Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

QUOTE(jura_jurate @ 2008 06 18, 16:59)
Realiai maciau ir net ciupinejau Matelyk lelye, labai viskas kruopsciai atlikta, o rubeliai nors ji sako kad sudetingiausia, kruopsciausiai pasiuti, nesimato nei vieno siuliuko nei vieno brokiuko, O tobulejimui ribu nera, ir su kiekviena lelyte vis tobulejama.

dėkui už tokias gausias pagyras rolleyes.gif blush2.gif

QUOTE(jura_jurate @ 2008 06 25, 16:22)
As ir rodausi pirmaja savo lele, pagaminta deka informacijos patalpintos, cia taip pat vienos mielos mergaites patarimu pagalba. Aciu Matelyk.

smagu kad galėjau kažkuo pasitarnauti ir gimė toks nuostabus grožis wub.gif 4u.gif

QUOTE(Sedona @ 2008 06 30, 19:18)
.Matelyk lėlė tokia išraiškinga,
Mano tai tiesiog siūta lėlytė - moterytė bigsmile.gif Kaip kaimynės vaikiukas sako - ''čia mūsų auklė Marija''

dėkui 4u.gif
o aš žaviuosi siūtom lėlėm rolleyes.gif man pačiai nesigauna pasiūti, o kitų apžiūrėti labai gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(raganiuxs @ 2008 06 23, 20:26)
info tikrai daug ir s uzsikbliavau smile.gif modilinas lelems jau nupirksta sbet va noreciau pasitikslinti:
1. kaip tvirtinti galva prie karkaso?kartu lipdyt?ar kaip?o tada kaip po to dziovinti?
2.plaukucius su kokiais klijais klijuot?lipalas tiks?

galva priklijuojama kai iškepama (ir dažniausiai jau paskutinė, kai drabužiai būna aprengti, kad beliktų tik aplink kakla kažka padekoruoti) su super klijais, o plaukus geriausia klijuoti karštais klijais mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar vienas meginimas
user posted image
Atsakyti
Oj, kokios didelės juros_juratės lėlės akys bigsmile.gif lotuliukas.gif Daili lėlytė. Aš visdar su plastilinu treniruojuosi, nes man brangoka būtų pirkti lėlėms skirtą modeliną doh.gif O tada ir mažus rūbelius reikėtų labai skrupulingai siūti... Beje, iš modelino man nelabai pavyksta gražiai suformuoti veiduko, o iš plastilino lengviausiai išeina ax.gif Tik tuomet lėlytė nelabai patvari išeina... Taigi, vakarykštis gaminys- panelė su knyga rankose:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos ax.gif Jau ne pirmą kartą čia užsuku tai tokios grožybės jūsų lėlės bigsmile.gif aš bežiūrėdama irgi sugalvojau pagaminti lėlę.. štai:

user posted image

na aš pati nesu ypatingai ja patenkinta,vargau su ja blush2.gif bet noriu pasirodyt , kad būtų man postūmis pabandyt dar kartą, ir geriau padaryt blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2008 07 03, 20:15)
Dar vienas meginimas
user posted image

Patarciau autorei(tikiuosi, kad nesupyksite) piesiant veida kiek 'nugesinti' spalvas, kad labiau deretu prie subtilaus kostiumo smile.gif
Atsakyti

Na sita patarima labai svarbu isgirsti, su daile visai nedaugauju, tad spalvos man- tamsus miskas.Labai aciu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura_jurate: 06 liepos 2008 - 13:42
Pastebėjau, kad čia labai daug lėlių- panelių ax.gif Tai gal priimtumėt į savo gretas ir manąjį ponaitį bajoraitį blush2.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

jura_jurate, labai geras meginimas - su kikekvienu kartu tobulėji bigsmile.gif

jurvite, net sunku patikėti, kad tai - iš plastilino... Labai-labai thumbup.gif

Lina, miela lelytė smile.gif
Atsakyti
sveikos sveikute smile.gif ir as noreciau savo lelyte parodyt, tik niekaip nesuprantu, kaip cia ta nuotraukele ikel blush2.gif g.gif gal kas padet galetu?... ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau modelino, kuris dziuna ore, bet jis man kazkaip blogai limpa. Patarkit ka dar galeciau naudoti netaip brangaus
Atsakyti
raselle - o koki modelina pirkai? kokios rusies?
Atsakyti
QUOTE(rutaWhite @ 2008 07 22, 09:46)
sveikos sveikute smile.gif ir as noreciau savo lelyte parodyt, tik niekaip nesuprantu, kaip cia ta nuotraukele ikel  blush2.gif  g.gif gal kas padet galetu?...  ax.gif

Nuotraukas dėk per išorinius serverius pvz. photobucket.com arba šitą serveris. Pirmiausiai įsikeli ten nuotrauka nukopijuoji nuotraukos adresą ir įrašai į savo pranešimą smile.gif .
Atsakyti