Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

QUOTE(rutaWhite @ 2008 07 27, 21:46)
betti bettule, dekavoju  ax.gif man tai jie tokie trapuoliai tie elfiukai  ax.gif galvytes ir galunes - is premix mases

4u.gif

Tikrai labai subtilios lelytes. As taip svajoju pradeti daryti, bet vis nesiryztu doh.gif
Atsakyti
aciuks.gif

o tu susikaupk ir veik! ypac jei svajoji, tai ir nulipdyk, pasiuk tas svajones wink.gif ir su kitais pasidalink wink.gif lauksiu vaizdeliu wink.gif 4u.gif
Atsakyti
ruta white - labai fainos lėlytės thumbup.gif ir ponas lėlinas 4u.gif vis paraginat mus netingėti blush2.gif aš jau susigalvojau maždaug kokia lėlytė bus, tik žiūriu fimo kažkoks pasenęs, reikia naują pirkti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE('Lina' @ 2008 07 29, 18:03)
ruta white - labai fainos lėlytės  thumbup.gif  ir ponas  lėlinas  4u.gif  vis paraginat mus netingėti  blush2.gif  aš jau susigalvojau maždaug kokia lėlytė bus, tik žiūriu fimo kažkoks pasenęs, reikia naują pirkti  doh.gif  biggrin.gif

Sveika, Linute - 4u.gif as is pradziu perskaiciau, kad "fainas leninas" - galvoju, apie kuria tu cia taip lotuliukas.gif
paraginu, nes kuryba yra geris juk! viska gali tuom perduot smile.gif o priemones tai susirink, kad patogu dirbt butu. as pirmasias savo leles su paprastu mokykliniu modelinu dariau, galvojau, kad specialiai tam skirti niekuom negeresni, bet kai man patare ir pabandziau, tai pradziugau, kaip patogu ir malonu dirbt su gera priemone wink.gif
teiva tiek naujienu ir linkejimu, dirbk, kurk, 4u.gif

as va dar viena savo Elfiuka Ketvirtaji idedu, kuris jau ryt iskeliauja pas nauja seimininka... ax.gif

http://s334.photobuc...elfiukas4_s.jpg
Atsakyti
As tai jau rytoj galeciau pradeti daryti, tik nezinau is ko tie veideliai daromi ir kur ta medziaga perkama. nusipirkau kazkokia modelina ore dziustatnti, tai niekas is jo nesigauna, nes kazkaip keistai nelimpa.
Atsakyti
Bettule, o kaip tai jis nelimpa? gal senas koks? ar kietas jis? g.gif tie modelinai, kur prie kanceliariniu prekiu buna (seniau ji naudodavau), tai neprastai limpa, tik gal labai lygiai neiseit gali, ar ilgiau formuot reiketu. dar patarimukas - nedaryk storu sluoksniu, nes neisdzius jis. paprastai tie modelinai dziuna apie para, nors formavimui tinkami trumpesni laika. paskui tik reikia ji sandariai laikyt, kad nepradetu kietet. taigi - kantrybes ir sekmes - papasakok, kaip iseina. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2008 07 30, 10:04)
As tai jau rytoj galeciau pradeti daryti, tik nezinau is ko tie veideliai daromi ir kur ta medziaga perkama. nusipirkau kazkokia modelina ore dziustatnti, tai niekas is jo nesigauna, nes kazkaip keistai nelimpa.

aš nebandžiau dar lėlės veido daryt su ore kietėjančiu , bet kiek bandžiau su juo lipint kitką, tai irgi kažkaip ne kas gaudavosi, nors gal reikia priprasti ax.gif o lėlę dariau iš Fimo modelino, man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
'Linute', o kur toji lelyte tavo? wink.gif laukiu vaizdeliu vis dar wink.gif
as is to modelino paprastojo kai gaminau ir paskui is ore kietejancio specialaus - tai skirtumas buvo... ax.gif zymiai lengvesne mase kai isdziuna, tinkama apdirbti ir isdziuvusia ir t.t.
'Linute' - as fimo nebandzius - bet cia ta kepama mase? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaWhite @ 2008 07 30, 11:53)
'Linute', o kur toji lelyte tavo? wink.gif laukiu vaizdeliu vis dar wink.gif
'Linute' - as fimo nebandzius - bet cia ta kepama mase?  blush2.gif

ten aš pirmą lėlytę savo minėjau, tokią nelabai vykusią, bet rodžiau ją neperseniausiai, turi būti keli puslapiai atgal blush2.gif
o Fimo taip, tai kepama masė ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'Lina': 30 liepos 2008 - 10:59
'Linute' - paziurejau tavo lelyte - buvau macius, bet neatsiminiau, kieno ji blush2.gif
kaip tai nelabai vykusi? taigi grazuole tokia karalaite sedi zaliais batukais - kokio ji ugio? ar akytes pirktines? nes nelabai primatau blush2.gif gamink ir toliau, nesustok!
Atsakyti
dėkui rolleyes.gif akytės pieštos , o jos ūgis maždaug 28 cm smile.gif
Atsakyti
oho! o atrode, kad plastikines tokios kur pirkt buna smile.gif ir didesne, nei nuotraukelej atrodo! akriliniais dazais akytes piesei? 4u.gif
Atsakyti