ievuschka dekui

Labas visoms lelininkems!
Zaviuosi visais jusu darbais, jusu uzhsidegimu ir kuryba
. Mane skaitant sia tema net toks lengvas svaigulys apeme. labai labai NORIU. Noriu ismokti gaminti leles. Neesu dailininke, bet NORAS tikrai begalinis. Nepasitikiu savamoksliskumu. Esu is Klaipedos. Gal kuri nors is jusu zinote, kas galetu suteikti pirmuju ziniu, kaip pradeti, kokias medziagas naudoti ir tt ir pan. Kartu pagaimnti pirmaja lelyte. Labai noretusi pradzioje apsiginkluoti praktinemis ziniomios...
Zaviuosi visais jusu darbais, jusu uzhsidegimu ir kuryba

Ačiū, mergaitės, kad neišbrokijot mano lėlikių
Tavo angelai irgi lėlės
, realiai tai net sunkiau tau yra veidą išformuot iš vilnos, negu iš lėlių masės
, taip kad tavo įgūdžiai ir fantazija tikrai neprapuola
dar verta užsukt į "krūtesnius" užuolaidų salonus, kurie siuva užuolaidas, ne tik parduoda, pas juos būna gražių atliekų, ypač, jei reikia ale šilkiukų ir t.t., bet "skudurynai" vistiek pigiausia
, verta ir į savo spintas pažiūrėt, gi dažna turim nenešiojamų rūbelių ir t.t.

QUOTE(ievuschka @ 2008 08 05, 08:56)
LT Saulele-smagu tave matyti
O dar ir su nauja lėlyte
Šaunuolė, kad vėl lėles prisiminei
Aš kažkaip neprisiruošiu 

Tavo angelai irgi lėlės

QUOTE(vazaza @ 2008 08 05, 14:28)
O kur Jūs perkat medžiagas lėlių drabužėliams, nes aš niekaip negaliu rasti gražios medžiagos (PVZ: gražaus raštuoto šiek tiek kietesnio šilko) 

QUOTE(ievuschka @ 2008 08 05, 18:42)
Pigiausia ir didžiausias pasirinkimas padėvėtų rūbų parduotuvėse. Ten galima rasti toookių šedevrų 

dar verta užsukt į "krūtesnius" užuolaidų salonus, kurie siuva užuolaidas, ne tik parduoda, pas juos būna gražių atliekų, ypač, jei reikia ale šilkiukų ir t.t., bet "skudurynai" vistiek pigiausia

Nutellina - aciu aciu aciu!!!
stengiuos, kad tokios ir butu - su ideja ir kuo jaukesnes namams
iesvuschka - tavo vilnonis angelas tooooks gerybe - tikras gerio nesejas!!! labai mielas
vazaza - teisingas patarimas - uzuolaidu salonai. as pati net akropoly kur uzuolaidu skyrius kartais pasirankioju kokiu atraizu jie ten turi... mmm
(bet man tai reikia susilaikyt ismokt nepirkt visko, kas patinka, nes tuoj nebebus kur kraut

iesvuschka - tavo vilnonis angelas tooooks gerybe - tikras gerio nesejas!!! labai mielas

vazaza - teisingas patarimas - uzuolaidu salonai. as pati net akropoly kur uzuolaidu skyrius kartais pasirankioju kokiu atraizu jie ten turi... mmm

zyzane na, aš nežinau tiksliai kur ir kokie kursai vyksta, tik girdėjau , kad kažkur yra rengiami
bet siūlau pabandyti pagaminti, kas išeis, tas 
iesvuschka laabai gražūs angelai
o, man irgi įdomu dėl medžiagų rūbams.. kažin ar brangios tos atraižos...
oj tas pirkimas visko kas patinka, galbūt dar ir nieko, aš tai dažnai pagailiu nusipirkt kažką, o poto labai gailiuos

iesvuschka laabai gražūs angelai

QUOTE(rutaWhite @ 2008 08 06, 23:50)
(bet man tai reikia susilaikyt ismokt nepirkt visko, kas patinka, nes tuoj nebebus kur kraut 

o, man irgi įdomu dėl medžiagų rūbams.. kažin ar brangios tos atraižos...

oj tas pirkimas visko kas patinka, galbūt dar ir nieko, aš tai dažnai pagailiu nusipirkt kažką, o poto labai gailiuos

gal kuri žinot ką reiškia gruntuoti paviršių ir kam tas gruntavimas lėlei reikalingas?
Pabandžiau padaryti lėlės galvą iš DAS modelino pastos - na gavosi klaiki
su itrukimais nedalipimais... nu žaisliukai iš tešlos ta prasme atrodo geriau. Tai dabar galvoju, ar čia su manim kas blogai ar su tuo pigiu modelinu....
reiks bandyt ieškoti FIMO .... nes žiūriu pas jus visai kitokios galvytės
kažkokiu dar modelinu lėlėm artmanija prekiauja, gal ten nueisiu...

QUOTE(srauni_upe @ 2008 08 10, 20:05)
Pabandžiau padaryti lėlės galvą iš DAS modelino pastos - na gavosi klaiki
su itrukimais nedalipimais... nu žaisliukai iš tešlos ta prasme atrodo geriau. Tai dabar galvoju, ar čia su manim kas blogai ar su tuo pigiu modelinu....

Ir man taip pat. Tokia pagyvenusi leles galva gavusi, tarsi su raukslemis

QUOTE(Betti @ 2008 08 10, 19:50)
Pas mane tai tokia pagyvenus patvorių chronė vaikams gasdint. Tai toliau ir nedariau, nes laiko daug užimtų ( o jo dabar mažai) o rezultatas - baidyklė.
o kokiu tu modelinu darei?
QUOTE(srauni_upe @ 2008 08 10, 20:59)
Pas mane tai tokia pagyvenus patvorių chronė vaikams gasdint. Tai toliau ir nedariau, nes laiko daug užimtų ( o jo dabar mažai) o rezultatas - baidyklė.
Is Maximmos pirkau kazkoki pigu, kuris ore stingsta. na nera ko noreti, juk artmanijoje apie 50 Lt kainuoja, tai ir kokybe bus atitinkama manau.
Artmanijoj už 27 puikiausias modelinas stingstantis ore- išbandyta
, yra ir brangesnių. Kepamas fimo Tikros spalvos 42 lt. 
modelinas už 27
O tas Fimo už 7 lt. ne lėlėms skirtas, lėlėms Fimo Pupen

modelinas už 27
O tas Fimo už 7 lt. ne lėlėms skirtas, lėlėms Fimo Pupen
aš tai naudoju Fimo, pakelis apie 7 litai. Kažkaip net nesinori keisti į kokį kitą
nors žinoma, brangesnių kokybė tikrai gera 
žinau, kad ne lėlėms, bet kaina man tinka, ir kaip pirmoms lėlėms gaminti man jis labai tinka

žinau, kad ne lėlėms, bet kaina man tinka, ir kaip pirmoms lėlėms gaminti man jis labai tinka