QUOTE(Evutia @ 2007 07 15, 21:52)
jei ne tie kursai, tai darzelis mums kaip ir nenusimatytu. tai turim labai saunias aukletojas, bet nekokius grupes vaiku tevus, kurie vis kelia problemas. kartais galvoju, kad problematiski jie patys o ne mano vaikis. aukletojos kad ir kaip stengiasi, tai nepavyksta kai kuriems tevas isaiskinti kas kaip. jie isitikine, kad tai prastas auklejimas, ir vis aiskina, kad "as tai kai paimciau dirza, tai greit subyne prisestu". ju manymu jam reikalingas toks auklejimas. as zinau kad piktumu toli nenueisiu.
Taip labai suprantu, pas mus grupėj na gal viena tokia mama yra, pasakyti į akis gal nedrįsta, bet vis pamėto tokių "perliukų" mano vaiko adresu. Na pvz. pastebėjau,kad net jūsiškis labai gerai padeklamavo eilėraštuką. Toks jausmas, kad jau niekada nesugebėdavo deklamuoti, aš kitų net nemačiau,žiūriu tik į savo, ir ką jos vaikas deklamavo,nors užmušk, neatsimenu. Man tokie "bajeriukai" truputį juokingai atrodo ,o ypač iš suaugusių žmonių. Visada baisiausia yra aplinkinių nesupratingumas. Taqu galiu palinkėti tik stiprybės, ir jokiu būdu nenuleisk rankų, hiperiukai,juk pati žinai, yra net aukštesnio intelekto nei vidutiniokai