Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

QUOTE(svajoklis @ 2007 06 19, 14:00)
Na uzkretet su lelem ir mane.Tad prisipirkau fimo.Ir klausimas.
Pardaveja rekomendavo galvos pagrinda naudoti polesterolu rutuliuka ir ji apdirbti fimu. O kaip jus darot? Permeciau per kelias nuorodas,tai kai kur visai jokio pagrindo nededama.
Tad papasakokit prasau.Zinau,kad kiekvienas randa savo,bet noriu uzsikabinimui kazko.

Jei zadi lipdyti is Fimo - tai polisterolis tau netinka. nes fimo reikes kepti orkaiteje ir polisterolis paprasciausiai istirps. Padaryk pagringa is kepimo folijos.
Atsakyti
Superine tema thumbup.gif . Seniai kirbejo mintis issiaiskinti, kaip tos lelytes gimsta. Butinai pabandysiu ir as ka nors padaryti smile.gif .
Atsakyti
Merginos, aš čia naujokė, bet laabai susidomėjus.. turiu iš seniau padarytą lėlę..man ji miela, jei pavyks- nufotkinsiu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(freja3 @ 2007 06 22, 23:08)
Merginos, aš čia naujokė, bet laabai susidomėjus.. turiu iš seniau padarytą lėlę..man ji miela, jei pavyks- nufotkinsiu. bigsmile.gif

Būtinai nufotkink. Labai jau smalsu pamatyti. O iš ko ji padaryta
Atsakyti
na man anos leles kur mardze dave nuoroda tai ujjjj... unsure.gif vaikystej kazkur prisiziurejau tokiu tai dar dabar bijau leliu... blink.gif neisizeiskit darancios mamytes blush2.gif gal keista mano fobija,bet nezinau....kai tik lele pamatau man kazkaip nejauku pasidaro...ir vaikystej pamenu leles slepdavau i spintas kad tik neguletu ant akiu...bet rubelius su mielu noru siudavau ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Taip,iš gobeleno
Atsakyti
Graži lėlytė wub.gif tokios blakstienos įspūdingos wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 06 16, 21:38)
Dar man patinka tokio tipo lėlės
http://www.ozzdollsfactory.com/

Nu jo, MARZDE, iš tavo avataro irgi matyti kokio tipo lėlės tau patinka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Šiaip tai atlikta kruopščiai, bet pritariu Ievushkai, man jos irgi nelabai patrauklios schmoll.gif
Atsakyti
grazi lelyte wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
http://public.fotki.com/stakselis/ll/ nusibodo..gal db???
Atsakyti
perspėkit , jei vis dėlto neatsidaro.... aš dar naujokė , nepykit unsure.gif
cool.gif cool.gif
Atsakyti
Na ne veltui tokia atkakli mirksiukas.gif nu jau man ta Frederika blink.gif blink.gif blink.gif fantastika thumbup.gif thumbup.gif Ir visos trys skirtingos blink.gif Iš ko kiekviena daryta? na, tą Frederiką tai reikėtų truputėlį pašveisti mirksiukas.gif , nes kiek suprantu, ji lipdyta? Tai tuos nelygumus aš "pazulinčiau" biggrin.gif šiaip tai fantastika thumbup.gif tikrai, aš apšalau bigsmile.gif
Atsakyti