Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

Cupe garbanėlių radai ??? bigsmile.gif Man juk irgi reikia, tik kažin kodėl ten man mintis nekilo paieškot g.gif blush2.gif O kiek kainavo, jei ne paslaptis, ir kiek ten tų plaukučių?
Atsakyti
O as pirkau naturaliu plauku sruogelias tai nusipirkau apie 16 kuoksteliu ir sumokejau 50 Lt doh.gif
O cia naujoji lelyte, tik kad ne is tu kur galvas jau buvau padariusi.
user posted image
user posted image
lelytelelyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimikas: 09 rugsėjo 2008 - 21:23
nu man šitos lėlytės veidukas ir pats viso kūno siluetas - wub.gif
Atsakyti
nu kokia faina pupule laimikai gavosi........
o garbaneliu cupe toj parduotuvej geros akys yra visokiu dalykeliu ir garbaneliu ir tiesiu blondinisku plaukuciu...o kiekis nemazas...man tikrai uzteks ilgam..jei taip mastant lelyciu skaiciumi 10ciai leliu per akis........lyginant ka pirkau intenetinej sena nauja macherinius tai cia gaunasi labai daug uz 8lt
Atsakyti
laimikas lelyte labai labai miela, tokia geriete wub.gif
As irgi vakar iki 2 val nakties lipdziau savo pirmosios lelytes galva ir rankas, tai kazkaip vienodos rankos man niekaip nesigauna, vistiek viena truputi didesne ir pirstai storesni doh.gif , ir dar su ausim nekaip sekasi verysad.gif Bet kai baigsiu tikrai pazadu pasirodyti pioneer.gif
Atsakyti
negaliu niekaip atsiziureti i laimiko lelyte...nu tokia lyriska.....tokio gero charkterio tokia putli nosyte biggrin.gif .... 4u.gif niu labai grazu.....
Atsakyti
Dekui uz pagyrimus wub.gif
Atsakyti
Laimikai, labai miela tavo lėlytė wub.gif wub.gif

Iš ko meškutis padarytas? Ir kokio aukščio lėlytė?

Kažko tavo nuotraukų tiesiogiai temoje nerodo g.gif , pabandžiau įkelti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Laimikai , labai miela lėlytė, labai natūrali išraiška, skleidžia gera energiją, man patiko wub.gif
Atsakyti
Lelyte 23cm. O del meskiuko, tai cia tikriausiai pamirsau pamineti, kad ne pati dariau, jis is mano meskinu kolekcijos. As ji tik pasendinau truputi.
Atsakyti
Jau seniai noriu prisijungti prie jūsų būrio... Va ir pirmąą lėlę pagaminau (po kursų pas rulle). Tik bėda - niekaip negaliu plaukų priklijuoti. Bandžiau su lipalu - plaukų sruogos tarpusavy sulimpa, o prie lėlės galvos - nelimpa. Bandžiau su karštais klijais - sulipo, bet kažkokias kuokštais, išterliojau visą galvą, viską nudraskiau. Papasakokit, kaip klijuojat? Gal mano plaukai nelimpantys".... Pirkau iš perukų parduotuvės sintetines sruogas, skirtas "priauginimui".... Gražūs plaukai, tik kad nemoku su jais elgtis... Pasidalinkit patirtim, prašau labai. O aš būtinai tada artimiausiom dienom įkelsiu savo pirmą lėlę smile.gif
Atsakyti
As tai karstais klijais klijavau. O jei klijuoji lipalu, tai reikia ant nelakuotos galvos lipdyti, tik tada limpa. Beje jei darei is tos mases kur kepti reikia tai nznau ar lipalu limpa.
Atsakyti