Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kas augina hiperaktyvų vaiką?

Mano mažylis taip pat buvo prie hiperaktyvių bet gyd.pasakė jog nepaskirs jo tokiu nes per protingas kaip hiperaktyvus biggrin.gif
bet kas išto dabar juodai vargstu baisiai laksto pasiutęs negaliu susitvarkyt :verysa verysad.gif
Atsakyti
tamao, ne vienos gydytojos sprendimas ar hiperaktyvus ir beje, ne pagal prota jis sprendziamas ar vien judejima. hiperiukai visai nereiskia, kad protiskai atsilike. Atvirksciai, jie daznai buna daug aukstesnio intelekto, nei bendraamziai.
Atleisk, bet toks pareiskimas, kad jis per protingas buti hiperiuku mane zeidzia, nors mano vaikas ir ne hiperiukas. tai tik rodo, kad gydytoja pati neismano, aks yra hiperaktyvumas. Judrumas ir hiperaktyvumas tai du skirtingi dalykai ir tikiuosi ir linkiu, kad tavo vaikas butu tik judrus, is ko isaugama ir kam gal galima padeti lengviau, nei su tikru hiperaktyvumu.
Atsakyti
taip jau su hiperaktyviu vaiku nėra taip paprasta schmoll.gif jie labai protingi, net išsiskiria savo mastymu, kaip ir visu kitu savo elgiasi skiriasi nuo visų kitų vaikų g.gif
Atsakyti
Tai va, šiandieną pasiskambinau į PPT psichologei, dėl užsiėmimų. Mus įrašė į grupę nuo spalio 12 d. ten bus orentuojamasi vien tik į elgesį. Darys testą. Tą grupę sudarys 3-5 vaikai. labai džiaugiuosi dėl to, pagaliau kažkiek ledai pajudėjo.
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2007 09 24, 12:08)
Tai va, šiandieną pasiskambinau į PPT psichologei, dėl užsiėmimų. Mus įrašė į grupę nuo spalio 12 d. ten bus orentuojamasi vien tik į elgesį. Darys testą. Tą grupę sudarys 3-5 vaikai. labai džiaugiuosi dėl to, pagaliau kažkiek ledai pajudėjo.

oj kaip džiaugisuosi, pagaliau ir pas jus naujienų yra bigsmile.gif o pas mus tik nuo spalio psichologe pradės su mano vaiku kalbėtis, oj kaip reikai oj oj doh.gif
Atsakyti
turiu tokį klausimėlį, gal ir ne į temą bet... Maniškis darželyje nebemiega pietų miego, bet jis ir namie nemiega jau, na nebent savaitgalį kai pavargęs būna. O auklėtoja liepia miegoti ir viskas (čia vaikas man sakė), ir dar pysta jei šis nemiega, čia kaip kokia prievarta būtų.
Sprendimas (mano), jei kas nebemiega pietų miego, eitų žaisti į grupę, ir nebebūtų jokių problemų nei auklėtojai nei vaikui(miegamieji atskiri). Nesuprantu, o gal negalima taip, gal "nepedagogiška". kokia jūsų nuomonė?
P.S. auklėtojai nieko dar nesakiau, nes tik vakar tai sužinojau iš vaiko.
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2007 09 25, 09:57)
turiu tokį klausimėlį, gal ir ne į temą bet... Maniškis darželyje nebemiega pietų miego, bet jis ir namie nemiega jau, na nebent savaitgalį kai pavargęs būna. O auklėtoja liepia miegoti ir viskas (čia vaikas man sakė), ir dar pysta jei šis nemiega, čia kaip kokia prievarta būtų.
Sprendimas (mano), jei kas nebemiega pietų miego, eitų žaisti į grupę, ir nebebūtų jokių problemų nei auklėtojai nei vaikui(miegamieji atskiri).  Nesuprantu, o gal negalima taip, gal "nepedagogiška". kokia jūsų nuomonė?
P.S. auklėtojai nieko dar nesakiau, nes tik vakar tai sužinojau iš vaiko.

mano nuomone tikrai negalima versti eiti miegoti, beną vesdavo į kitą grupę pažaisti. o juk jau tavo didelis ir neturi būti prievartos, net kalbos apie prievarta negali būti. ir aš savo nuomone išsakiau ir pasakiau kaip su benu buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2007 09 25, 12:01)
mano nuomone tikrai negalima versti eiti miegoti, beną vesdavo į kitą grupę pažaisti. o juk jau tavo didelis ir neturi būti prievartos, net kalbos apie prievarta negali būti. ir aš savo nuomone išsakiau ir pasakiau kaip su benu buvo g.gif

Nu tai va, vėl sakys, kad aš bjauri ir kabinėjusi prie aulėtojų. Nu bet absurdas versti vaiką miegoti, aš pati neišgulėčiau dviejų valandų lovoje, jei miego nenorėčiau.
Ačiū už nuomonę, maniau, čia aš svaigstu vėl...
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2007 09 25, 15:04)
Nu tai va, vėl sakys, kad aš bjauri ir kabinėjusi prie aulėtojų. Nu bet absurdas versti vaiką miegoti, aš pati neišgulėčiau dviejų valandų lovoje, jei miego nenorėčiau.
Ačiū už nuomonę, maniau, čia aš svaigstu vėl...

nemanau, kad tu svaigsti tiesiog tu rūpiniesi savo vaiku mirksiukas.gif ir tikrai juk kuo labiau versi vaiką bet kurį tuo labiau vaikas priešinsis g.gif sėkmės tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuėjau į darželį, nusiteikusi rimtam pokalbiui... Auklėtoja ne ta buvo, kita-pavaduojanti, bet man nesvarbu, išsakiau savo nuomonę dėl to miegojimo. tai ji pasakė,kad šiandieną markas miegojo kaip meškiukas, nieko negirdėjo.
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2007 09 25, 19:43)
Nuėjau į darželį, nusiteikusi rimtam pokalbiui... Auklėtoja ne ta buvo, kita-pavaduojanti, bet man nesvarbu, išsakiau savo nuomonę dėl to miegojimo. tai ji pasakė,kad šiandieną markas miegojo kaip meškiukas, nieko negirdėjo.

na manau svarbu, kad vaikui viskas gerai ir jo neverstų mirksiukas.gif o kaip tavo mažius jaučiasi g.gif
Atsakyti
pas mus daržely miego problema išspręsta nepriklausomai nuo vaikų ir tėvų norų. Tiesiog 5-mečių ir 6-čių grupėse nėra miegamųjų dėl patalpų stokos. Prieš atiduodant vaiką į darželį, tėvai apie tai perspėjami, ir jei jų netenkina tai, pasiūloma rinktis kitą darželį. Visi vaikai grupėje turi savo pagalvėles (atsinešę iš namų) ir vietoj miegelio jie sukritę ant kilimo klauso auklėtojos sekamų pasakų, ramiai pabendrauja. Čia toks kaip ir poilsis būna. Mano mergina ir taip nenori eiti į darželį, tai jei dar reiktų pietų miegoti, jaučiu būtų šakės visai.
Atsakyti