Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

Kazka prisimenu, kad pakartotinai bus lapkricio menesi
Atsakyti
info apie rengini cia

http://www.klubas.lt...php?id=18584625
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2008 10 13, 13:18)
na va rodomes....
tik mano kurinys dar procese ir iki uzbagtuviu tai dar ooooj kaip toli smile.gif

user posted image

user posted image

o jau rankelių dailumas... man taip neišeina, vis kažkokios vilko letenos gaunas... g.gif susimaigo, išsiklaipo, ir į rankas nepanašios lieka
Atsakyti
Na va, pagaliau ir aš galiu savo pirmą lėlę parodyt. Kankinaus su jos plaukais... dar biški reikia juos pataisyt, bet labai norėjau pasirodyt smile.gif Šią lėlę pradėjau daryti pas rulle kursuose, o jau baigiau namuose. Tai tikrai ne paskutinė lėlė. labai smagu buvo ją daryti.

user posted image
user posted image
Papildyta:
veidas iš arčiau...

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitutok: 18 spalio 2008 - 13:08
Labai graži lėlė bigsmile.gif thumbup.gif Vienos gamina fėjas, elfus, šiaip svajokles (manoji- senovinė dama), o Tavo, Mitutok, lėlė man labai panaši į kokią mokytoją, pvz, muzikos biggrin.gif Kažin , kaip pati ją apibūdintumei?...
Atsakyti
Jusu temeleje busiu naujoke... Tikiuosi susidraugausime.
Noriu paklausti koki modelina geriau naudoti... ar ta kuris ore stingsta ar kepama?
O kas nors bandete si modelina... http://www.dekovita....p/cPath/118_134 ?

Dar nesu nieko lipdziusi, bet labai noriu pabandyti...
Atsakyti
mitutok, grazi lele thumbup.gif , kazkodel pirmoj nuotraukoj ji atrodo issigandusi, o antroje viskas tvarkoj. Tokia labai tvarkinga, fainas rubas, sukuosena, israiskingas veidas.
Atsakyti
nu grazumelis ta tavo lele Mitutok ...labai israiskinga ponia.....gal ir isties panasi i kokia muzikos mokytoja.............smagu kad pirmoji jau labai pavykusi ir dar nepaskutine..... 4u.gif laukiame kitu pasirodymu
Atsakyti
nulipdžiau ir aš lėlę, o plaukus padariau iš vilnos ir dabar galvoju kaip juos apsaugoti kad kokios kandys neįsiveistų. Gal kuri žino ar yra kokių priemonių apsaugančių vilną nuo kandžių
Atsakyti
Kai siuvau rūbus ir šiaip užbaiginėjau tą lėlę man galvoje sukosi jos "pavadinimas". Va, jums ji atrodo mokytoja, o man - anyta. Ne kokia nors konkreti, bet šiaip anyta. Reikės dar nulipdyt kokį svajonių princą ir tos anytos marčią biggrin.gif

Ačiū labai už padrąsinančius žodžius. O Rullei, kuri mokė daryt lėles padėkojau atskirai jos temoje.
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2008 10 18, 14:07)
Na va, pagaliau ir aš galiu savo pirmą lėlę parodyt. Kankinaus su jos plaukais... dar biški reikia juos pataisyt, bet labai norėjau pasirodyt smile.gif Šią lėlę pradėjau daryti pas rulle kursuose, o jau baigiau namuose. Tai tikrai ne paskutinė lėlė. labai smagu buvo ją daryti.

kokia graži lėlė bigsmile.gif ir rūbas labai dailus thumbup.gif
o ji tokia nemaža, ane bigsmile.gif (pagal vazonus sprendžiu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Lipke @ 2008 10 18, 15:15)
Jusu temeleje busiu naujoke... Tikiuosi susidraugausime.
Noriu paklausti koki modelina geriau naudoti... ar ta kuris ore stingsta ar kepama?
O kas nors bandete si modelina... http://www.dekovita....p/cPath/118_134 ?

Dar nesu nieko lipdziusi, bet labai noriu pabandyti...

Aš pati irgi tik neseniai pradėjau lipdyti, bet man patarė daryti iš FIMO puppen, sako su juo lengviausia (o man asmeniškai ir gražiausiai) išeina ax.gif
Atsakyti