Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

Ką tik pabaigiau šios dienos darbą ir juo labai džiaugiuosi bigsmile.gif , tad nekantrauju jį čia parodyti ax.gif
Čia būsimos lėlytės galvutė, dar nedažyta, dar net ir nesudžiūvusi, bet forma jau matosi... Gaminau iš paprasto modelino (toks kaip molis, ore džiūnantis, kitokio parduotuvėje neradau), tad lėlė bus kaip keraminė lotuliukas.gif Ne kartą su tokiu modelinu teko užsiimti, tad šį kartą pavyko geriausiai, seniau kai dariau vienos damos figūrėlę, ji susislėgė ir iš lieknos tapo tokia kiek apkūnoka lotuliukas.gif , tai šį kartą padarytą galvutę džiovinu paguldžiusi ant pagalvėlės...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2008 08 29, 14:56)
KALBANT APIE FIGURA TAI MANAU KAD PRADZIOJ APVINIOJUS SIULU KARKASA  JI PATEPTI KLIJAIS TAIP PRIKABINTI VILNA KAD BADANT VILNA APLINK NESISUKTUTAI VADINASI TU KLIJU NEDAUK TURETU BUTI....JO BADYMO NUSIMATO NEMAZAI BET GI MES DARBSTUOLES KRUOPSTUOLES  ax.gif

bet technologiskai ziurint, tu kliju visai nera jokio reikalo tept. su velimo adata keleta kartu bakst ir laikysis kaip su klijais, o vat patepus su klijais, kad ir nedaug, adata jau strigtu...
Atsakyti
nu gal as gi tiksliai nezinau ax.gif ...as va tik mokausi ir viska isbandau samprotauju kaip cia kas , o jus man padedat mirksiukas.gif aciu merginos
Atsakyti
Sveikos, as cia apie lakavima norejau pasisakyti. Pirma lelyte dariau is tos mases kur kepti reikia, tai lakuoti galima pvz akis blizgiu laku, o veido ne. O kitas galvas dariau is tos mases kur savaime stingsta, tai nuo jos nusivalytu pastele, o ir akrilas apsitrina, tai tas galvas apipurskiau matiniu laku. Jis visai neblizga, o esu tikra, kad niekas nenusivalys.
Atsakyti
super taip ir padarysime smile.gif ....taigi savaitalis...mars prie rankdarbiu
Atsakyti
o as dabar kaip tik pastrigau su lėle doh.gif kaip tik reikia rūbelius siūt, taip aš neprisiruošiu blink.gif bet kaip nors.
o dėl lakavimo tai taip, gerai yra nulakuoti pvz tik akytes, aš irgi taip dariau tik lakas nekoks pasitaikė g.gif
jurvite, labai graži galva thumbup.gif taip taisyklingai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'Lina': 30 rugpjūčio 2008 - 18:33
QUOTE(jurvite @ 2008 08 29, 21:59)
Ką tik pabaigiau šios dienos darbą ir juo labai džiaugiuosi  bigsmile.gif , tad nekantrauju jį čia parodyti  ax.gif
Čia būsimos lėlytės galvutė, dar nedažyta, dar net ir nesudžiūvusi, bet forma jau matosi... Gaminau iš paprasto modelino (toks kaip molis, ore džiūnantis, kitokio parduotuvėje neradau), tad lėlė bus kaip keraminė  lotuliukas.gif Ne kartą su tokiu modelinu teko užsiimti, tad šį kartą pavyko geriausiai, seniau kai dariau vienos damos figūrėlę, ji susislėgė ir iš lieknos tapo tokia kiek apkūnoka  lotuliukas.gif , tai šį kartą padarytą galvutę džiovinu paguldžiusi ant pagalvėlės...
user posted image

Jetau koks israiskingas veidas! KAip skulptore kokia pasidarbavai thumbup.gif
Atsakyti
labai sauni galva....ziurint i ja regis lelyte bus tikra lele na ir ugis jos arti 50cm o gal ir daugiau....na lauksim galutinio rezultato smile.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti, kaip jus siuvate lelems rubelius, ar visos turite siuvimo masinas? Ar kuri siuvate ir rankomis?
As neturiu siuvimo masinos, rankomis visai nesiseka, nemoku taip graziai, kad siulu nesimatytu?
Gal kuri matete, gal rubai daromi ir kaip kitaip, na pvz klijuojami, bet nesiuvami?
Bet tai tikriausiai turetu buti spec. klijai, nes snd bandziau su lipalu, tai nieko nesigavo. verysad.gif Tragedija man su tais rubais, turiu penkias galvas, tik va kunu truksta, kostiumai galvoje jau sukurti.
Atsakyti
QUOTE(laimikas @ 2008 09 01, 17:26)
Sveikos, norejau paklausti, kaip jus siuvate lelems rubelius, ar visos turite siuvimo masinas? Ar kuri siuvate ir rankomis?
As neturiu siuvimo masinos, rankomis visai nesiseka, nemoku taip graziai, kad siulu nesimatytu?
Gal kuri matete, gal rubai daromi ir kaip kitaip, na pvz klijuojami, bet nesiuvami?
Bet tai tikriausiai turetu buti spec. klijai, nes snd bandziau su lipalu, tai nieko nesigavo.  verysad.gif  Tragedija man su tais rubais, turiu penkias galvas, tik va kunu truksta, kostiumai galvoje jau sukurti.

Esu macius kaip siules dazo aliejiniais maisytais dazais arba blizgiais klijais. Pavercia defektus privalumais smile.gif
O klijuoja medziagas manau su tais bespalviais tokiais klijais, kur masinu skyriuje yra.
Atsakyti
jo mane tos pacios bedos kamuoja..turiu net astuonias galvas..o kunelio ne vieno...beda labai patinka lipdyti o vat siuti dar nebandziau tai ir nezinau...vyras sake jei kunelius padarysiu gal siuvimo masina ax.gif .....kadais labai neblogai iseidavo siuti....o apie masina tai keli metai masciau...tai regis reikalas pribrendo, o seip masciau slaptas klijuotas siules daryti...bet varge ar pavyktu blush2.gif
Atsakyti
O kokios cia tos slaptos siules? Ir kokiais klijais jos daromos?
Beje kuna viena irgi jau esu padarius. Su kuno darymu ir problemos nera. Tik stai jauciu reiks isigyti bent kokia maza siuvimo masina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimikas: 02 rugsėjo 2008 - 08:53