Aš irgi auginu hiperiuką (nors kartais man atrodo, kad jis mane augina )
Mano žiogui 12m. Problemų yra buvo ir bus. Dabar jos kitokios negu 3-4 metų, bet jos yra. Gyvenam užsienyje, spec. išvažiavom dėl vaiko į Švediją ir čia mums tikrai lengviau. Bent jau vaikas pasijuto laimingesnis. Na ,bet apie tai rašiau jau labai daug. Ir dar, niekaip nesuprantu, o kodėl jūs kalbate per dvi temas? Apie visiškai tą patį
O hiperaktyviukų mamytės žino šitą svetainę?
www.hiperaktyvumas.lietuvoje.info
QUOTE(chikko @ 2007 04 04, 16:58)
Nežinau kaip bus kai reiks į mokyklą eiti, juk iki susikaupimo taip mums dar toli, gydytoja sako, kad tai tęsis iki 11 m. Bijau, kad mokytojai to nesupras, juk jam išsidėti vienoje vietoje ilgiau nei pusė valandos jau yra žygdarbis.
Nenoriu guosti ar gasdinti, bet tikrai neišaugs. Todėl mokykities kaip su tuo gyventi, o ne laukti kada išaugs.
QUOTE(Varskyte @ 2007 05 07, 12:35)
Tada paklausiusi kitų patarimų užrašiau sūnų į karate treniruotes. Lankome jau šeštus metus turime labai gerų pasiekimų, o ir jo elgesys ir aktyvumas labai pasikeitė. Pasidarė labai geras vaikas.
Žinai, maniškiui dar Lietuvoj labai padėjo dziudo treniruotės. Todėl labai džiaugiuosi, kad jums pavyko rasti, tai kas jums tinka
QUOTE(Alchemie @ 2007 06 06, 10:26)
as jau siandien blioviau del dvieju dalyku... kad mokyklos logopede isreze, jog su tokia diagnoze (perskaite PPPT isvadas darytas pries 2 metus) dar svarstys ar priims vaika i mokykla
Algemie laikykis Aš perėjau tą prieš 5 metus. Mūsų irgi nepriėmė į mokyklą. Žinok, jie neturi teisės nepriimti. Gali iškelti skandalą, tik paskui gali būti sunku toje mokykloje vaikui. Taigi pagalvok. Gal kitos mokyklos paieškok
QUOTE(Alchemie @ 2007 06 06, 21:23)
vat suzinojau, kad be mano vaikio klaseje dar trys problematiksi vaikai...isivaizuduoju, kaip sunku mokytojai..bandysiu kazka padeti
Žinai, aš pasiūliau savo žiogo mokyklai, kad jei jie rastų asistentę spec. mano vaikui, kuri būtų visą laiką šalia, aš jei mokėčiau atlyginimą. Bet mokykla (tiksliau direktorė, kuriai aš esu labai dėkinga už viską ką ji padarė dėl mano žiogo )panaikino pusė elektriko etato ir kasdien, 2 pamokas (2 ir 3), šalia žiogo buvo kita mokytoja. Mano vaikas su ja labai susidraugavo. O po 3 pamokų jis eidavo namo, nes ilgiau nesugebėdavo išbūti.
Pabandyk pasikalbėti su mok. direktore dėl padėjėjo etato