Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

Pavonija - aciu - taip gera, kai kas nors mandagiai ir mielai atsako 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
na va stai ir baigta su pavonijos pagalba (ACIU!!! 4u.gif )
dedu ir as nuorodele i savo lelyte. tiesa, pacia seniausiaja sito stiliaus ax.gif Visas kitas po truputeli irgi parodysiu artimiausiu metu, kai tik pritupsiu prie kito kompo smile.gif

Papildyta:
doh.gif veplavota as siandien doh.gif neparasiau nuorodeles gi nu .... blush2.gif

http://s334.photobuc...nt=elfiukas.jpg

stai atitaisau klaidele!
Atsakyti
Nieko nesimato schmoll.gif , pabandyk dar kartą. Jei dedi per Keep.ru nukopijuok 1 arba 9 kodą, siųsdama naują pranešimą visada pasitikrink( peržiūrėti pranešimą čia aš apie SM pranešimus), jei nesimato nuotraukos, bandyk dar kartą įdėti nuotraukos kodą iš išorinio serverio 4u.gif . Sėkmės. smile.gif
Matau pavyko biggrin.gif , ir sveika atvykus į SM, karaliene, mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 22 liepos 2008 - 10:42
tikiuosi, kad jau matysis... ax.gif
Papildyta:
pavonija - ax.gif tai tu sita jau macius, kaip supratau wink.gif blush2.gif cia senoji - o vakar baigiau tokia tarpukario damute, tik va nenufotkinau dar sad.gif ir dar bent keturios nenufotkintos... sad.gif
Atsakyti
Oho, kaip išsiplėtė lėlių gamintojų gretos thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolės, kad bandot thumbup.gif Ir jokiais būdais nemeskit, jei nesat patenkintos schmoll.gif Viskas ateis su praktika thumbup.gif Kiekviena sekanti lėlytė būna geresnė už praeitą thumbup.gif
rutaWhite, labai mielas elfas wub.gif norėtųsi iš arčiau pažvelgti blush2.gif ir kitas pamatyti blush2.gif
O man vis norisi palipdyti, bet niekaip nerandu laiko doh.gif niekaip iš mažiuliukių neišlendu doh.gif
Atsakyti
Pilka pilkute - aciu uz grazu zodeli, pagyrima 4u.gif situ neturiu didesniu - vis ruosdavausi ruosdavausi didesnes sudet kai jau bus, kur patalpint (koks puslapelis ar kazkasten), bet baigesi tuom, kad pardaviau tas lelytes ir neisfotkinau kaip tinkama verysad.gif Taigi, kai kam kaip ir apsimelavau verysad.gif tai tik bendru planeliu senesniasias, bet va uztat kitas tai isfotkinsiu visais rakursais visaip kaip. PAZADU!
Atsakyti
rutaWhite labai įdomus ir gražus elfas, rolleyes.gif bigsmile.gif
QUOTE(pilka @ 2008 07 22, 18:03)
Oho, kaip išsiplėtė lėlių gamintojų gretos  thumbup.gif  thumbup.gif  Šaunuolės, kad bandot  thumbup.gif Ir jokiais būdais nemeskit, jei nesat patenkintos  schmoll.gif  Viskas ateis su praktika  thumbup.gif  Kiekviena sekanti lėlytė būna geresnė už praeitą  thumbup.gif

tikrai puikus patarimas thumbup.gif reikia man pradėt pagaliau ir neatidėlioti antros lėlės blush2.gif doh.gif
Atsakyti
'Lina' 4u.gif netempk i nakti su antraja lelyte ir parodyk kai tik turesi wink.gif
Atsakyti
sveikos gyvos,

stai mano lelyciu dar keletas...

http://s334.photobuc...m430/rutawhite/

Atsakyti
QUOTE(rutaWhite @ 2008 07 27, 12:13)
sveikos gyvos,

stai mano lelyciu dar keletas...

http://s334.photobuc...m430/rutawhite/

kokios fainos - ypač ta žalia smile.gif
Atsakyti
srauni_upe - ACIU! ax.gif ji naujausia - baigiau pries kelias dieneles smile.gif dabar siunu dar viena namams, kurie jos jau laukia smile.gif kai pabaigsiu, parodysiu wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaWhite @ 2008 07 27, 15:52)
srauni_upe - ACIU!  ax.gif ji naujausia - baigiau pries kelias dieneles smile.gif dabar siunu dar viena namams, kurie jos jau laukia smile.gif kai pabaigsiu, parodysiu wink.gif  4u.gif

Man elfukiai kokie grazus thumbup.gif
Is ko padaryti veideliai ir rankytes?
Atsakyti
betti bettule, dekavoju ax.gif man tai jie tokie trapuoliai tie elfiukai ax.gif galvytes ir galunes - is premix mases

4u.gif
Atsakyti