Nagi nagi merginos pasirodom su darbeliais...taigi niurus lietingi savaitgaliai...pats tas metas rankdarbiams.....tad linkiu ilgu darbingu vakaru ir stulbinanciu rezultatu

QUOTE(ramushka @ 2008 10 13, 09:44)
Nagi nagi merginos pasirodom su darbeliais...taigi niurus lietingi savaitgaliai...pats tas metas rankdarbiams.....tad linkiu ilgu darbingu vakaru ir stulbinanciu rezultatu 

na va rodomes....
tik mano kurinys dar procese ir iki uzbagtuviu tai dar ooooj kaip toli

Tei koks sudetingas darbas tikiu padaryti tokia lele.............ir procesas ne is tumpuju......o ka zaliom giliom akytem elfo padarei uzdazei ar man cia tik taip atrodo ?
Niu zodziu lauksim kaledu ir pabaiktu lelyciu......o ypac kalediniu elfu
Niu zodziu lauksim kaledu ir pabaiktu lelyciu......o ypac kalediniu elfu

QUOTE(ramushka @ 2008 10 13, 15:28)
Tei koks sudetingas darbas tikiu padaryti tokia lele.............ir procesas ne is tumpuju......o ka zaliom giliom akytem elfo padarei uzdazei ar man cia tik taip atrodo ?
na jo procesas tai jau tikrai....

o zaliom akytem nepasiseke

apipyliau kava

galiausiai nusprendziau kad ner ko cia gaist laiko restauruojant ta galva, ir nulipdziau kita

QUOTE(Swan @ 2008 10 13, 16:05)
oo X> kiek jau nulipdei. man dar trusta plastaku ir pedu
o ties, cia sakei apipylei kava viena lelyte, tai is kokio modelino ji buvo, kad nesidaze akriliniais dazais?

as is kepamo lipdau.
(niekada daugiau is kepamo leliu nelipdysiu

nes nudazius akriliniais dazais ir pakrapscius, jie kuo graziausiai nusikrapsto

Pavirsius tai siaip toks malonus liesti gaunasi, primena kakza tarp porceliano ir plastiko. Ir iseina pakankamai lygus, bet siaip pati medziaga tokiems daigtams lipdyti per tasi.
Sekancia lele darysiu is La Doll

tai bent kokia nesekme apipylei kava.....o klausyk gal reikejo visas likuses dalis kavoje ismaudyti
...i ta kepama taigi gerai geriasi na ir butu gavesis toks sokoladines spalvos elfukas
......jo o kepamas lipdymui tokios strukturos manau labai jau minkstas vienam gale paspaudei ziurek kitame kaskas prisispaude
...man net buvo minciu gal i saldytuva padeti kad pasaltu mat nuoranku silumos darosi minkstutelis

aha...cia geras, nepagalvojau. Tikrai reikejo viska sumest i kava
o del ranku silumos tai taip. Nulipdai kokia detale, ir jau visa baigta, bet ai dar paskutinis strichas, kad jau tobulai gautusi - ir su tuo paskutiniu ziurek kazkur kazkas susiklijavo, isispaude ir t.t. ...
zodziu vel viska is naujo
nors dabar jau atidirbau technologija: nulipdai, iskepi, o po to peiliuku drozineji - visai neblogai gaunasi
p.s. o saldytuvas padeda zinok

o del ranku silumos tai taip. Nulipdai kokia detale, ir jau visa baigta, bet ai dar paskutinis strichas, kad jau tobulai gautusi - ir su tuo paskutiniu ziurek kazkur kazkas susiklijavo, isispaude ir t.t. ...

zodziu vel viska is naujo

nors dabar jau atidirbau technologija: nulipdai, iskepi, o po to peiliuku drozineji - visai neblogai gaunasi

p.s. o saldytuvas padeda zinok

As savo pirma lele is kepamos mases dariau ir akriliniais daziau, bet paskui lakavau matiniu laku, kad nenusiplautu.
Tikiu bus labai grazus elfas. As ir noreciau tokia lele pabandyti padaryti, bet dabar labiausiai baido mintis ieskoti visos info kaip ja daryti.
Tikiu bus labai grazus elfas. As ir noreciau tokia lele pabandyti padaryti, bet dabar labiausiai baido mintis ieskoti visos info kaip ja daryti.
QUOTE(Tei @ 2008 10 13, 13:18)
na va rodomes....

Nu ir kantrybes klausyk turi

Klausyket mergytes as cia taip ne i tema o tai kaip ten su tuo graziu lelyciu aukcijonu jau ivyko ar dar bus , noretusi pasmalsauti kazkaip kaip ten kas ir dar karteli mesti aki i lelytes