Tei, dailus veidelis gavosi
o akytės iš ko?

QUOTE(pilka @ 2008 09 17, 15:23)
akytes stikliniai rutuliukai. Nuotraukoj nesimato, bet jos atrodo labai elfiskai - kai gauna sviesos spinduli pasidaro tokios gilios, zalios, paslaptingos...
Zmogisku akyciu dar nepavyko pagaminti, nors jau turiu pora ideju

O jau ramushkos kūdikėlis-kažkas iš fantastikos srities
Toks mažulytis, dailutėlytis, atrodo-toks trapus ir gležnas... Nieko sau darbelis
Plojimai
Tei-lėlytės veidelis-tikrai dailus,bet akys tai gal kiek didokos, šiek tiek ufonautiškos netgi

Plojimai

Tei-lėlytės veidelis-tikrai dailus,bet akys tai gal kiek didokos, šiek tiek ufonautiškos netgi

Taip taip, man tos Statkevičiaus gamintos lėlytės irgi pasirodė be gaaaalo žavios
Tokie saldainiukai...

QUOTE(jurvite @ 2008 09 17, 18:27)
Taip taip, man tos Statkevičiaus gamintos lėlytės irgi pasirodė be gaaaalo žavios
Tokie saldainiukai... 

jo tilkri angeliukai zada atima........
QUOTE(jurvite @ 2008 09 17, 18:27)
Tokie saldainiukai... 

tai kad ne Statkevicius jas gamino, jis tik sukneles siuvo kaikurioms

Bet iš ko tuos tokius mielus veidelius padaro
O lūpos kaip tikros, bet čia jau profė iš vokietijos, vistiek ten matyt daugiau yra visokių galimybių.
Sekmės visoms darbštuolėms ir kantrybės

QUOTE(mamučiukas @ 2008 09 18, 06:55)
Bet iš ko tuos tokius mielus veidelius padaro
O lūpos kaip tikros, bet čia jau profė iš vokietijos, vistiek ten matyt daugiau yra visokių galimybių.

Taigi visko parsisiust nors ir is kito pasaulio galo galima, i kursus nuskrist irgi

O padaro tokius veidus greiciausiai is kazkokio plastiko(nepanasu, kad butu porcialianas ar kazkas tokio). Siaip dar ziurint atrodo, kad tie veidai atlieti is formu, bet gali buti, kad ir ne. Patyrusiam skulptoriui/lelininkui neturetu but laaaabai sunku tai nulipdyt.
Pagal mane nei Statkevičius, nei Narmontaitė, anei Budraitis nelipdė tų lėlių, jie tik suteikė viziją kaip turėtų atrodyti lėlė, o viską padarė patyrusios lėlininkės , čia tik tik garsus vardas kaip priedas, pinigai už lėles bus skirti labdarai

Tai taip, leles kure lelininkes, o musu "izymybes" tik prisiliete prie tu lelyciu. Na ir tik Statkevicius sukure "savo" lelei kostiuma.
na jos visos man kaskuo zavingos vienos stilizuotos kitos hiper realios ir visos atliktos profu tai akivaizdu....o musu "zvaigzdutes" sale pabuvo ir keleta savo viziju isdeste leles autorei kaip ten kas turetu buti
Sakot, pats gerbiamasis dizaineris tik sukneles pasiuvo
Et, koks nusivylimas
Na, juokai juokais, aš tuojau šiom dienom savajai baigsiu aprėdus tvarkyt, tai galėsiu pademonstruot
Na tikrai jau bus 100proc dama