Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

Swan, tikrai labai profesionaliai į šį darbą žiūri thumbup.gif thumbup.gif Čia forume tokios matyt dar neteko schmoll.gif bet jau kaip knieti rezultatų sulaukti wub.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
as tai vis svajoju...

http://www.zawieruszynski.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 01 spalio 2008 - 21:30
Gal kas esate girdėję, ar Kaune kur nors lėlyčių gaminimo kursus kas nors rengia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3lena: 02 spalio 2008 - 10:42
QUOTE(3lena @ 2008 10 02, 11:42)
Gal kas esate girdėję, ar Kaune kur nors lėlyčių gaminimo kursus kas nors rengia?

Mūsų rulle dažnai ir Kaune kursus organizuoja - parašyk jai biggrin.gif Rulles temuke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 02 spalio 2008 - 10:50
labas vakaras, pas mane čia kaip iš tos reklamos, tave parduos kaip lėlę, tokia skausminga poza. Dabar prie reikalų.... lipdyti ir anatomijos mokiausi, bet leles kaip daryti taip niekas ir nepasakė iš dėstytojų, tad klausiu jūsų.

- iš ko padaryti viso kūno formą,kad nereikėtų tiek daug lipdymo medžiagos, mėginau čia iš folijos, bet man pasirodė nerealiai sunku , ypač kojas ir rankas, ranku net nepadariau. Viela labai nedaug tūrio užimtų.

-čia lipdyta iš la doll masės, klausimas, ar kai ji sudžiųsta galima toliau lipdyti ant viršaus , nes pas mane folija kai kur išlindo pašlifavus

Labai ačiū už atsakymus wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man tai tos lelytes is Tei nuorodos visos vienodos, man kiek kitokios patinka.
Atsakyti
Lachese manau kad visai sudziuvus nieko gero, bet kiek zinau reikia slapinti pavirsiu ir deti mase gal dar pavyks pataisyti kur ten kas islindo sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikas @ 2008 10 07, 10:23)
Man tai tos lelytes is Tei nuorodos visos vienodos, man kiek kitokios patinka.

Gal tu ir teisi, del to vienodumo...
Bet mane tai zavi meistriskumas. Noreciau kada nors taip ranka atidirbti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 10 07, 01:15)
- iš ko padaryti viso kūno formą,kad nereikėtų tiek daug lipdymo medžiagos, mėginau čia iš folijos, bet man pasirodė nerealiai sunku , ypač kojas ir rankas, ranku net nepadariau. Viela labai nedaug tūrio užimtų.

Labai ačiū už atsakymus  wub.gif

Tokiai lelei kaip tavo naudociau vielos karkasa su folija.
Taip sunku tau tikriausiai buvo nes darei be karkaso smile.gif

Issilankstai zmogeliuka, apvynioji folija kur reikia, ir lipini sau wink.gif

Dar galima is "putplascio" torsa ar galva issiskaptuot ir pritvirtint prie to vielinio skeleto, bet man tai smagiausia su flija, nes ja galima ir paformuot siek tiek, paspaust kur reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 07 spalio 2008 - 10:16
Na taip del meistriskumo, tai taip. Bet as manau, kad cia jos visos jau darytos, pagal islieta forma, siek tiek paskui pakeiciant, na pariecia nosyte ir pan.
Atsakyti
Lachese - as lipdau is tos pacios mases, ir isdziuvus galima prilipdyti smile.gif tik kaip rase anksciau, truputi paslapink.
Atsakyti
ačiū visoms, tas karkasas gal ir gerai , vielos neturėjau (nors buvau įsitikinus,kad yra kažkur namie).

Pamėginsiu dar kažką pratęsti, arba kitą lėlytę jau darysiu su karkasu.
Atsakyti
Labai noriu paklausti, niekur nerandu info kaip yra daromos V.Kiseliunienes leles.Gal kas zinote ir galite ka nors parekomenduoti. Is anksto dekoju
Atsakyti