QUOTE(urtea @ 2007 08 02, 20:15)
Nu ne, pas mane ji tokia temperamentinga, emocionali, bet gerietiška. Bet išvest iš kantrybės sugeba. Labai pykosi su kaimynų mergaitę, kuri vyresnė už ją 5 m. ir yra sesės draugė. Susimušdavo abi. tik į kiemą ir muštynės, ašaros ir t.t. Tai aš su savąja kalbėjau daug, mokinau būt didesne( ), ir t.t. Paveikė. Elgiasi normaliau. Bet kai nori ją užpykdyt, įbeda akis jai į veidą ir spokso, tyli ir spokso. Ir dar pareiškia, aš nieko nedarau! Tai kaimynų mergaitę iki isterijos daveda, nors jau didelė gi ji. Arba tėtis ją kažkada auklėja griežtai, o ji man nugara atsukus stovi, ir ką gi ,stovi nugaroj rankas susudėjus ir faką rodo. Tipo, kalbėk tu čia tėvai, bet man nusispjaut. O jei ką padaro, už ką galėtų i kailį gaut, tai eina ant viso kiemo šaukdama, tai ką mūši jau dabar mane?? Tai kaimynų bobučių galvos iškart pro langą iškištos.
na kazkokiu panasumu yra as jai kas diena kalu i galva kad ji jau didele ir turi elgtis protingai bet kad jos neveikia visai netgi sugraudinti bandau sakau mum visiem del tavo elgesio sirdele skauda sako mociute gali labai susirgti jei tu blogai elgsiesi klausiu ar tu to nori sako ne tai kodel taip elgiesi sako nezinau.Kartais as galvoju kad jai kitaip nebeiseina kad ji ir nori nes kazkada sakau ar eisi su manim i parduotuve kamuolio pirkt ji sako geriau neisiu kad nesusipyktumem nes po to nebepirksi tai as sakau tada buk gera klausyk ir nesipyksim o ji sako ne geriau as neisiu ir taves nenervuosiu. Ir jei bandau kazka jai paaiskinti kad ji negerai elgiasi ji uxsikisa ausis sakau ir as taip darysiu kai tu manes kaxko prasysi taip ir padarau tada sulaukiu tokiu isteriju kad baisu. tai sakau nesielk tu taip su manim ir as taip nedarysiu tam kartui suveikia bet paskui tas pats.Ir tokia ji judri vis sukasi lipa daro kazka mane tiesiog is proto varo tas jos toks strikaliojimas tai ir pradedu pykti o ji negali kitaip nenusedi nei 30s. vietoje kad ir musu seimos gydytojas sako man nuo jos galva sukasi kaip tu nepavargsti klausia manes sakau pavargstu o ka daryti neklauso ji nei manes nei svetimu gydytojas neleidzia jai po kabineta siaust o ji pasedi minute ir vel tai prie svarstykliu tai ugi matuojasi tai nutveria net ta aparata plauciam klausyt daktaras pyksta as irgi net pasikalbeti neiseina . Ir taip visur su ja. Grizta namo atrodo viska isaiskinu sutinka kad negraziai elgesi pazada kad taip nebebus bet visada tas pats. Seniau nors dar ne taip daznai pykdavomes o dabar tai istisai nuo ryto iki vakaro. Ka daryt nezinau laukiu tos konsultacijos pas psichologa cia mano paskutine viltis kad viskas susitvarkys