Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

As tai prisipirkau visko ir bijau pradet :X
Atsakyti
QUOTE(Swan @ 2008 09 18, 18:43)
As tai prisipirkau visko ir bijau pradet :X

nebijok, pradek...
blogiausia kas nutiks, susirgsi leliu darymo liga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2008 09 18, 21:02)
nebijok, pradek...
blogiausia kas nutiks, susirgsi leliu darymo liga wink.gif

arba va kaip as prisilipdysi galvu kruva ir niekaip neprisiruosi baikti.... doh.gif
Atsakyti
tai vat dar viena priimkit į pradedančiųjų gretas blush2.gif biggrin.gif ieškausi įvairiausios informacijos nuo ko pradėti ir kuo užbaigti, skaitinėjau jusų temelę bet taip ir liko man viena klausimėlis g.gif , aš bandysiu daryti savo lėlę iš kepamo(lėlėms skirto) modelino, bet kaip tą galvą nulipdai ant folijos, iškepi, tai ja reikia kažkaip priklijuoti prie to karkaso, o gal galima iškart kepti galva, rankas ir kojas kartu su kuneliu iš vielų doh.gif sakau gal neišsilydis 130 aipsniu temperatūroje unsure.gif wink.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saidutia: 19 rugsėjo 2008 - 09:17
QUOTE(Saidutia @ 2008 09 19, 09:16)
tai vat dar viena priimkit į pradedančiųjų gretas blush2.gif  biggrin.gif ieškausi įvairiausios informacijos nuo ko pradėti ir kuo užbaigti,  skaitinėjau jusų temelę bet taip ir liko man viena klausimėlis g.gif , aš bandysiu daryti savo lėlę iš kepamo(lėlėms skirto) modelino, bet kaip tą galvą nulipdai ant folijos, iškepi, tai ja reikia kažkaip priklijuoti prie to karkaso,  o gal galima iškart kepti galva, rankas ir kojas kartu su kuneliu iš vielų doh.gif sakau gal neišsilydis 130 aipsniu temperatūroje unsure.gif  wink.gif ?

drasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif As taip pat busiu naujoke leliu daryme 4u.gif Dabar renkuosi informacija ir savaitgali leksiu pirktis visu reikalingu medziagu ir pagaliau pradesiu kurti, laukiu nesulaukiu biggrin.gif Lyg ir viska perziurejau, bet jei pasikartosiu, nesupykit doh.gif Radau trumpa aprasyma apie leles gaminima, gal pravers mirksiukas.gif http://www.senasnauj...product&id=2589
Atsakyti
Sveikos, visos lėlininkės, naujokės ir profės mirksiukas.gif 4u.gif Žadėjau artimiausiu laiku užbaigti savąjį darbelį, bet kad šiandien tooooks bjaurus oras už lango, kad šiandien ir baigiau biggrin.gif Tai štai, dama jau pasiruošusi į puotą rolleyes.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 19 rugsėjo 2008 - 16:31
se tau vyras....ponicka tikru tikriausia blink.gif labi sauniai pasidarbavai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jo o kai tos oras uz lango rankdarbiai tiesiog kaip ant mieliu
Atsakyti
o tai ar dalyvavo kas kursuose? smile.gif man paciai, deja, per brangu buvo. siaip butu labai idomu pamatyt, nors leles daryti ir moku blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, visos lėlininkės, naujokės ir profės  mirksiukas.gif  4u.gif  Žadėjau artimiausiu laiku užbaigti savąjį darbelį, bet kad šiandien tooooks bjaurus oras už lango, kad šiandien ir baigiau biggrin.gif  Tai štai, dama jau pasiruošusi į puotą  rolleyes.gif

ajai kokia issipuscius! tikrai kad pasidarbavai is peties smile.gif
o garbanos garbanos... is ko darei jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Rūta Elzė @ 2008 09 22, 00:34)
o tai ar dalyvavo kas kursuose?  smile.gif  man paciai, deja, per brangu buvo. siaip butu labai idomu pamatyt, nors leles daryti ir moku blush2.gif

Dalyvavo dalyvavo smile.gif
kursai buvo labai šaunūs, tikrai naudingi, įdomūs, vienu žodžiu-aš tikrai nesigailiu.Mokytoja-superinė thumbup.gif
Deja, iki galo lėlyčių neužbaigėm, bet daug ko išmokom, daug ką sužinojom ir išsiaiškinom, tad užbaigsim namie.Rulle jau baigė, savo temoj (skelbimų lentoj) įkėlė nuotraukytę.

O iš kur tu moki daryt lėles? Ar kur mokeisi ar savamokslė? Vieną gi mačiau, labai fainuolė, labai wub.gif todėl ir įdomu-iš kur žinios ir įgūdžiai. Beje, kuo toliau, tuo tik dar labiau įsitikinu, kad yra tokia daugybė būdų, kaip padaryti lėlę, kad išmokti jų visų-tikrai neįmanoma doh.gif Na, o tobulinti įgūdžius pasirinkus kokį nors vieną, artimiausią dūšiai būdą (ar kelis), galima be galo be krašto.

Tikiuosi, Rulle nesupyks, kad įdedu nuorodą į jos temos 6psl., kur lėlytė iš kursų ax.gif O 7psl. yra bendra nuotrauka-mokytoja ir mokinės.
Rulles lėlytė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 22 rugsėjo 2008 - 09:38
QUOTE(ievuschka @ 2008 09 22, 09:34)
Beje, kuo toliau, tuo tik dar labiau įsitikinu, kad yra tokia daugybė būdų, kaip padaryti lėlę, kad išmokti jų visų-tikrai neįmanoma  doh.gif

Su situo sutinku 100%. Va kai manes kokie draugai papraso pamokyt, tai as ta pati sakau smile.gif As pati tai kaip ir savamoksle, ziurint ka savamoksliu vadinsim smile.gif kursu nelankius jokiu, tuturial'u ir kitos medziagos is interneto prisigaudzius pradejau. Todel ir butu labai idomu tokiuose kursuose sudalyvaut, pamatyti kiek kitokiu darymo budu ir, jei tiktu/patiktu, dali dalyku pritaikyti sau. Jei ne, vis tiek labai idomu butu rolleyes.gif Smalsi as turbut blush2.gif
Atsakyti