Labukas visoms
Vis paskaitinėju čia įlindus, kažkaip daug ką pažįstamo randu. Mano mergužėlei (jai 6 m.) nėra nustatytas hiperaktyvumas. Nu bet judrumas nesvietiškas. Kaip atsikelia ryte ,tai taip visą dieną ir bėgioja, jei atsisėda valgyti, tai atsiranda bent keli reikalai, kurie priverčia kažkur nueiti, kažką atsinešti, jei spalvina, tai truputį prie stalo, truputį ant žemės ir t.t. Žodžiu juda, kruta ištisai. Susikaupimo - nulis. Mokyklos laukiu su didele baime. Leisim tik kitą rudenį. darželio auklėtojos per daug negasdina, atseit padaro ji tas užduotis teisingai, tik labai greitai, ir todėl kruopštumo nėr. Lėtesni vaikai tik pradeda kažką daryt, o ji jau baigia, bet ne todėl, kad turi norą pirmauti, o todėl kad jai nėra laiko ilgai krapštytis.
Ir tas jos charakteris
Nu niekaip neperprantu, negaliu nuspėti kaip ji elgsis kokioj situacijoj, kartais taip nustebina tiek gerąja prasme, tiek blogąja. Ir tokių keistų baimių kartais išlenda. žodžiu, auga asmenybė, kaip mano mama sako
Kažkaip kol dar daržely, tai per daug nepanikuoju, bet mokyklos bijau. lankomės pas neurologą (dėl mikčiojimo, nors jį jau lyg įveikėme tfu, tfu, tfu) ir pas logopedą, daržely. Iki psichologo nedaėjome, bet ko gero praverstų.
Nu ir išsiliejau aš čia.
Iloniux, o kodėl tu dukrytę leidi 6,5 m. į mokyklą? Ar ne geriau būtų dar metus palaukti? Aš savi vyresnę irgi leidau nuo 6m., bet elgesiu ir charakteriu tai jos pas mane skiriasi kaip žemė nuo dangaus, lyg ne tų pačių tėvų būtų