QUOTE(Swan @ 2008 09 18, 18:43)
As tai prisipirkau visko ir bijau pradet :X
nebijok, pradek...
blogiausia kas nutiks, susirgsi leliu darymo liga

QUOTE(Tei @ 2008 09 18, 21:02)
arba va kaip as prisilipdysi galvu kruva ir niekaip neprisiruosi baikti....

tai vat dar viena priimkit į pradedančiųjų gretas
ieškausi įvairiausios informacijos nuo ko pradėti ir kuo užbaigti, skaitinėjau jusų temelę bet taip ir liko man viena klausimėlis
, aš bandysiu daryti savo lėlę iš kepamo(lėlėms skirto) modelino, bet kaip tą galvą nulipdai ant folijos, iškepi, tai ja reikia kažkaip priklijuoti prie to karkaso, o gal galima iškart kepti galva, rankas ir kojas kartu su kuneliu iš vielų
sakau gal neišsilydis 130 aipsniu temperatūroje
?

QUOTE(Saidutia @ 2008 09 19, 09:16)
tai vat dar viena priimkit į pradedančiųjų gretas
ieškausi įvairiausios informacijos nuo ko pradėti ir kuo užbaigti, skaitinėjau jusų temelę bet taip ir liko man viena klausimėlis
, aš bandysiu daryti savo lėlę iš kepamo(lėlėms skirto) modelino, bet kaip tą galvą nulipdai ant folijos, iškepi, tai ja reikia kažkaip priklijuoti prie to karkaso, o gal galima iškart kepti galva, rankas ir kojas kartu su kuneliu iš vielų
sakau gal neišsilydis 130 aipsniu temperatūroje
?

drasiai

Sveikos
As taip pat busiu naujoke leliu daryme
Dabar renkuosi informacija ir savaitgali leksiu pirktis visu reikalingu medziagu ir pagaliau pradesiu kurti, laukiu nesulaukiu
Lyg ir viska perziurejau, bet jei pasikartosiu, nesupykit
Radau trumpa aprasyma apie leles gaminima, gal pravers
http://www.senasnauj...product&id=2589

se tau vyras....ponicka tikru tikriausia
labi sauniai pasidarbavai
jo o kai tos oras uz lango rankdarbiai tiesiog kaip ant mieliu

o tai ar dalyvavo kas kursuose?
man paciai, deja, per brangu buvo. siaip butu labai idomu pamatyt, nors leles daryti ir moku

Sveikos, visos lėlininkės, naujokės ir profės
Žadėjau artimiausiu laiku užbaigti savąjį darbelį, bet kad šiandien tooooks bjaurus oras už lango, kad šiandien ir baigiau
Tai štai, dama jau pasiruošusi į puotą

ajai kokia issipuscius! tikrai kad pasidarbavai is peties

o garbanos garbanos... is ko darei jei nepaslaptis?
QUOTE(Rūta Elzė @ 2008 09 22, 00:34)
o tai ar dalyvavo kas kursuose?
man paciai, deja, per brangu buvo. siaip butu labai idomu pamatyt, nors leles daryti ir moku

Dalyvavo dalyvavo

kursai buvo labai šaunūs, tikrai naudingi, įdomūs, vienu žodžiu-aš tikrai nesigailiu.Mokytoja-superinė

Deja, iki galo lėlyčių neužbaigėm, bet daug ko išmokom, daug ką sužinojom ir išsiaiškinom, tad užbaigsim namie.Rulle jau baigė, savo temoj (skelbimų lentoj) įkėlė nuotraukytę.
O iš kur tu moki daryt lėles? Ar kur mokeisi ar savamokslė? Vieną gi mačiau, labai fainuolė, labai

Tikiuosi, Rulle nesupyks, kad įdedu nuorodą į jos temos 6psl., kur lėlytė iš kursų

Rulles lėlytė
QUOTE(ievuschka @ 2008 09 22, 09:34)
Beje, kuo toliau, tuo tik dar labiau įsitikinu, kad yra tokia daugybė būdų, kaip padaryti lėlę, kad išmokti jų visų-tikrai neįmanoma

Su situo sutinku 100%. Va kai manes kokie draugai papraso pamokyt, tai as ta pati sakau