbint kad bent kiek pasikeistu. Supykstu ir kartais visai nebesivedu i svecius o kai nusivedu pazada kad elgsis pagal mano taisykles bet tas pazadas isgaruoja tik nuejus i svecius.

Jei iš tikro mes į kavines pradėjo eiti na gal nuo kokių trijų metukų, nes kai Palangoje nuėjom pavalgyti į kavinę, tai MB nebeiškentęs pasiėmė vaiką ir išsivedė, nes nežinau kuo tai būtų pasibaigę, apie žmonių reakciją nenoriu net prisiminti, jie į mus (tėvus) kaip į kažkokius ateivius žiūrėjo. O į svečius irgi labai jau nevaikščiojom, nes viskas imama, metama, vėl įmama, katinas tampomas už uodegos, "mamyte noriu to noriu ano", žodžiu, košmaras. Dabar jau taip tikrai nebėra, ir dar pastebėjau, turim draugus kurių vaikui (berniukui) bus trys metukai, tai su juo sutaria, kažkaip tą berniuką prižiūri, ir darželyje jam patinka vedžioti už rankytės vaikus iš mažylių grupės. Jam patinka vaikai mažesni už jį patį, jis juos globoja. Dabar į svečius jau einam drasiai, nes kažkaip jau didesnis, jau daug ką gali paaiškinti. Bet į visą tai darbo buvo įdėta tikrai daug:ir ašarų, ir džiaugsmo, ir ilgų pokalbių, visko... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2007 11 04, 22:31)

Na man absoliuti nesąmonė tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
chikko, matyt, visiškai nesidomi dvasiniais dalykais. Kai su vaikais būna problemų, jie priverčia tėvus dvasiškai tobulėti... mirksiukas.gif Tam juk jie ir ateina į mūsų šeimas- kad tėvus priverstų keisti pasenusias savo pažiūras...
Atsakyti
tai jūs man dabar įvardinkit hiperaktyvumo konkrečius požymiususer posted image, gal man trūksta info apie tai koks vaiko aktyvumas yra normalus, o koks jau ne. g.gif
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2007 11 05, 09:23)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  friends.gif
Papildyta:
Na man absoliuti nesąmonė tongue.gif  4u.gif

Chikko, rašydama tą žinutę, su kuria tu sutikai, apie visuomenę kuri "padeda"mums auklėti hiperiukus, aš visai neturėjau omeny Vaižgatės žinutės. Su ja sutinku visu 100%. Kaltės mumyse (hiperiukų tėvuose) tikrai yra. Ir ne taip jau mažai verysad.gif kad ir kaip būtų liūdna tai pripažinti. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vario: 05 lapkričio 2007 - 13:55
QUOTE(vaižgantė @ 2007 11 04, 22:31)

Atrodo paprasta kaip du kart du...bet taip teisinga ...
Taip, manau, tai dėsnis, jei tu ramus ir aplink tave bus daug daugiau harmonijos...nebūtinai juk tiesioginiai iveiksmai keičia, galima juk dienų dienom plauti grindis, kad jos būtų švarios, o galima tiesiog nusiauti batus...
Sudėtingiausia šitoj situacijos iš tiesų valdyti save, atrodo taip dažnai balansuoji tarsi ant skustuvo ašmenų ir mažiausia nesėkmė, sudėtingas vaiko elgesys gali išmušti iš vėžių. Kitiems tokių iššūkių rodos tenka mažiau, auginant ramesnius vaikus.
na, tai jie tikrai didesni mokytojai...
Papildyta:
QUOTE(vario @ 2007 11 05, 14:54)
kad ir kaip būtų liūdna tai pripažinti.  verysad.gif

Už tai mes kaip tie mokiniai nekokie, gavom papildomą mokymą biggrin.gif ir puikius mokytojus (ale bet taip kartais pavargsti žmogus mokytis... unsure.gif )
Vario, sveikutė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norako: 05 lapkričio 2007 - 14:00
QUOTE(norako @ 2007 11 05, 13:59)
Atrodo paprasta kaip du kart du...bet taip teisinga ...
Taip, manau, tai dėsnis, jei tu ramus ir aplink tave bus daug daugiau harmonijos...nebūtinai juk tiesioginiai iveiksmai keičia, galima juk dienų dienom plauti grindis, kad jos būtų švarios, o galima tiesiog nusiauti batus...
Sudėtingiausia šitoj situacijos iš tiesų valdyti save, atrodo taip dažnai balansuoji tarsi ant skustuvo ašmenų ir mažiausia nesėkmė, sudėtingas vaiko elgesys gali išmušti iš vėžių. Kitiems tokių iššūkių rodos tenka mažiau, auginant ramesnius vaikus.
na, tai jie tikrai didesni mokytojai...
Papildyta:

Už tai mes kaip tie mokiniai nekokie, gavom papildomą mokymą  biggrin.gif  ir puikius mokytojus (ale bet taip kartais pavargsti žmogus mokytis...  unsure.gif  )
Vario, sveikutė  wub.gif

Sveika, Norako wub.gif kaip laikoties, kaip tavo riteris? Kur Alchemie dingus, kad nesimato jos čia?
O apie mokymąsi labai gražiai parašei thumbup.gif Tik, kartais nebebūna jėgų, tada paverki kur kamputyje ir vėl pirmyn ax.gif Su mūsiškiais niekada nenuobodu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Aloha @ 2007 11 05, 13:43)
tai jūs man dabar įvardinkit hiperaktyvumo konkrečius požymiususer posted image, gal man trūksta info apie tai koks vaiko aktyvumas yra normalus, o koks jau ne. g.gif

Aloha, SM yra net dvi temos apie hiperiukus. Paskaityk, yra išvardinti visi hiperaktyvumo požymiai. O, kad dažnai labai judrų vaiką visai be reikalo pavadina hiperiuku, tai tikrai nėra linksma verysad.gif
Atsakyti