Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

Tei, dailus veidelis gavosi thumbup.gif o akytės iš ko?
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2008 09 17, 15:23)
Tei, dailus veidelis gavosi  thumbup.gif  o akytės iš ko?

akytes stikliniai rutuliukai. Nuotraukoj nesimato, bet jos atrodo labai elfiskai - kai gauna sviesos spinduli pasidaro tokios gilios, zalios, paslaptingos...
Zmogisku akyciu dar nepavyko pagaminti, nors jau turiu pora ideju rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
O jau ramushkos kūdikėlis-kažkas iš fantastikos srities rolleyes.gif Toks mažulytis, dailutėlytis, atrodo-toks trapus ir gležnas... Nieko sau darbelis doh.gif
Plojimai clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

Tei-lėlytės veidelis-tikrai dailus,bet akys tai gal kiek didokos, šiek tiek ufonautiškos netgi mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip taip, man tos Statkevičiaus gamintos lėlytės irgi pasirodė be gaaaalo žavios wub.gif wub.gif wub.gif Tokie saldainiukai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurvite @ 2008 09 17, 18:27)
Taip taip, man tos Statkevičiaus gamintos lėlytės irgi pasirodė be gaaaalo žavios  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Tokie saldainiukai...  wub.gif

jo tilkri angeliukai zada atima........
Atsakyti
QUOTE(jurvite @ 2008 09 17, 18:27)
Taip taip, man tos Statkevičiaus gamintos lėlytės irgi pasirodė be gaaaalo žavios  wub.gif   wub.gif   wub.gif  Tokie saldainiukai...  wub.gif

tai kad ne Statkevicius jas gamino, jis tik sukneles siuvo kaikurioms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 17 rugsėjo 2008 - 20:42
Bet iš ko tuos tokius mielus veidelius padaro g.gif O lūpos kaip tikros, bet čia jau profė iš vokietijos, vistiek ten matyt daugiau yra visokių galimybių.

Sekmės visoms darbštuolėms ir kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2008 09 18, 06:55)
Bet iš ko tuos tokius mielus veidelius padaro g.gif O lūpos kaip tikros, bet čia jau profė iš vokietijos, vistiek ten matyt daugiau yra visokių galimybių.

Sekmės visoms darbštuolėms ir kantrybės  mirksiukas.gif

Taigi visko parsisiust nors ir is kito pasaulio galo galima, i kursus nuskrist irgi mirksiukas.gif Tik kad man tokios leles visai negrazios blush2.gif
O padaro tokius veidus greiciausiai is kazkokio plastiko(nepanasu, kad butu porcialianas ar kazkas tokio). Siaip dar ziurint atrodo, kad tie veidai atlieti is formu, bet gali buti, kad ir ne. Patyrusiam skulptoriui/lelininkui neturetu but laaaabai sunku tai nulipdyt.
Atsakyti
Pagal mane nei Statkevičius, nei Narmontaitė, anei Budraitis nelipdė tų lėlių, jie tik suteikė viziją kaip turėtų atrodyti lėlė, o viską padarė patyrusios lėlininkės , čia tik tik garsus vardas kaip priedas, pinigai už lėles bus skirti labdarai smile.gif
Atsakyti
Tai taip, leles kure lelininkes, o musu "izymybes" tik prisiliete prie tu lelyciu. Na ir tik Statkevicius sukure "savo" lelei kostiuma.
Atsakyti
na jos visos man kaskuo zavingos vienos stilizuotos kitos hiper realios ir visos atliktos profu tai akivaizdu....o musu "zvaigzdutes" sale pabuvo ir keleta savo viziju isdeste leles autorei kaip ten kas turetu buti
Atsakyti
Sakot, pats gerbiamasis dizaineris tik sukneles pasiuvo g.gif Et, koks nusivylimas angel_sadangel.gif Na, juokai juokais, aš tuojau šiom dienom savajai baigsiu aprėdus tvarkyt, tai galėsiu pademonstruot ax.gif Na tikrai jau bus 100proc dama lotuliukas.gif
Atsakyti