Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

Bettule - 'Linute' puikiai viska sudeliojo ir dabar jau pagal visus situs nurodymus turetu peciai iseiti! wink.gif 4u.gif o pati Linute kuo uzsiima? ar gamina kazka? ax.gif

LT Saulele - aciu uz pagyrimus ax.gif 4u.gif
As del tavo lelyciu dydzio irgi apsirikau - galvojau didele, bet paskui kai pamaciau dar didesne .... biggrin.gif o tai kokio dydzio sita "mazyle" - simpatiskoji panele ant zirnio su auksinemis kurpaitemis? smile.gif Ir tas dzinsinis vyrukas - kaubojus toks simpatiskas smile.gif abu i pora galetu stot biggrin.gif Plaukucius cia specialius lelytems perki, ar perukus karpai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaWhite @ 2008 08 03, 08:26)
As del tavo lelyciu dydzio irgi apsirikau - galvojau didele, bet paskui kai pamaciau dar didesne ....  biggrin.gif o tai kokio dydzio sita "mazyle" - simpatiskoji panele ant zirnio su auksinemis kurpaitemis? smile.gif Ir tas dzinsinis vyrukas - kaubojus toks simpatiskas smile.gif abu i pora galetu stot biggrin.gif Plaukucius cia specialius lelytems perki, ar perukus karpai?  4u.gif

dėkui 4u.gif

Lėlė beveik 23 cm, nėra labai maža išties smile.gif , bet planavau didesnę gamint. Plaukams tai perukų dairiausi, bet neradau pigiai unsure.gif , tai naudoju vilnos garbanėles, kaip šiai lėlei, jų būna visokių atspalvių, natūraliai atrodo ir nebrangu cool.gif , kaubojaus plaukai - paprasčiausios lininės pakulos, dar turiu iš floristikos parduotuvės nusipirkus ale "angelo plaukų", tai irgi pravers.

Atsakyti
LT saulele, tavo lėlytės žavingos. Šaunus ir tas kaubojus bigsmile.gif , tik kad jau liesas liesas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 03 rugpjūčio 2008 - 09:54
na ir puikiai atrodo plaukuciai - nebuciau atspejus, kad cia - vilnos garbaneles, nes labai jau naturaliai atrodo smile.gif
tikrai puikios lelytes - tik nesustok gamint wink.gif
as tai leteniukus naujom lelytem konstruot pradejau... tai kazkada baigsiu jau biggrin.gif
Atsakyti
LT saulele labai patiko abi lėlės, o ypač kaubojus, toks atsipūtęs vienoj nuotraukoj thumbup.gif
QUOTE(rutaWhite @ 2008 08 03, 09:26)
Bettule - 'Linute' puikiai viska sudeliojo ir dabar jau pagal visus situs nurodymus turetu peciai iseiti! wink.gif  4u.gif o pati Linute kuo uzsiima? ar gamina kazka?  ax.gif

stengiuos gaminti, bet man viskas taaaip lėtai gaunas hihihi.gif
o su plaukais tai man išvis buvo vargo , kai pirmą lėlę dariau, savo mieste nežinojau kur gauti kas tiktų, tai siūlus panaudojau doh.gif smile.gif
Atsakyti
'Linute' - geri dalykai greit ir nesidaro mirksiukas.gif reikia pamazu, sulaukt, islaukt, apgalvot, o tada pamazu gamint ir megautis gamybos procesu smile.gif
o man atrodo, kad puikiai galima issisukt ir be specialiu priemoniu - akyciu ar plaukuciu, juk tada tik dar labiau galvoji ir sukuri ka nors labai ypatinga bei savita. o tai ir yra zavu, ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaWhite @ 2008 08 03, 18:25)
o man atrodo, kad puikiai galima issisukt ir be specialiu priemoniu - akyciu ar plaukuciu, juk tada tik dar labiau galvoji ir sukuri ka nors labai ypatinga bei savita. o tai ir yra zavu, ar ne?  mirksiukas.gif
tikrai, ir dar fantazijos kiek įdėta tada į darbą rolleyes.gif
o aš pradėjau daryti galvą...norėjau mergaitiškos, bet gavosi vyriška doh.gif reikės kada nors ir vyruką sukurpt , kas jau belieka biggrin.gif tai vat, kaip sekasi gaminančioms ? rolleyes.gif aš ir laukiu nuotraukų, nes maniškės lėlės oj dar ilgai nenusimato biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
LT Saulele-smagu tave matyti 4u.gif O dar ir su nauja lėlyte mirksiukas.gif Šaunuolė, kad vėl lėles prisiminei thumbup.gif Aš kažkaip neprisiruošiu blush2.gif
Bet tikrai-ji gali vadintis Coliuke, palyginus su tavuoju charizmatiškuoju kaubojumi mirksiukas.gif
Atsakyti
'Linute' - visai pritariu 4u.gif
as tai darbeliais uzsivertus, ner kada dabar prisest prie lelyciu, bet jau tuoj tuoj. jauciu kaip arteja ta geroji minute ax.gif
Atsakyti
Grižome iš atostogų, o čia kiek naujų lėlininkų atsirado smile.gif

rutaWhite, fainos tavo lėlytės, labai patiko - tokios su idėja thumbup.gif

Elfiukas paskutinis superinis biggrin.gif

LT saulele, tavo lėlės irgi patiko smile.gif Ir Coliukė ir Kaubojus biggrin.gif
O dėl plaukų - lėlininkai visko prigalvoja - mačiau kaip iš meddžiaginės juostelės daromi plaukučiai - ištraukiamas siūlas ir gaunasi ilgas tresas su plaukais. O apie perukus kažkas rašė, kad Gariūnuose yra visa palapinė - ir po 10, ir po 15, ir po 20 litų yra.

ievuschka, matau naują avatarą - gal čia tavo nauja lėlytė? bigsmile.gif

Merginos, man iš Rusijos atvėžė knygas apie lėlių kūrimą, bet man tiek daug nereikia. Jeigu ką domina, rašykite man į AŽ - parašysiu kokias turiu ir kokia kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nutellina: 05 rugpjūčio 2008 - 09:53
O kur Jūs perkat medžiagas lėlių drabužėliams, nes aš niekaip negaliu rasti gražios medžiagos (PVZ: gražaus raštuoto šiek tiek kietesnio šilko) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nutellina @ 2008 08 05, 10:52)
Grižome iš atostogų, o čia kiek naujų lėlininkų atsirado  smile.gif 

ievuschka, matau naują avatarą - gal čia tavo nauja lėlytė?  bigsmile.gif

Taip, čia mano darytas vilnonis angelas. kažkuria prasme galima jį laikyti ir lėle iš vilnos lotuliukas.gif daugiau jų pamatyti galima ČIA

QUOTE(vazaza @ 2008 08 05, 15:28)
O kur Jūs perkat medžiagas lėlių drabužėliams, nes aš niekaip negaliu rasti gražios medžiagos (PVZ: gražaus raštuoto šiek tiek kietesnio šilko) verysad.gif

Pigiausia ir didžiausias pasirinkimas padėvėtų rūbų parduotuvėse. Ten galima rasti toookių šedevrų thumbup.gif
Atsakyti