Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

QUOTE(vilma-e @ 2008 10 08, 14:38)
Labai noriu paklausti, niekur nerandu info kaip yra daromos V.Kiseliunienes leles.Gal kas zinote ir galite ka nors parekomenduoti. Is anksto dekoju

tekstilines jos 4u.gif apie ju daryma yra keletas nuorodu i knygas sitoj temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image]fotki[/URL][IMG]http://
drugelis o cia biski daugiau foto drugelis
Atsakyti
...Fainas tavo drugelis ir labai grazi ideja 4u.gif
Atsakyti
Rodausi ir as su savo pirmagime blush2.gif Beja, galvojau nufotkinsiu kai batus padarysiu, deja, matyt teks jai basai sedeti, nes nekoks is manes batsuvys blush2.gif
http://public.fotki....imushka/lelyte/
Atsakyti
ramushka, pati mintis labai smagi thumbup.gif Patinka man lėlytės su mintim thumbup.gif
deimushka, o iš ko lėlytė tavo? Ir kokio dydžio?
Atsakyti
Maniske is La Doll Premier, apie 30 cm ax.gif
Atsakyti
aciu mergytes uz pagyrimus. cia mano bandymas is to ore sningstancio...maza figuryte gavosi tik koki 12cm . reiks ateiti kokia didcke padaryti biggrin.gif ....o tai su minetiyriniais batukais beda gaunasi ax.gif ......
Atsakyti
ramushka, grazi ideja. thumbup.gif smagu, kad pasirodo vis daugiau lelyciu.
Atsakyti
aciu laimikai, pasirodymas viesumoje su lelyte gi vienas maloniuju etapu...ja puosi apie ja galvoji...parodai visiems kad kartu su tavimi pasidziaugtu ir kiti bendraminciai....o tada jau renki lentynoje vietele kur ja patubdyti tongue.gif .....o kaip gi tavo lelytems sekai laimikai ....nebesirodai kaip tai.... g.gif
Atsakyti
Tai, kad pas mane tempai labai leti. Sunku daryti kartu su vaiku lele, o kai jis miegai tai ir as daznai uzmiegu. doh.gif
Atsakyti
Ir as neiskenciau, skaiciau, ziurejau ir uzsikreciau doh.gif
Visa savaitgali prasedejau, liko ispaisyti ir aprengti. Bet kiek visokiu neaiskumu iskilo bedarant doh.gif
Vyras jau uz galvos susieme, kai pamate ka dar sugalvojau, bet sake visai nieko lelyte, tik papai per dideli lotuliukas.gif
Atsakyti
Na žinai, saullute, nustebinai bigsmile.gif Va čia tai intriga rolleyes.gif
Su nekantrumu laukiu tavosios lėlytės pasirodymo (tik išfotografuok visaip-ir iš arti ir toli, ir šonu, baisiai gi įdomu mirksiukas.gif )
Atsakyti