QUOTE(Roga @ 2007 09 20, 20:54)
Sveika, o kaip tu laikaisi, kaip sekasi vaikui darželyje, kaip tavo pilvukas, kaip mokslai, kaip tu pati laikaisi, kaip jautiesi?
Nu ką vaikas tai kaip visada, tik ateinam į darželį pasiimti ir prasideda.....Markas spjaudėsi, markas mušėsi, markas sulaužė... Pirmą dieną pykau, o šiandieną nuėjus pasakiau, : nieko aš nepadarysiu, juk berniukas auga, tai ką man dabar daryti? Juk nemušiu aš jo, vien tam ,kad spjaudosi, o dėl mušimosi...nemanau, kad jis tik vienas tai daro. Čia aš taip galvoju. Nusibodo girdėti vien skundus. O man jis labai geras. Mokslai prasidės tik lapkričio 26 d. tai turėčiau būti jau pagimdžius, arba ne . Stora aš jau, o valgyti, kad pratrūkau, vis noriu ir noriu, ir ne bet ko, o saldumynų, šampano , alaus. Nu žodžiu. Į PPT dar nebuvau nuėjusi, nelabai buvo laiko, dabar tikrai jau pirmadienį pasiskambinsiu, tikrai. Bet tikas pas mus tai, oi, mėto akis į šoną siaubingai, net kartais pačiai baisu pasidaro, kai taip varto akytes. Nu bet gal praeis?
Kaip tau sekasi? kaip benas mokykloje? gal jau didesnis ki taip elgiasi? aš kai paskaitau apie kitų vaikų bėdeles, tai maniškis auksas tikra to žodžio prasme.
O tau kaip darbas einas? Viską smulkiai man parašyk.