Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

QUOTE(debesyla @ 2008 10 19, 19:02)
Aš pati irgi tik neseniai pradėjau lipdyti, bet man patarė daryti iš FIMO puppen, sako su juo lengviausia (o man asmeniškai ir gražiausiai) išeina  ax.gif

Man tai paperclay labiausiai wub.gif tik kad nepigus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2008 10 18, 13:18)
o jau rankelių dailumas... man taip neišeina, vis kažkokios vilko letenos gaunas...  g.gif susimaigo, išsiklaipo, ir į rankas nepanašios lieka

rankytes lipdziau ant folijos karkaso - pasirodo, lengviau nei tikejausi smile.gif

Mituok, labai simpatiska "tavo" anyta ir kazkuo primena mano mociute jaunysteje. Tokia solidi ir gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2008 10 18, 13:18)
o jau rankelių dailumas... man taip neišeina, vis kažkokios vilko letenos gaunas...  g.gif susimaigo, išsiklaipo, ir į rankas nepanašios lieka

Papildyta:
QUOTE(Tei @ 2008 10 20, 11:18)
rankytes lipdziau ant folijos karkaso - pasirodo, lengviau nei tikejausi smile.gif

Mituok, labai simpatiska "tavo" anyta ir kazkuo primena mano mociute jaunysteje. Tokia solidi ir gera smile.gif

sveikos mergaitės, as tikrai dar naujokė net su kompu nemoku elgtis pasiunciau tuscia zinute smile.gif
taip pat esu rulles mokinė ir lipinu jau keletas menesių.
labai patiko idėja rankucių darymo ant folijos-sveikinu!
turiu keleta lelyciu padarius bet nelabai kokybiskos nuotraukos, bet artimiausiu laiku tikrai "pasirodysiu", nes butu idomu isgirsti jusu nuomone.

Papildyta:
QUOTE(Mitutok @ 2008 10 18, 14:07)
Na va, pagaliau ir aš galiu savo pirmą lėlę parodyt. Kankinaus su jos plaukais... dar biški reikia juos pataisyt, bet labai norėjau pasirodyt smile.gif Šią lėlę pradėjau daryti pas rulle kursuose, o jau baigiau namuose. Tai tikrai ne paskutinė lėlė. labai smagu buvo ją daryti.

user posted image
user posted image
Papildyta:
veidas iš arčiau...

user posted image
user posted image

Sveikinu, Mitutok, su pirma lėle. turiu pagirti, kad labai graži.Mano pirmoji buvo labai negraži, kai ranka įgudo norejau perdaryti galvutę, tai dukros užprotestavo, sako pirma kokia bebūtų yra pirma.
Esu taip pat rulles mokinė, tai arba ji geriau mokinti pradėjo smile.gif , arba gabesni mokiniai atsirado smile.gif
Papildyta:
Labas, Ievushka, matau kad prisijungus, čia Lukrecija.
Labai graži tavo lėlytė, mačiau pas Pilka
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2008 10 20, 10:18)

oho, ačiū, reikės pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
Dar kartą -labas visoms 4u.gif Nepatingėjau ir perskaičiau visą jūsų temą, kažin kur dingo "pasimetus laike"? Tikrai pasimetė, o tokią gražią pradžią padarė. Bet tiek to...AHAVA šaunuolė kiek daig nuorodų surado thumbup.gif, jura-jurate nustebino pirma lėle, mano daug prastesnė, jurvites paskutinė dama iš viduramžių puiki, nors iš pradžių galvojau, kad bus rūstoka schmoll.gif swan thumbup.gif unikumas šioje padangėje, aš krapštausi su viena lėle irgi ne savaitę, bet tu, brangioji, nepakartojama thumbup.gif lauksiu tavo lėlės. tongue.gif Tei klausia kur rasti Fimo Kaune, tai vakar buvau Vilniaus gatvej, prie Burdos raduotuves , šoninėj gatvelėj yra dailininkų parduotuvė, tai ten yra rolleyes.gif o tiesa, dar ten mačiau MEDINĘ LĖLĘ su šarnyrais ir kaina tik 29 Lt. doh.gif Na ir prirašiau , nusibos skaityti unsure.gif Tiesa, 3lena klausia kur Kaune kursai , tai tegul parašo man i AŽ biggrin.gif .VISOMS KANTRYBĖS IR SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti
....o ten fimo buvo lelems ar siaip fimo?
nes as Daugsos gatvej maciau (nezinau ar apie ta pacia parduotuvyte kalbi) tai jie turi fimo bet tik kepamo spalvoto, o lelems sake gal kada veliau atsives...
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2008 10 22, 16:31)
....o ten fimo buvo lelems ar siaip fimo?

toj dailininkų parduotuvėj turi visokio ir kepamo spalvoto fimo ir spec lėlėms mirksiukas.gif pati ten pirkau
ta parduotuvė vadinas "viskas dailininkams", ryt planuoju būt mieste, tai pasižiūrėsiu tikslų adresa ir galiu užsukt pažiūrėt ar šiai dienai turi to fimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2008 10 22, 16:39)
toj dailininkų parduotuvėj turi visokio ir kepamo spalvoto fimo ir spec lėlėms  mirksiukas.gif pati ten pirkau
ta parduotuvė vadinas "viskas dailininkams", ryt planuoju būt mieste, tai pasižiūrėsiu tikslų adresa ir galiu užsukt pažiūrėt ar šiai dienai turi to fimo  mirksiukas.gif

oi tai butu super kad paziuretum bigsmile.gif
Atsakyti
Jei sunku "gyvai" rasti parduotuvę, kur prekiauja Fimo, gi galima Internetu pirkti. Nors aš pati vilnietė,bet gyvenam miesto , pakrašty, aš namie su mažu vaiku, todėl į parduotuves ištrūkti reikia prisiruošti. Pirkau Fimo lėlėms iš www.tikrosspalvos.lt. Labai fainai - siuntą į namus pristatė.

Aš čia tiesiog priminiau apie internetą....
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2008 10 23, 07:36)
Jei sunku "gyvai" rasti parduotuvę, kur prekiauja Fimo, gi galima Internetu pirkti. Nors aš pati vilnietė,bet gyvenam miesto , pakrašty, aš namie        su mažu vaiku, todėl į parduotuves ištrūkti reikia prisiruošti. Pirkau Fimo lėlėms iš www.tikrosspalvos.lt. Labai fainai - siuntą į namus pristatė.

Aš čia tiesiog priminiau apie internetą....

tai aisku galima smile.gif
tik pas mus i namus nepristato nieko, palieka lapeli pasto dezutej ir kulniuok po to i pasta atsiiminet.... o man iki pasto ir iki senamiescio mazdaug panasus atstumas, tai geriau jau i senamiesti smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti