QUOTE(skruzdeda @ 2007 10 11, 09:42)
O ką ketini daryti, Vyšnele? Ar toliau vesi vaiką į darželį ar dar palauksi kažkiek laiko? Vat šitą problemą aš dabar spendžiu. Vyras už tai, kad vesti, mano mana žiauriai priešinasi. Tai aš tarp dviejų ugnių sėdžiu ir nežinau, ką daryti.
Mes dabar padarėme menesio laiko pertrauka.Ryt bandysim eiti uzsirasyti i Regos centro darzeli,mat mums ta darzeli rekomendavo lankyti del pablogejusio regejimo.Sako,kad ten maziau vaiku grupeje buna,galvoju,gal kaip nors galesime lankyti.
QUOTE(vario @ 2007 10 11, 13:26)
Mums, kaip žiogas buvo apie 3,5 metų rekomendavo Vaiko Raidos Centre. Tik žinau, kad pirmais kartais gali būti sunku vaiką klykiantį besispardantį išlaikyti, bet manau reikia stengtis. O kiti kartai jau bus ramesni.
Tai mes spalio pabaigoje vaziuosim i Vaiko raidos centra psichiatro konsultacijai.Idomu,o ka tiems vaikams ten daro,kad klykiancius reikia laikyti?
O ten vieno karto mums neuzteks,kad sakai "kiti kartai bus ramesni"
.
Papasakokit placiau apie ta Vaiko raidos centra,ka ten darys su mano mazium
.
Tiesa,mes buvom Kauno klinikose konsultuotis del tu mums buvusiu vemimo priepuoliu.Isvada tokia - su skrandziu viskas gerai.Tie vemimai galejo buti nerviniu pagrindu.Dabar labai bijau to naujo darzelio.O jeigu vel mums tos pacios bedos...
.To,ka mes patyrem,niekam nelinkiu...