Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

ievuschka dekui biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms lelininkems!

Zaviuosi visais jusu darbais, jusu uzhsidegimu ir kuryba thumbup.gif . Mane skaitant sia tema net toks lengvas svaigulys apeme. labai labai NORIU. Noriu ismokti gaminti leles. Neesu dailininke, bet NORAS tikrai begalinis. Nepasitikiu savamoksliskumu. Esu is Klaipedos. Gal kuri nors is jusu zinote, kas galetu suteikti pirmuju ziniu, kaip pradeti, kokias medziagas naudoti ir tt ir pan. Kartu pagaimnti pirmaja lelyte. Labai noretusi pradzioje apsiginkluoti praktinemis ziniomios... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzane: 06 rugpjūčio 2008 - 10:33
Ačiū, mergaitės, kad neišbrokijot mano lėlikių smile.gif 4u.gif

QUOTE(ievuschka @ 2008 08 05, 08:56)
LT Saulele-smagu tave matyti  4u.gif O dar ir su nauja lėlyte  mirksiukas.gif Šaunuolė, kad vėl lėles prisiminei  thumbup.gif  Aš kažkaip neprisiruošiu  blush2.gif

Tavo angelai irgi lėlės mirksiukas.gif , realiai tai net sunkiau tau yra veidą išformuot iš vilnos, negu iš lėlių masės g.gif , taip kad tavo įgūdžiai ir fantazija tikrai neprapuola smile.gif

QUOTE(vazaza @ 2008 08 05, 14:28)
O kur Jūs perkat medžiagas lėlių drabužėliams, nes aš niekaip negaliu rasti gražios medžiagos (PVZ: gražaus raštuoto šiek tiek kietesnio šilko) verysad.gif

QUOTE(ievuschka @ 2008 08 05, 18:42)
Pigiausia ir didžiausias pasirinkimas padėvėtų rūbų parduotuvėse. Ten galima rasti toookių šedevrų  thumbup.gif

dar verta užsukt į "krūtesnius" užuolaidų salonus, kurie siuva užuolaidas, ne tik parduoda, pas juos būna gražių atliekų, ypač, jei reikia ale šilkiukų ir t.t., bet "skudurynai" vistiek pigiausia drinks_cheers.gif, verta ir į savo spintas pažiūrėt, gi dažna turim nenešiojamų rūbelių ir t.t.
Atsakyti
Nutellina - aciu aciu aciu!!! 4u.gif stengiuos, kad tokios ir butu - su ideja ir kuo jaukesnes namams ax.gif

iesvuschka - tavo vilnonis angelas tooooks gerybe - tikras gerio nesejas!!! labai mielas smile.gif 4u.gif

vazaza - teisingas patarimas - uzuolaidu salonai. as pati net akropoly kur uzuolaidu skyrius kartais pasirankioju kokiu atraizu jie ten turi... mmm smile.gif (bet man tai reikia susilaikyt ismokt nepirkt visko, kas patinka, nes tuoj nebebus kur kraut blush2.gif
Atsakyti
zyzane na, aš nežinau tiksliai kur ir kokie kursai vyksta, tik girdėjau , kad kažkur yra rengiami rolleyes.gif bet siūlau pabandyti pagaminti, kas išeis, tas wink.gif
iesvuschka laabai gražūs angelai bigsmile.gif
QUOTE(rutaWhite @ 2008 08 06, 23:50)
vazaza - teisingas patarimas - uzuolaidu salonai. as pati net akropoly kur uzuolaidu skyrius kartais pasirankioju kokiu atraizu jie ten turi... mmm smile.gif (bet man tai reikia susilaikyt ismokt nepirkt visko, kas patinka, nes tuoj nebebus kur kraut  blush2.gif

o, man irgi įdomu dėl medžiagų rūbams.. kažin ar brangios tos atraižos... hihihi.gif
oj tas pirkimas visko kas patinka, galbūt dar ir nieko, aš tai dažnai pagailiu nusipirkt kažką, o poto labai gailiuos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'Lina': 07 rugpjūčio 2008 - 20:16
gal kuri žinot ką reiškia gruntuoti paviršių ir kam tas gruntavimas lėlei reikalingas?
Atsakyti
Pabandžiau padaryti lėlės galvą iš DAS modelino pastos - na gavosi klaiki blink.gif su itrukimais nedalipimais... nu žaisliukai iš tešlos ta prasme atrodo geriau. Tai dabar galvoju, ar čia su manim kas blogai ar su tuo pigiu modelinu....

reiks bandyt ieškoti FIMO .... nes žiūriu pas jus visai kitokios galvytės wub.gif

kažkokiu dar modelinu lėlėm artmanija prekiauja, gal ten nueisiu...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 08 10, 20:05)
Pabandžiau padaryti lėlės galvą iš DAS modelino pastos - na gavosi klaiki  blink.gif su itrukimais nedalipimais... nu žaisliukai iš tešlos ta prasme atrodo geriau. Tai dabar galvoju, ar čia su manim kas blogai ar su tuo pigiu modelinu....

reiks bandyt ieškoti FIMO ....  nes žiūriu pas jus visai kitokios galvytės  wub.gif

kažkokiu dar modelinu lėlėm artmanija prekiauja, gal ten nueisiu...

Ir man taip pat. Tokia pagyvenusi leles galva gavusi, tarsi su raukslemis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2008 08 10, 19:50)
Ir man taip pat. Tokia pagyvenusi leles galva gavusi, tarsi su raukslemis  verysad.gif

Pas mane tai tokia pagyvenus patvorių chronė vaikams gasdint. Tai toliau ir nedariau, nes laiko daug užimtų ( o jo dabar mažai) o rezultatas - baidyklė.

o kokiu tu modelinu darei?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 08 10, 20:59)
Pas mane tai tokia pagyvenus patvorių chronė vaikams gasdint. Tai toliau ir nedariau, nes laiko daug užimtų ( o jo dabar mažai) o rezultatas - baidyklė.

o kokiu tu modelinu darei?

Is Maximmos pirkau kazkoki pigu, kuris ore stingsta. na nera ko noreti, juk artmanijoje apie 50 Lt kainuoja, tai ir kokybe bus atitinkama manau.
Atsakyti
Artmanijoj už 27 puikiausias modelinas stingstantis ore- išbandyta wink.gif, yra ir brangesnių. Kepamas fimo Tikros spalvos 42 lt. mirksiukas.gif
modelinas už 27
O tas Fimo už 7 lt. ne lėlėms skirtas, lėlėms Fimo Pupen
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 10 rugpjūčio 2008 - 20:10
aš tai naudoju Fimo, pakelis apie 7 litai. Kažkaip net nesinori keisti į kokį kitą biggrin.gif nors žinoma, brangesnių kokybė tikrai gera ax.gif
žinau, kad ne lėlėms, bet kaina man tinka, ir kaip pirmoms lėlėms gaminti man jis labai tinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'Lina': 10 rugpjūčio 2008 - 20:16