Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

Realiai maciau ir net ciupinejau Matelyk lelye, labai viskas kruopsciai atlikta, o rubeliai nors ji sako kad sudetingiausia, kruopsciausiai pasiuti, nesimato nei vieno siuliuko nei vieno brokiuko, O tobulejimui ribu nera, ir su kiekviena lelyte vis tobulejama.
Atsakyti
info tikrai daug ir s uzsikbliavau smile.gif modilinas lelems jau nupirksta sbet va noreciau pasitikslinti:
1. kaip tvirtinti galva prie karkaso?kartu lipdyt?ar kaip?o tada kaip po to dziovinti?
2.plaukucius su kokiais klijais klijuot?lipalas tiks?
Atsakyti
As ir rodausi pirmaja savo lele, pagaminta deka informacijos patalpintos, cia taip pat vienos mielos mergaites patarimu pagalba. Aciu Matelyk.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pirmai lelei - 10 balu wink.gif Ypatingai patiko sukuosena, bateliai ir rankoviu fasonas.
Sekmes smile.gif
Atsakyti
Jura jurate, labai daili lėlė thumbup.gif o šukuosena... nuostabi wub.gif ir kaip tokią padarei? na kaip pavyko taip lygiai gražiai apvinioti plaukus? blush2.gif man darant lėlę labai apsipešiojo plaukai, na tokie truputi išsitaršiusiais plaukais gavosi....
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2008 06 25, 16:22)
As ir rodausi pirmaja savo lele

labai graži lėlė wub.gif
Atsakyti
Sveikuites, labai aciu uz siltus ivertinimus lelytei, ypac malonu gauti ivertinima is profesionaliu blush2.gif Migla Miglele, del sukuosenos nezinau ka galiu patarti tiesiog klijavau ja sukau, ir tiek, galiu pasakyti sukuosena uzime kelias valandas, o apsiplaukavusi sedejau tai baisu....Be to ji man irgi apsitarsius truputi, bet man tai grazu, kad plaukeliai tokie apsipesioje- naturaliau atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
jura_jurate šaunuolė thumbup.gif Pirmoji lėlytė labai gerai gavosi - man irgi plaukai patiko, gelytės plaukuose ir suknele wub.gif
Atsakyti
Jūsų lėlės iš modelino man dar ''neįveikiamos''.Matelyk lėlė tokia išraiškinga, jura_juratės, tokiu protingu veidu biggrin.gif
Mano tai tiesiog siūta lėlytė - moterytė bigsmile.gif Kaip kaimynės vaikiukas sako - ''čia mūsų auklė Marija''
user posted image
Atsakyti
Sedona, labai miela ir šilta tavo lėlytė biggrin.gif
O kokio ji ūgio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nutellina: 30 birželio 2008 - 21:09
Graži lėlytė, tokia pasipuošus... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nutellina @ 2008 06 30, 22:09)
Sedona, labai miela ir šilta tavo lėlytė  biggrin.gif
O kokio ji ūgio?

Ačiū. Pamatavau , tai ji -28 cm ax.gif