Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

smile.gif nuotrauka aplamai lėlę kažkiek pakeičia rolleyes.gif o akytės, ne su akriliniais, tada dar kažkaip nesugalvojau, kad akrilinius panaudoti, tai su guašu padariau akytes doh.gif blush2.gif bet dabar greičiausiai akrilinius naudosiu rolleyes.gif
Atsakyti
aha, teisybe del nuotraukyciu - lyg ir turetu atspindet taip, kaip yra, bet daznai kazkas ne taip atkuriama - tai spalva, tai faktura ir t.t. bet be fotkiu visvien nenupasakotume apie lelytes taip tiksliai wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Na su tuo maximiniu modelinu labai sunku formuoti skruostelius, kai reikia ka nors "dadeti". Ir labai nelygus veidelis gaunasi.

O sakykit jus galva kai darot, pecius ir kakliuja irgi formuojat?
Atsakyti
as tai priklausomai nuo lelytes - kokia susigalvojus esu tai kartais su kakliuku buna, o kartais - be... na jeigu nereikia kakliuko, jei jo nesimatys, tai ir nedarau... ax.gif
Atsakyti
rutaWhite, oho kiek lėlyčių turi thumbup.gif Jaučiasi stilius thumbup.gif O kokio maždaug dydžio tavo lėlės?
Atsakyti
Pilkute, aciu aciu! 4u.gif tiesa, ne visas isfotografuot suspejau pries atiduodama naujiems seimininkams sad.gif bet stilius gal ir panasus - is vienos familijos jos gi ax.gif
dydzio tai nedidelio jos - apie sprindi - sprindi su puse priklauso nuo lelytes ax.gif
Atsakyti
o kur visos dingote? sad.gif atostogos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaWhite @ 2008 08 02, 14:51)
o kur visos dingote? sad.gif atostogos?  g.gif

As tai esu. Veida nulipdziau ir nebesugalvoju kaip pecius padaryt g.gif
Atsakyti
Betule, a kas su peciais? kas neiseina? kai baigsi, butinai nuotraukele parodyk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaWhite @ 2008 08 02, 20:54)
Betule, a kas su peciais? kas neiseina? kai baigsi, butinai nuotraukele parodyk wink.gif

Na nebezinau kaip ta kuna sugalvoti padaryti. Gal turite kokiu nuorodu, pasiziureti kaip tie karkasai daromi, kad galeciau galva pritvirtinti?
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2008 08 02, 21:17)
Na nebezinau kaip ta kuna sugalvoti padaryti. Gal turite kokiu nuorodu, pasiziureti kaip tie karkasai daromi, kad galeciau galva pritvirtinti?

http://community.liv...319.html#cutid1
ččia yra rusiškai, ir parodyta šiek tiek smile.gif
http://www.craftladi...mo-vt285,30.htm
o čia yra truputį žemiau parašyta, ir su nuorodomis pažiūrėti nuotraukas rolleyes.gif
na man šios nuorodos padėjo, nes irgi buvo nelengva prikabinti galvą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'Lina': 02 rugpjūčio 2008 - 20:54
QUOTE(rutaWhite @ 2008 07 27, 12:13)

patiko man tavo lėlytės, ypač apranga wub.gif, o jau skrybelės wub.gif .

Mano galvoje sukasi mintys, kai turi atrodyt rūbai ir t.t., bet tas techninis to įgyvendinimas doh.gif , aš turbūt alergiška adatom ir siuvimui biggrin.gif

QUOTE(pilka @ 2008 07 22, 17:03)
Oho, kaip išsiplėtė lėlių gamintojų gretos . Šaunuolės, kad bandot .. Ir jokiais būdais nemeskit, jei nesat patenkintos  schmoll.gif  Viskas ateis su praktika.  Kiekviena sekanti lėlytė būna geresnė už praeitą 

Tavo žodžiai įkvėpė parodyt lėlytę, kuria ne itin patenkinta esu blush2.gif , supratau, kad ale princesės-panelės ne man, man turbūt visokie balvonai geriau biggrin.gif , aš ją gaminau ir mintyse vis galvojau, kad geresnis nykštukas iš jos išeitų, bet kažkokią gal kvailą mintį buvau sau įteikus, kad reikia pabandyt pagamint bent vieną.. Šitą lėlę gaminau ir tam, kad pažiūrėt, ar dar ką nors prisimenu, kaip daryt g.gif , kažkaip vieną vakarą, pries vidurnaktį (kai anot vyro, ant šluotos turėčiau skraidyt biggrin.gif ) panižo rankos, panaktinėjau ir dar net iškept spėjau. Supratau dar vieną dalyką, man tikrai neišeina daryt didelių daiktų doh.gif , nors suplanuoju vienaip, bet pabaigoje man vistiek viskas maža gaunasi unsure.gif , ir taip visuose darbeliuose.. Tai ir tas akis piešti nelengva ir t.t. Vienu žodžiu, šiaip ne taip "išgimdžiau" blush2.gif

user posted image

Skrybėlaite nusiima smile.gif

user posted image

O planavau daryt panašaus dydžio, kaip pirmoji lėlė lotuliukas.gif lotuliukas.gif :

user posted image

regis, nerodžiau savo kaubojaus čia, tai dar pora foto:

user posted image

user posted image

Atsakyti